Pufi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu hranesc copila si mergem cu ci ci (metroul) la controlul de 2 ani, sunt curioasa ce imi zice.

Sa veniti numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Ziua buna si de la noi...

larisel multumim de cafea...eu chiar am nevoie...m-am culcat aseara mult prea tarziu fata de cum o fac eu de obicei si dimineata la 7 David ne-a dat desteptarea. Din pacate nu a mai vrut sa doarma la loc, asa ca asa ciupita de somn cum eram a trebuit sa prestam niste joculete prin casa.
Am luat si eu ieri analizele lui david si am vazut ca Fosfatza alcalina a iesit 309, fata de 281 cat e maxima...deci nu e asa mare diferenta. In schimb i-a iesit o valoare crescuta a ureei ceea ce inseamna ca nu se hidrateaza cum trebuie. Din pacate David nu bea cate lichide trebuie si toata ziua trebuie sa stam dupa el sa bea apa. Pentru ca am descoperit ca ii place sa dea noroc cu noi, profitam de chestia asta si il indemnam sa dea cioc-cioc cu canita lui si sa bea apa. Oricum mai repetam peste 3 luni, ambele analize. Sper sa fie bune atunci.

Sorina, multumim de cinste. M-am mai inspirat si eu din meniul tau. Sa aveti o zi frumoasa. Petrecerea o faceti azi sau sambata?

Atlantique, multumesc de compliment. Mi-am adus aminte cum ziceai tu ce frumos v-ati jucat in zapada. Eu am patit cu David legat de zapada exact ce am patit anul trecut cu nisipul...nu i-a placut..desi pana la urma s-a imprietenit cu nisipul dar cu zapada inca nu...Desi avem doua sanii pe balcon, nu a vrut sa stea pe nici una....sa nu cumva sa calce pe zapada....E adevarat ca nu l-am dus prin parcuri unde cred ca arata mai bine, iar zapada de langa blocuri arata cam naspa...e plin de mormane de zapada maronie...acu, iarna e pe sfarsite...speram ca la anul sa se bucure altfel de zapada.

Ale1212xa, multumim frumos pentru urari...La Multi ani sotului!

Multumim mult alexutzzza pentru urari...asa sa fie cum zici tu...o viata pe cinste...Mai, imi pare asa de rau sa aud de faza cu jobul...sunt convinsa ca vor regreta aceasta decizie...nici eu nu cred ca nu ai fost placuta de colegi...chiar nu esti genul de om care sa nu te faci placuta...probabil ca vreun sefulet pe acolo a fost cauza (o fi vrut sa-si bage vreo pila de-a lui) sau cum a spus atlantique nu mai aveau nevoie de om pe pozitia aceea sau ai facut ceea ce ii ardea pe ei in momentul acela si acum se ocupa ei de tot ce ai construit tu intr-o luna de zile...urat...tare urat oricum ....cu SIGURANTA nu esti tu de vina....esti tot pe piata...din pacate ai dat tu de niste oameni fara caracter care nu au stiut cum sa gestioneze situatia...imi pare tare rau..sa speram ca tot raul e spre bine si in curand vei veni cu vesti mai bune...hai te rog, capul sus ca vor veni si zile mai bune pe strada voastra...da-i incolo de nesimtiti...te cred ca acum te gandesti la partea financiara...nu e o perioada buna pentru mai multi...bafta maxima la interviuri si santata lui yannis sa te lase si pe tine sa mai respiri putin. Si david a avut anul trecut prin decembrie o viroza cu eruptie...a primit ceva pentru alergie si i-a trecut pana la urma.

Plateea...mesajul tau e de milioane....mi-a placut la nebunie...

Mire, bafta la control...sa veniti cu vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

atiq, mire, larisel, simply, sorina multumesc mult de opinii si suport...nu stu nici eu ce sa zic, singura pers cu care chiar nu am reusit sa creez o punte si pe care as fi putut sa o deranjez era tipa ptr care am fost adusa sa preiau de la ea, sa o inlocuiesc in per de concediu de maternitate si crestere copil si cu care sa lucrez dupa ce se intorcea....Dar nu are sens, ea teoretic ar fi trebuit sa fie bucuroasa ca lasa pe cineva competent in locul ei si nu o strseaza pe ea nimeni cu telefoane si se poate duce sa se relaxeze, sa nasca linistita si sa-si vada de copil pana se intorcea....

