Pufi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Alecutz, (asa zice fiica-mea la Alex)

Sa stii ca eu nu prea stiu multe despre firme, personal si angajari, nici macar nu stiu ce inseamna HR (cand ai timp poate ma luminezi si pe mine), eu nu am lucrat decat la stat pe salariu de doi bani pana acum dar, inca de la inceputul mesajului tau am intuit ca e vorba de o marshavie si ca nu are nicio legatura cu felul tau de a fi!
Esti o tipa sociabila, competenta, muncitoare si prezentabila, probabil in inima celui care te-a dat afara ai si ramas asa cum te-am descris, dar asta era planul, s-au folosit putin de tine si te-au dat afara cu un motiv pe care nu-l poti verifica.
Imi parerau ca ai avut experienta asta si celmai rau imi pare ca te-ai consumat atat de mult cu re-wind and play, cred ca n-ai dormit nopti intregi. Te inteleg, te-au umilit!

Eu am crapat de nervi azi ca asteptam cu copilul dormind la orizontala in brate, in fata scarii sa vina cineva sa-mi deschida usa ca eu nu puteam sa scot cheia, si a iesit o cucoana ciufuta la vreo 50 de ani dar nu m-a lasat sa intru in scara pe motiv ca sa-mi dea drumul cine ma cunoaste! imi venea s-o omor,idioata naibii...cred ca nu a avut copii niciodata de nu stie cum e sacari 12 kile care dorm in brate.

Ca o paranteza, asta e genul de intamplari in care nu ma ajuta fatza asta de copil pe care o am

Asa deci, cred ca Tomaca are dreptate in ceea ce te priveste si inclin sa cred ca stie ce spune.

Imi pare rau ca nu pot sate ajut, stiu ce inseamna sa fii franta de oboseala , dar acum ca nu mai alergi la birou o sa-ti prinda bine timpul liber sa te refaci.
Sanatate lui yannis, poate e boala de copilarie de pe la gradi.

Si fruntea sus, un sut in fund - un pas inainte!
BAFTA SA GASESTI CEVA MAI BUN SI SA AJUNGI MARE IAR FRAIERUL ALA CARE TE-A DAT AFARA SA AJUNGA LA MILA TA!!! Am zis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ne-am intors, toate bune si frumoase. Are 11,5 kg si vreo 88 de cm, despre rahitism mi-a spus ca mai toti copiii din zilele noastre sufera putin de rahitism, sa nu ma stresez. Are putin coastele evazate dar in afara de vigantol sa nu-i dau nimic altceva.
In schimb are niste mici cearcane, mi-a zis sa-i fac hemograma (pt ca se face din degetel) si in cazul in care nu iese bine sa-i fac si restul.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Wow ce inaltuta e Mara... bravo!
Super daca ii fac analize din deget, noua mereu ne-au luat din vena ... cu siguranta depinde de cantitatea de sange necesara pt laborator deci de lungimea listei cu analize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

LA MULTI ANI IRIS - fetita draguta si finuta! Sa cresti mare si frumoasa, iubita si rasfatata de toti baietii, sa le frangi inimile la toti , sa le faci fitele pe care i le faci maica-tii acum!!! :):):)

Alex - really sucks! Eu nu am lucrat decat 2 ani pt management romanesc (partial, unul din parteneri era roman) si a fost ok. Dar nu as mai lucra....Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta. Eu nu am inteles de la inceput ca au angajat 2 persoane. E o practica nesimtita si patetica, astia sunt angajatorii romani.
Sper sa se faca si Yannis bine repede.

Fetelor, am mult de munca, scuze ca nu apuc sa va raspund nominal.

Lali m-a vazut azi tunsa, si mai tunsa, scurt .

o zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ne-am intors, toate bune si frumoase. Are 11,5 kg si vreo 88 de cm, despre rahitism mi-a spus ca mai toti copiii din zilele noastre sufera putin de rahitism, sa nu ma stresez. Are putin coastele evazate dar in afara de vigantol sa nu-i dau nimic altceva.
In schimb are niste mici cearcane, mi-a zis sa-i fac hemograma (pt ca se face din degetel) si in cazul in care nu iese bine sa-i fac si restul.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Felicitari pt bilant!

Ca fapt divers, tu faci cum vrei, asistenta de la Synevo (mereu acolo am gasit asistente dragute si cu mana buna/usoara) mi-a spus o data ca daca iei sange din deget la copil ustura mai tare si dureaza mult mai mult pana scot sange de-o hemograma iar copilul are timp sa se crizeze, chiar sa se zbata.
Parerea mea, daca tot te duci, fa-i analize complete cu sange din vena ca ies mai bine, dureaza mai putin si e doar o intepatura care trece repede. O doare doar cand introduce acul, ca o inteapa putin.

Ii spui ca vine un fluturas la ea pe manuta sa bea apa si ca sta putin si pleaca
O sa planga dar nu-i un capat de lume!
Iuri a reactionat f bine ultima data.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Eu am crapat de nervi azi ca asteptam cu copilul dormind la orizontala in brate, in fata scarii sa vina cineva sa-mi deschida usa ca eu nu puteam sa scot cheia, si a iesit o cucoana ciufuta la vreo 50 de ani dar nu m-a lasat sa intru in scara pe motiv ca sa-mi dea drumul cine ma cunoaste! imi venea s-o omor,idioata naibii...cred ca nu a avut copii niciodata de nu stie cum e sacari 12 kile care dorm in brate.

