Pufi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lali Fosfataza este un indicator de crestere si un pic marita e normal sa fie asa pt ca pufii nostri la 2 ani sunt in plin proces de crestere (cel putin osoasa). Despre partea cu hidratarea nu stiu ce sa zic, eu nu m-am stresat niciodata de cate lichide beau gemanutele si nu prea beau, asa ca m-ai pus pe ganduri. Pe timp iarna le-am tot dat ceai indulcit si vroiau, dar in perioadele calde apa nu prea cer.
Tu cat de des ii faci analize lu' Dav? Cum suporta? Ale mele au reactionat foarte urat la intepaturi, mai ales cand le-am dus a 2-a si a 3-a oara in decurs de o luna, stiau deja decorul si era jale...am cosmaruri cu urletele si smucelile lor . In nici un caz nu pot fi convinse sa vrea, doar cu forta ... e groaznic.

alex Eu ca sa "scap" de fete ca sa vb cu sotul trebuie musai sa le dau de lucru ceva ce le place mult (ori ceva nou de descoperit - rar functioneaza pt ca nu prea se pricep singure; ori abtibilduri de lipit pe frigider, ori desert ceva de ros in scaunele lor la desene). De obicei folosim acest tertip ca sa cinam impreuna (eu cu tati) sau ca sa stabilim vreun program, deci "scaparea" e de maxim 15 minute fara "deranj".

lore Inteleg eu gresit sau va bate vreun gand sa va mutati in Cta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

lore Inteleg eu gresit sau va bate vreun gand sa va mutati in Cta?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Nu stiu daca C-ta, cred ca ea intreba in genere de Ro, cam care sunt tarifele la gradi...Poate ma insel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili

LA MULTI ANI....MALL-ISTA DE MALL-ISTA CE ESTI TU....SA CRESTI MARE SI FITZOASA, SA FACI RAVAGII CU OCHII AIA ALBASTRI, SA NU RENUNTI NICAND LA STILUL TAU ...SANATOS...DE VIATA...SA TRECI REPEDE LA APA PLATA CU MULTA LAMAIE...SI S-O TII PE MAMI IN PRIZA....CA ASA SE MENTINE TANARA

mami... multe pt rabdarea ta...si grija cu care o cresti pe fitzaoasa aia mica..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lorex scrii niste mesaje asa frumoase, mereu imi merg la suflet.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

eu?
me?
moi?
despre mine-i vorba? sigur?
multumesc...nu-mi vine sacred...poate ai scris Lorex din greseala..
oricum, e un compliment pentru mine. Multumesc!

Cat despre pufosenie...eu zic ca asa le sta bine pufuletilor pufosi nu? cu mamici pufoase! (eu admir femeile mai pufoase, cel skiny nu-mi plac), nu ca tu ai fi...dar va tot aud ca va plangeti (defapt va alintati ca toate sunteti frumoase!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili

LA MULTI ANI....MALL-ISTA DE MALL-ISTA CE ESTI TU....SA CRESTI MARE SI FITZOASA, SA FACI RAVAGII CU OCHII AIA ALBASTRI, SA NU RENUNTI NICAND LA STILUL TAU ...SANATOS...DE VIATA...SA TRECI REPEDE LA APA PLATA CU MULTA LAMAIE...SI S-O TII PE MAMI IN PRIZA....CA ASA SE MENTINE TANARA

mami... multe pt rabdarea ta...si grija cu care o cresti pe fitzaoasa aia mica..

...super mesaj, super urari!!...
Dece...multumesc mult...esti o scumpa si o dragalasa, ca de obicei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

nyny, multumim de capitol. Sa fie umplut numai cu urari din astea frumoase de aniversari, sa ne laufam pufii de frumosi si destepti ce sunt...sa fie fara incidente majore...

mire, o sa pun si poze...e mai greu cu descarcatul, dar promit ca zilele urmatoare sa ma ocup si de treaba asta. Cum ai reusit sa o culci mai devreme...Ai alergat-o mai mult azi sau nu s-a culcat la pranz?...somn usor...

ca mi-am adus aminte...mi-a scapat cumva raspunsul Tomacai legat de job?...cum a ramas...Da...Nu...

simply, spor la invatat...asa stiu si eu ca visele astea sunt pe invers asa ca sunt convinsa ca va fi bine la examen...si da, mire e slabuta, dar cred ca are ea o oglinda defecta acasa de se vede pufoasa

Lali de David luptatorul nostru

Pt ca intrebati de Tomaca, sper sa nu ma alerge pe tot forumul ca ma bag, am vb cu ea astazi si este inca in discutii. Sigur ne anunta cand ajunge la o concluzie.