mire sa veniti cu vesti bune de la dr! Sa ne povestesti cum i-a placut Marei cu metroul. La dr. ama juns azi-noapte la Sanador ca ma cam speriasem cu bubitele. Desi pediatra imi spusese de la tel ca sa il urmaresc dupa febra ca s-ar putea sa apara bubitze, cand au aparut m-am speriat....

ale ceva vesti? de regula iese bine cand tin fetele pumnii

Acum a adormit dupa ce de la 8 jumate il tin numa in brate ca nimic nu-i place, nimic nu-i convine, e nervos, plangacios...ufff
Sunt f obosita...nu doarme mai mult de 8 ore noaptea, la amiaza cand doarme, ar dormi de nu s-ar mai trezi, undeva intre 2 si 3 ore de somn de amiaza ma lupt cu el sa il trezesc ca sa doarma noaptea si sa pot sa dorm si eu sa ma refac ca somnul lui de amiaza nu ma ajuta cu nimic ca eu trebaluiesc ca nebuna cand doarme el: fac curat, calc, bag la spalat, spal pe jos , fac de mancare, etc Oare nu va mai dormi mai mult de 8 ore pe noapte de acum incolo? ca o tine asa de vro luna.... eu tot sper sa-si revina...sunt moarta de oboseala in stilul asta plus ca nu mai am nici un minutel ptr mine...cand intr-un sfarsit se culca, eu sunt lesinata de oboseala demult, il muta barbati-miu in patul lui ca io abia daca ma mai pot ridica pan la baie...iar dimineata face ochi! si eu nu apuc nici macar sa ma trezesc in liniste si sa am 5 minute ptr mine, o cafe, o tigara cev...nimic...
Ca sa nu mai zic ca nu mai am nici 5 minute in care sa fiu cu al meu si numai noi 2, sa mai vorbim ceva fara sa alergam dupa Yannis non stop...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna,ziua buna!

Larisel,iti multumesc de informatii,acum sa vad cum ma decid...

Alexutza...imi pare enorm de rau ca treci prin toate astea!In primul rand,Sanatate puiului tau,ca asta e foarte important...
Despre job...hm,eu nu as fi plecat asa,as fi contestat ceea ce au spus....Si-apoi,tu erai angajata pe baza feedback-ului dat de colegi,sau cum???Mi se pare surreal cum te-au tratat,si zic si eu asa cum am citit mai sus,nu pot sa imi imaginez ca ai fi asa cum te-au descris...Eu nu i-as fi lasat,sincer,as fi cerut sa mi se spuna concret ce am facut gresit...Ce magari nesimtitiPe langa asta,erau obligati sa iti dea preaviz!Cum sa pleci asa,pur si simplu??Uneori in viata e nevoie sa ne procuram o doza de nesimtire ca sa ne putem apara interesele si reputatia,pana la urma...Poate ca ai putea reactiona inca,nu stiu ce sa zic,eu nu i-as lasa...

Iti trimit o imbratisare mare de tot si putere sa uiti repede incidentul asta....Desi eu nu i-as lasa,ca nu ai mers acolo la concurs de Miss Popularity,pana la urma,nu?Bafta multa si sterge lacrimile ca nu merita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Multumim mult alexutzzza pentru urari...asa sa fie cum zici tu...o viata pe cinste...Mai, imi pare asa de rau sa aud de faza cu jobul...sunt convinsa ca vor regreta aceasta decizie...nici eu nu cred ca nu ai fost placuta de colegi...chiar nu esti genul de om care sa nu te faci placuta...probabil ca vreun sefulet pe acolo a fost cauza (o fi vrut sa-si bage vreo pila de-a lui) sau cum a spus atlantique nu mai aveau nevoie de om pe pozitia aceea sau ai facut ceea ce ii ardea pe ei in momentul acela si acum se ocupa ei de tot ce ai construit tu intr-o luna de zile...urat...tare urat oricum ....cu SIGURANTA nu esti tu de vina....esti tot pe piata...din pacate ai dat tu de niste oameni fara caracter care nu au stiut cum sa gestioneze situatia...imi pare tare rau..sa speram ca tot raul e spre bine si in curand vei veni cu vesti mai bune...hai te rog, capul sus ca vor veni si zile mai bune pe strada voastra...da-i incolo de nesimtiti...te cred ca acum te gandesti la partea financiara...nu e o perioada buna pentru mai multi...bafta maxima la interviuri si santata lui yannis sa te lase si pe tine sa mai respiri putin. Si david a avut anul trecut prin decembrie o viroza cu eruptie...a primit ceva pentru alergie si i-a trecut pana la urma.