Nu-mi vine sa cred ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce mult s-a scris..wow....

a intrat fosta vecina...cu limbarnita...de nu mai apuca omu' sa citeasca...

mda...ce sa zic..ca s-a cam zis...si eu am zis din start ca asta nu e un motiv de concediere si ca de fapt a fost altceva...si vad ca si fetele au cam zis acelasi lucru.
dar...mami...a fost o prima strigare..e un inceput...nu trebuie sa te descurajezi...nu e dracul atat de negru...
stii...si acum nu vreau sa supar pe nimeni...dar daca ai citit postarile ruxitei din ultimul timp...vei gasi un subiect de reflectie....
trebuie sa fii puternica yannis are nevoie de tine...sincera sa fiu...de cand te-ai mutat si mai ales de cand te-ai angajat eu te-am compatimit incontinuu.... mi s-au parut colosale eforturile tale...de a fi si mama...si bussines wommen..si nevasta....si cam atat ca in rest n-ai mai av timp de nik ( pai eu huzurez fata de tine )
cred ca tre sa-ti evaluezi putin capacitatile si energia si sa vezi prioritatile din viata ta si sa-ti sustii mai cu ardoare clauzele...indferent cine este interlocutorul...( aka sefu...sotul sau chiar....fosta vecina )...bine...intelegi tu esenta ca stii sa citesti printre randuri...

important e sa fii sanatoasa ca restul se rez de la sine...iar cu banii...nu vreau sa fac comentarii aici...insa nimic nu-i imposibil...

au...hai ca am inceput de multe si am pierdut ideea

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

EDITEZ CA....AM SCRIS DE CAPACITATI...aoleu sa nu ma intelegi gresit...nu ma referam la capacitatile intelectuale...ci la capacitatea de a DUCE TOT GREUL....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Nu-mi vine sa cred ...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

nici mie...mi-a luat vreo juma de ora sa ma calmez!
Merita chelfanita
Sper s-o intalnesc din nou cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexutza, imi pare rau de cele intamplate! parerea mea e ca esti cea mai de gashka tipa pe care am cunoscut-o si ca de fapt altele au fost motivele, tomaca ar putea avea dreptate! (si mie o firma mi-a zis ca motivul respingerii a fost accentul meu de moldoveanca, cand de fapt m-au placut dar le-am parut greu angajabila, pe atunci nu aveam cetatenie)... oricum urat din partea lor!!!

larisel, de recuperari... e in functie de ce aveti de recuperat, de ex. am doar cuvinte de lauda despre baza de recuperari si fizioterapie de la Medas, dar tipa de acolo spune ca sotului meu i-ar trebui o masa cu diverse apucatoare si ei nu au asa ceva, dar au cei de la Filantropia... adica tre sa cautam dupa specificul afectiunii noastre...

si sa zic de RMN... pe langa accidentul mare are foarte multe vase mici plesnite... un gen de vasculita cerebrala, o afectiune veche de cel putin 5 ani... si tratamentul e cu corticosteroizi si citostatice (in doze mai mici decat cele in cancer)... si chestia asta m-a doborat, m-a pus la pamant... desi inca nu m-am predat... obiectivul fiind remisia bolii si vindecarea... inca n-am vorbit detaliat cu doc despre aceasta afectiune... tre sa mergem la un imunolog si sa facem alte analize... si eu care crezusem ca am scos-o in capat...

sunt un pic un butoi, dar imi revin...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

La multi ani Iris!!! mall-ista cu ochi albastri cu meniu de printese, sa fii sanatoasa (tot timpul) si sa cresti mare, sa papi tot din farfurie si sa-i faci capul moara mamei doar cu chestii inteligente, de baby Einstein!!!

Sorina, sa-ti traiasca minunea si sa veghezi in continuare la buna ei crestere cu indarjirea si dedicarea de pana acum!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si sa zic de RMN... pe langa accidentul mare are foarte multe vase mici plesnite... un gen de vasculita cerebrala, o afectiune veche de cel putin 5 ani... si tratamentul e cu corticosteroizi si citostatice (in doze mai mici decat cele in cancer)... si chestia asta m-a doborat, m-a pus la pamant... desi inca nu m-am predat... obiectivul fiind remisia bolii si vindecarea... inca n-am vorbit detaliat cu doc despre aceasta afectiune... tre sa mergem la un imunolog si sa facem alte analize... si eu care crezusem ca am scos-o in capat...

sunt un pic un butoi, dar imi revin...

Nu prea stiu despre ce vb tu acolo, dar nu puteti face in spitalul in care deja e internat sotul toate investigatiile? Stiu ca maica-mii ii facusera o groaza (inclusiv care nu aveau legatura cu neurologia) dar intr-adevar au si externat-o cu o lista de investigatii suplimentare (analize si dopplere altele decat ce se faceau in spital).
Noi suntem aici cand ai nevoie de noi!

Mergi la inceput