Lali

Nyny sper ca voi sa scapati mult mai usor! Deci urarile de noapte linistita sunt binevenite la tine.

Multumim de vesti despre Tomaca, ca vad ca ea se face ca ploua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ma retrag si eu, trebuia sa dorm de mult dar nu imi dau pace niste ganduri despre viitor ; v-am spus ca cea mai mare teama a mea(pe langa cea de condus ) e ca nu vom stii sa luam deciziile potrivite si vom influenta viitorul copiilor nostrii si al nostru implicit in mod gresit?

Simply,mami de fetita frumusica

Cum au spus si fetele, sunt sigura ca le vei intoarce pe toate partile si vei alege cea mai buna varianta!
Numai faptul ca iti pui problema asta si deja esti implicit un parinte responsabil!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza
sorina de cafea...e cu aroma speciala vad eu

LA MULTI ANI IRIS!

si pentru ieri..

LA MULTI ANI DAVID!

sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii ca merita dragostea voastra

eu nu am mai apucat sa intru zilele astea...luni cum stiti a fost interviul...un test...pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa am raspunsul...am ajuns tarziu acasa...ieri a fost ziua sotului...am facut curatenie...o fripturica...au venit nasii pe la noi..zi agitata...

dar azi sunt prezenta la cafea

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Bafta si sa-ti traiasca sotul, sa te iubeasca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Larisel - sa inteleg ca le controleaza in fiecare dimineata? Inseamna ca au asistenta medicala permanenta la gradi?

Asta e super. Nu stiu daca toate gradi au control zilnic.

Si ce se intampla daca au rosu in gat? Ti-o da inapoi acasa?

Asistenta nu sta non-stop, doar pana la pranz, dar controleaza pe toti zilnic. Din cate am auzit eu in toate gradi particulare si de stat sunt controlati copiii zilnic dimineata.
Cand sunt probleme de regula nu ii primeste pe copii... pe mine nu m-au intors niciodata dar am vazut la alti copii ca nu i-a primit cu rosu in gat. Eu le-am dus pe fete cu tuse si cu siropul din dotare, dar mi le-a primit pt ca nu aveau nimic in gura sau gat si fusesem si la pediatru (fapt demonstart doar cu vorbe).
Pe mine m-au sunat si m-au chemat mai devreme o data ca Naty avea temperatura 39 (se supraincalzise la somn, dar am ajuns si la pediatru) si nu mi-au primit-o apoi decat cu aviz de la medicul de familie. Alta data avea Alena ceva la ochisor, m-a mancat sa pomenesc de conjunctivita (fara sa o fii dus la oftalmo) si mi-a pus in vedere sa nu o aduc fara aviz. De asemenea, daca lipsesc copiii mai mult de 3 zile consecutiv trebuie sa ducem aviz. Iar la inceput de fiecare an/semestru trebuie duse cateva analize (exudate, copro-uri).
_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

si la noi este asistenta medicala dar nu ii controleaza dimineatza, doar daca e ceva vizibil se baga (gen conjunctivita cu secretii evidente). la partea cu adusul inapoi cu aviz da, asa e!
mi se pare fair ca ii controleaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ne-am intors, toate bune si frumoase. Are 11,5 kg si vreo 88 de cm, despre rahitism mi-a spus ca mai toti copiii din zilele noastre sufera putin de rahitism, sa nu ma stresez. Are putin coastele evazate dar in afara de vigantol sa nu-i dau nimic altceva.
In schimb are niste mici cearcane, mi-a zis sa-i fac hemograma (pt ca se face din degetel) si in cazul in care nu iese bine sa-i fac si restul.

Mergi la inceput