Lali de David luptatorul nostru

multumim de gandurile bune! Am mare nevoie de bafta la interviuri! Poate asa cum zice toata lumea, tot raul spre bine, poate o sa gasesc ceva mai aproape de casa (sper eu). O sa il dau pe Yannis undeva la o gradi de langa casa si atunci nu va fi numai responsabilitatea mea ca va putea sa ajunga si taica-su sa il ia in cateva din zile. Plus ca va fi gradi langa casa, in caz de ceva vin ai mei cumva si il iau acasa pe jos, nu va trebui sa il plimbe pe drumuri ca nu au cum sa il duca acasa ca e casa mult prea departe de gradi si se schimba mult ptrea multe mijloace de transport ptr un copil....
Plus ca am vazut duminica asta si un baby sitter care ne-a placut ptr seri sau situatii de urgenta. Baby sitteru locuieste aproape de noi ceea ce e bine si poate ajunge usor la noi ca are masina, deci scap si de tevatura ia baby sitteru de la metrou, agita-te seara sa ii gasesti un taxi (f greu gasim pe cineva sa vina aici) etc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ziua buna,ziua buna!

Larisel,iti multumesc de informatii,acum sa vad cum ma decid...

Alexutza...imi pare enorm de rau ca treci prin toate astea!In primul rand,Sanatate puiului tau,ca asta e foarte important...
Despre job...hm,eu nu as fi plecat asa,as fi contestat ceea ce au spus....Si-apoi,tu erai angajata pe baza feedback-ului dat de colegi,sau cum???Mi se pare surreal cum te-au tratat,si zic si eu asa cum am citit mai sus,nu pot sa imi imaginez ca ai fi asa cum te-au descris...Eu nu i-as fi lasat,sincer,as fi cerut sa mi se spuna concret ce am facut gresit...Ce magari nesimtitiPe langa asta,erau obligati sa iti dea preaviz!Cum sa pleci asa,pur si simplu??Uneori in viata e nevoie sa ne procuram o doza de nesimtire ca sa ne putem apara interesele si reputatia,pana la urma...Poate ca ai putea reactiona inca,nu stiu ce sa zic,eu nu i-as lasa...

Iti trimit o imbratisare mare de tot si putere sa uiti repede incidentul asta....Desi eu nu i-as lasa,ca nu ai mers acolo la concurs de Miss Popularity,pana la urma,nu?Bafta multa si sterge lacrimile ca nu merita!

Lara

Ufff greu...nu aveam cum sa contestez, am citit notificarea, primul meu gand a fost sa nu semnez nimic si sa nu fiu de acord, dar nu aveam ce face, in felul cum a fost facut contractul de munca, intr-adevar in perioada de proba, la initiativa oricareia dintre parti se poate desface contractul. Si era aiurea s aincerc sa raman undeva unde nu ma vroiau. Si am cerut motive dar o tineau pe asta ca nu m-au placut si ca feedback-ul negativ a ajuns pana la urechile actionarilor si ca raul a fot facut si ca si ei ("saracii!") care "m-au placut atat de mult" sunt socati si legati la maini si nu au ce face....
Am fost indignata rau! Eram f ofuscata pe treaba asta, adik pan la urma nu toata lumea place pe toata lumea si nu la bunul chef si plac al angajatilor am fost io angajata acolo. Asta a fost o decizie a managementului care avea el ceva in plan si in cap cand m-a angajat.si trebuiau sa se impuna cumva....Ce ar fi ca in fiecare firma sa se dea afara oamenii care nu sunt placuti de ceilalti... Si trust me, nu sunt io aia perfecta dar in nici un caz nu sunt genu care sa nu fiu placuta de majoritatea sau sa creez probleme. Cei care mi-au oferit cel mai mult suport si care au fost cei mai socati au fost tocmai fostii mei colegi care au lucrat cu mine si care ma situ si care mi-au zis ca sa nu cred o iota...
Urat anyhow...oricare ar fi fost motivele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Alex am vazut mesajul tau. Imi pare sincer rau pentru ce vi se intampla.
Nu pot sa zic ca nu mi-a trecut prin cap ideea sau sa zic asa mi s-a parut ciudata abordarea cand te-au angajat. Pentru ca din ce ai povestit tu, n-ai avut prea multe interviuri, te-au sunat direct si ai mai aflat ca s-au gandit sa faca 2 posturi dintro data.
Mie mi-a sunat a modalitate de a pune 2 persoane la treaba intro perioada stresanta, iar dupa o luna i se zice pa uneia (poate ambelor) de obicei celei mai scumpe.
E o practica generala, din pacate. Acum zi si tu, este foarte eficient / comod sa ai in curte un cosnultant specalizat pe angajari dar care nu te taxeaza precum o firma de recrutare, ti-a rezolvat treaba si ramai cu persoana care face payroll. Nu ma surprinde.
Iar asta cu "nu te-au placut cei de la tehnic" este un bla-bla bagat in fata de persoane care nu se dau in laturi de la astfel de practici.

Crede-ma nu cere niciun management feedback de la alte departamente pentru pesoana de HR care face recrutari. Cu siguranta tu esti o persoana de HR diferita pentru ca vii din consultanta, esti o persoana deschisa apropiata de angajati. Si de obicei angajatorii si inspecial romani nu-si doresc cu adevarat HR apropiat de angajat care sa fraternizeze cu acestia. Ce HR-uri am vazut eu .....Inclusiv la firma unde am lucrat inainte. Asta ar putea sa fie un alt motiv, dar sincer cred ca e primul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Alex am vazut mesajul tau. Imi pare sincer rau pentru ce vi se intampla.
Nu pot sa zic ca nu mi-a trecut prin cap ideea sau sa zic asa mi s-a parut ciudata abordarea cand te-au angajat. Pentru ca din ce ai povestit tu, n-ai avut prea multe interviuri, te-au sunat direct si ai mai aflat ca s-au gandit sa faca 2 posturi dintro data.
Mie mi-a sunat a modalitate de a pune 2 persoane la treaba intro perioada stresanta, iar dupa o luna i se zice pa uneia (poate ambelor) de obicei celei mai scumpe.
E o practica generala, din pacate. Acum zi si tu, este foarte eficient / comod sa ai in curte un cosnultant specalizat pe angajari dar care nu te taxeaza precum o firma de recrutare, ti-a rezolvat treaba si ramai cu persoana care face payroll. Nu ma surprinde.
Iar asta cu "nu te-au placut cei de la tehnic" este un bla-bla bagat in fata de persoane care nu se dau in laturi de la astfel de practici.

Crede-ma nu cere niciun management feedback de la alte departamente pentru pesoana de HR care face recrutari. Cu siguranta tu esti o persoana de HR diferita pentru ca vii din consultanta, esti o persoana deschisa apropiata de angajati. Si de obicei angajatorii si inspecial romani nu-si doresc cu adevarat HR apropiat de angajat care sa fraternizeze cu acestia. Ce HR-uri am vazut eu .....Inclusiv la firma unde am lucrat inainte. Asta ar putea sa fie un alt motiv, dar sincer cred ca e primul.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

la practica 2 pe 1 post si care e mai rentabil ramane m-am gandit si eu din prima zi si mi-era frica, mai ales ca cealalta persoana lua mai putin de jumate din salar meu
Asta mi-au reprosat si mie cand mi-au dat feedback-ul ca probabil ca stilul meu din agentie e de vina si nu a fost placut ca eu am venit "tare" si "aproape de oameni" si am incercat sa vand intern. Ca ei intr-adevar asta mi-au cerut, dar eu am facut totul peste noapte , inclusiv la recrutare (la unul din departamente am gasit nu 1 ci 3 oameni buni si i-am gasit si seriosi si disponibili sa astepte si am acoperit pozitiile bugetate pana in aprilie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ce rau a fost facut??Bai,ce nemernici,nu pot sa cred....Aveai tot dreptul sa stii ce anume au avut de reclamat,care a fost problema,nu pe cine ai deranjat,hai,dar macar cu ce i-ai deranjat...
In fine,daca ai hotarat sa o lasi balta,iti zic bafta sa gasesti ceva mult mai bun si nici sa nu iti mai amintesti de dobitocii astia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ce rau a fost facut??Bai,ce nemernici,nu pot sa cred....Aveai tot dreptul sa stii ce anume au avut de reclamat,care a fost problema,nu pe cine ai deranjat,hai,dar macar cu ce i-ai deranjat...
In fine,daca ai hotarat sa o lasi balta,iti zic bafta sa gasesti ceva mult mai bun si nici sa nu iti mai amintesti de dobitocii astia

Lara

Sa fie . Multumesc. Sper sa imi gasesc undeva fara management romanesc ca mi-a ajuns! Eu am lucrat timp de 6 ani 90% cu straini si cu oameni din multinationale si m-am invatat altfel....

Mergi la inceput