Pufi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Iubita mea Iris... imi inseninezi viata de 2 ani de zile...
Ma pierd aproape zilnic in ochii tai de clestar si port mereu in gand si in suflet imaginea ta candida si zambetul tau buclucas. N-am uitat nici o clipa ziua cand mama ta a incuviintat sa-mi primesti afectiunea. Noaptea cand adorm imi aduc aminte cum ne fugaream in pacare si cum saream amandoi pe gura aceea de canal. Adorm cu tine in gand mereu si te strig noaptea. Privesc zilnic filmuletele cu tine si doar ele imi fac existenta suportabila. Te ador si nici mancare nu imi trebuie daca nu te vad. Esti muza mea si-ti duc dorul... imi lipsesti si rezist zi dupa zi doar cu gandul la clipa cand ne vom revedea.
Iti urez viata frumoasa, sanatate, dar mai ales putere sa-mi gatesti, sa-mi calci, sa-mi speli, sa-mi faci 5 copii si sa ma iubesti ca pe nimeni altcineva... Daca semeni macar pe jumatate cu frumoasa si harnica ta mama, succesul e garantat si clar nu te scap din brate!
La multi ani, frumoaso!

al tau, frumos, baftos si modest, Teo...

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

Deci s-au alergat prin parcare deja....

Sa-ti traiasca nora si te asteptam mai des!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

dastefa Interesanta povestea cu zana maseluta... Bine ca ai fost inspirata sa "dregi busuiocul" mai tarziu.

bf, mire Sa aveti succes la searchul de vacante!

atlantique Ce de activitati ati avut la munte...bravo!

mire Tort de afine? Imi amintesc inca din timpul sarcinii cum mereu aveai cate o prajiturica la cuptor si ne serveai virtual si pe noi... bravo mamica harnicuta!

simply Vad ca ai comis-o si tu... caise yammy
Frica de condus ziceai... masini, nu? Cred si eu, ca acolo la voi condusu' e pe invers .

lali Am ajuns si la delicatesele tale... sunt terminata , de unde aveti atata energie fetelor?

Am dat si de ospatul oferit de sorina... m-ati terminat cu mancarurile pt o luna... Suntetiti de belea!

nyny Cred ca-i mutant virusul ala... si noi am fost loviti toti fara exceptie. Sanatate maxima!

ale Sper sa primesti raspunsul pe care il doresti!

plateea Bbto ce mai face?

alexutzzza Imi pare rau de probleme... cu jobul sigur nu esti tu de vina, ori s-au razgandit ei ori vor sa-si bage vreo "pila" in loc. Timpul ar fi fost oricum prea scurt ca sa ajunga sa nu le fii pe plac. Cat despre Yannis, insanatoshire grabnica, sa nu fie nimic grav!

Mergi la inceput

Alex

L-ai dus pe Yannis la doctor?

Mergi la inceput

Larisel sigur eu eram cu prajitura? Eu imiamintesc ca le luam de la cofetarie, detsul de des, dar gandindu-ma la cele 30 de kg acumulate, este posibil sa fia vut si in cuptor cate ceva.

Simply mi-a amintit larisel, ti-e frica de condus in general sau de condus in UK? Nu stiu daca ai permis de conducere dar daca nu ai si ti-e teama doar teoretic, sa stii ca sunt mari sanse sa-ti treaca dupa ce inveti sa conduci.

Eu hranesc copila si mergem cu ci ci (metroul) la controlul de 2 ani, sunt curioasa ce imi zice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Larisel sigur eu eram cu prajitura? Eu imiamintesc ca le luam de la cofetarie, detsul de des, dar gandindu-ma la cele 30 de kg acumulate, este posibil sa fia vut si in cuptor cate ceva.

Simply mi-a amintit larisel, ti-e frica de condus in general sau de condus in UK? Nu stiu daca ai permis de conducere dar daca nu ai si ti-e teama doar teoretic, sa stii ca sunt mari sanse sa-ti treaca dupa ce inveti sa conduci.

Eu hranesc copila si mergem cu ci ci (metroul) la controlul de 2 ani, sunt curioasa ce imi zice.

Tu tu... prajitureai mereu, ba briose, ba cookies, ba poate ne serveai si cu cumparate, eu asa mi te amintesc din perioada aia, mereu cu ceva dulce pe platou.

Sa veniti cu vesti bune de la dr!

Mergi la inceput

Vaaaai...m-am albastrit si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Sorina ce mesaj emotionant, mi-au dat lacrimile ;multumim de cinste .Sa iti traiasca printesele

Alexutzza si eu tind sa cred ca aveau pe altcineva , prea e de tot ; sanatate lui Yannis ; imi pare tare rau ca treceti prin astfel de perioade, si cand vine una vin si celelalte . Sper sa vina cat mai repede vremuri bune

Mirela nu am permis, mi-e teama de condus de fff mult timp; sotul meu spune ca e mai usor sa conduci asa cum se conduce in UK, cica orientativ e mai ok. Sa veniti cu vesti bune de la medic, plimbare placuta cu metroul

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Multumesc tare mult de urari, dragele mele Atlantique, Ale1212xa, Larisel, Lorex, Alexutzzza, Tomaca, si un pup special pentru Teo, frumosul si iubitul meu ginerel, si mamica lui speciala, Plateea.

O tin tot intr-un bocet de dimineata, ... si nici macar n-am avut prezenta de spirit sa folosesc astazi un mascara waterproof...

Atlantique....ma bucur ca v-ati simtit asa bine la munte!

Lali..... sarumana de tratatie......sunt gata sa adorm cu capul pe birou, de satula...ce de-a mai bunatati!

Nyny... de capitol nou, si de numele capitolului nou! Offf, sa se duca pe garla toti virusii, sa va dea odata pace! Pupam copiii frumosi, si pe mami a lor!

Dastefa...spor la invatat! Felicitari pentru primul dintisor cazut al Dariei! Si eu ii puneam banuti dianei sub perna, de la "zana maseluta", era de fiecare data tare incantata.

Lorex.... multumesc tare mult..."pasaroiului", pentru aprecieri.

Ale1212xa...La Multi Ani pentru ieri, lui tati de Dragos, si bafta maxima, sa fie interviul cu rezultatul scontat!

Mire, Simply...offf, doamne.....m-ati ucis cu prajiturile, doamnelor! Eu am facut in w-e un cheesecake, ca si repetitie generala pentru ziua princesitei, si l-au..."speriat" colegii mei de apartament imediat, aka l-au mancat f repede...

Simply...daca ai visat ca nu-l iei pe examenul ala...clar o sa fie pe dos, ai sa vezi! O sa iei chiar nota maxima!

Larisel...sa va faceti repede bine, sa scapati de "virusul-mutant"!

Alexutzzza.......doamne, nici nu-mi vine sa cred! In primul rand vreau sa-i doresc lui Yannis sanatate si refacere rapida! In al doilea rand, legat de treaba cu angajatorul tau...nu ma pot gandi la prea multe chestii.....dar, din cat te cunosc eu virtual, si din ce ai povestit...pot sa-mi dau doar cu parerea....sper sa nu dau cu bata in balta....1).Poate era cineva pe acolo...vreo pila, vreun spion...cineva care putea sa fie deranjat in vreun fel de tine, de atitudinea ta, de inteligenta, priceperea, succesul si charisma ta...sau .... 2). Ai fost doar folosita ca umbrela de vreme rea, le-ai rezolvat oamenilor niste probleme foarte grele, le-ai adus pana in punctul in care se puteau ocupa singuri....si...that's all, au considerat ca se pot dispensa de tine (desi e o decizie super twisted....nush cine decide in felul asta, si ce bussiness-man isi conduce asa afacerile)....
In oricare din cazuri....imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta....eram tare bucuroasa de cum s-au aranjat lucrurile asa de bine pentru voi 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Vaaaai...m-am albastrit si eu!

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

felicitari

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat: