Pufi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 4

larisel spune:
LMA Irisuca!
Sa fii mereu sanatoasa, frumoasa si fitzoasa, cum ii shade bine unei domnishoare moderne!

lorex spune:
La multi ani, spiridush cu ochi albastri ametzitori
si nume de floare cu miros diafan!
Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa se indeplineasca toate urarile pe care ti le-a facut din suflet mama ta!
Sorina,

lorex spune:
Nyny, si la noi a fost un virus tare uracios. N-a scapat nimeni care a trecut prin casa in perioada aia, pe toti i-a pus la pat.
I-am luat bobitzei polen crud sa-i dau . problema e ca-i place prea mult si nu pot s-o opresc sa nu ia mai mult de o lingurita...

alexutzzza spune:
Sa incepem cu restantele...
La Multi Ani draga noastra gazela, cea mai cea dintre gazele! DECENUELA sa ne traiesti si sa te bucuri si de putin timp pentru tine!
LMA Mara de Yasmine
LMA Andrei Casian si Sonia Andreea de Rlc Sandor!
LMA Plateea! Iubita noastra mamica de pe norishorul roz!
LMA cel mai curajos si norocos dintre pufuleti! Iubitul nostru David! Sa traiesti fericit alaturi de parintii tai minunati care-ti pregatesc totul pentru viata pe cinste!
LMA pentru cea mai nabadioasa printesa-pufulet IRIS! Sa fi sanatoasa si iubita de toata lumea macar pe jumatare cat te iubeste mami!

alexutzzza spune:
tot la capitolul datorii....
multe
pentru mamicile greu incercate Larisel si Ruxita.
Rux jos palaria, atitudinea ta e de milioane si te descurci de minune chiar daca esti greu incercata! Multa sanatate si recuperare completa si usoara sotului!

tomaca spune:
La multi ani Iris !
Sa cresti mare si sanatoasa ca de frumusete s-a ocupat mami si ne-ai arata de mult ca stii ce vrei inca de mica

plateea spune:
Iubita mea Iris... imi inseninezi viata de 2 ani de zile...
Ma pierd aproape zilnic in ochii tai de clestar si port mereu in gand si in suflet imaginea ta candida si zambetul tau buclucas. N-am uitat nici o clipa ziua cand mama ta a incuviintat sa-mi primesti afectiunea. Noaptea cand adorm imi aduc aminte cum ne fugaream in pacare si cum saream amandoi pe gura aceea de canal. Adorm cu tine in gand mereu si te strig noaptea. Privesc zilnic filmuletele cu tine si doar ele imi fac existenta suportabila. Te ador si nici mancare nu imi trebuie daca nu te vad. Esti muza mea si-ti duc dorul... imi lipsesti si rezist zi dupa zi doar cu gandul la clipa cand ne vom revedea.
Iti urez viata frumoasa, sanatate, dar mai ales putere sa-mi gatesti, sa-mi calci, sa-mi speli, sa-mi faci 5 copii si sa ma iubesti ca pe nimeni altcineva... Daca semeni macar pe jumatate cu frumoasa si harnica ta mama, succesul e garantat si clar nu te scap din brate!
La multi ani, frumoaso!
al tau, frumos, baftos si modest, Teo...

alexutzzza spune:
...vrea omu' sa stea dupa cortina un pic sa-si plaga de mila si sa-si linga ranile...sa si
in bula proprie...dar nu reuseste...
Cu atatea petreceri si cu asa bunatati de le-a pus Sorina pe masa oricine apare de oriunde ar fi.
Am intrat in butoi rau de tot...vineri seara la 6 fara m-au chemat in sedinta ... ma duc pregatita, imi centralizasem activitatile, rezultatele, cati oameni am contactat, cati am vazut, cati am angajat, cati mai aveam de vazut, foarte mandra si fericita ca ma descurcam bine si aveam rezultate mai mult decat buna (zic eu), angajasem in nici o luna 3 oameni f tehnici si greu de gasit si scosesem din piatra seaca o multime de candidati ptr alte pozitii....
si...
mi se taie macaroana...
nu apuc sa zic nimic ca mi se spune ca dupa o luna au cerut feedback colegilor despre mine (acum mie mi se umfla pipota sia steptam o lauda ptr ca reusisem sa intru in vorba cu absolut toata lumea si avusesem cu fiecare o discutie despre ceva, socializasem fru mos si cu spor si cu cateva persoane chiar ma imprietenisem) ...si....
ZDRANG! "feedback-ul este unul negativ, puternic negativ si generalizat"...de aici mi se face blank...nu ma asteptam...era contrar tot ce simtisem eu ca venea din partea celorlalti...de aici nu mai vedeam in fata ochilor si nu mai auzeam bine...mi se pune in fata o notificare...ca in per de proba nu e nevoie de preaviz sau cercetari disciplinare ca oricare dintre parti poate solicita incetarea colaborarii....ok, eu:
- deci de luni voi preda activitatea...
- cand? cat? pai e cel mai potrivit moment, e sfarsit de luna...
eu: - a deci, pana la sf lu februarie
ei: - aaa nuuu, tu deja esti de o luna aici, de luni ne ocupam noi
- aaa pai sa va zic , am interviuri
- nu conteaza , ne ocupam noi....
nista balguiri ca de ce, mi-au inchis gura cu un "nici noi nu ne asteptam, noi te-am placut si te placem f mult, dar nu avem ce sa facem , raul a fost facut etc.... la revedere....
Cazuse cerul pe mine
Nici macar sotul nu l-am putut suna sa vb cu el ca era in avion...
trebuia sa fug sa iau copilu de la gradi, nu mai era loc de lamentari, de comentarii, nu aveam timp sa spun nimanui dintre colegi, doar mi-am strans repede ce am apucat si am plecat...
si apoi da-i si..
Au fost niste zile d cosmar, incercam sa imi dau seama unde am gresit, pe cine am suparat deoarece toate experientele si feelingurile mele contraziceau teribil ceea ce auzisem...ok, oamenii tehnici sunt mai ciudati, dar cat de ciudati? sunt si ei oameni, as fi simtit ceva....nu stiu....
M-am torturat 3 zile acasa si am fiert pe toate partile, nu puteam nici sa dorm ca imi veneau in minte varii discutii cu colegii, cautam, incercam sa derulez filmul inapoi de 1000 de ori sa incerc sa gasesc un comentariu, o grimasa pe fata colegilor, ceva care sa dea de inteles ca i-am plictisit, sau poate i-am agasat sa poate am fost prea intruziva...si uite ama mi-am frecat mintea cu re-wind si play si re-wind si play...nici pe Yannis nu-l vedeam in fata ochilor, eu tot faceam re-wind si play (ca in "lie to me", cine stie cunoaste (Sorina?) si cautam ceva...orice...un indiciu sa sustina ce auzisem, sa vad unde am gresit, sa nu mai repet greseala....
Anyhow...vin altele, de vineri seara Yannis cu febra mare si persistenta, febra , febra, 39.5 la orice ora din zi si din noapte, vesnica lupta cu antitermice si impachetari...in afara de febra nici un simptom, nici macar moale si apatic nu era, ba dimpotriva, f dracos si agitat...singura acasa ca tati era plecat
A fost un cosmar...eram obosita, suparata, Yannis necesita supraveghere continua si lupta cu febra, eu eram franta, cand erau cateva momente in care as fi putut sa dorm, eu si
si-mi storceam creierii cu re-wind si play....
Acum Yannis nu mai are febra dar e plin de bubitze ca o spuzeala asa... Diagnostic: viroza si eruptie virala...dam aerius si asteptam 2 zile sa treaca...
Si eu sunt mai bine pentru ca a inceput saptamana si au inceput sa ma caute colegii ca apucasem sa ma imprietenesc, sa schimb id de mess, FB, telefoane...ca ce s-a intamplat, daca sunt ok, daca Yannis e ok, cand vin?
De ieri s-a raspandit zvonul ca pana la urma nu mai vin..
ma suna si-mi zic diversi cat de rau le pare ca le-a placut de mine, aud ca si altii zic ca " ce aiurea ca nu mai vine ca era de viata!" si asta zic oamenii f tehnici....Acum am nevoie sa cred ca pana la urma nu a fost vina mea si nu am gresit eu si pur si simplu a fost nevoie sa ma dea afara, aud ca nici nu cauta in locul meu....poate pana la urma s-au hotarat ca nu mai au nevoie...cine stie...
Dar am nevoie sa cred ca nu m-au alientat cei 2 ani de stat acasa si ca inca sunt ok si pot socializa si ma pot integra intr-un colectiv de munca si pot performa ca ajunsesem sa fiu la pamant, sa ma cred o ciudata, o incompetenta, o inutila care vorbeste numai despre copii...nu stiu... incerc sa ma putn pe picioare cu moralul si sa incerc sa merg mai departe...sa gasesc ceva...
oricum e aiurea ca nici sotul nu s-a angajat nici pe departe pe banii pe care ii avea inainte si acum daca m-au tinut numa juma de luna si ma platesc numa juma de luna...eu abia daca-mi scot banii pe gradi si pe benzina cat m-am dus pana acolo...ca la gradi asa e contractul, il duci , nu-l duci platesti luna, nu-mi da mie nimeni banii inapoi ca io nu mai lucrez...
iar retras de la gradi, nu stiu unde si daca si cand il voi mai duce la gradi...
l-am facut varza pe saracul copil , e a treia oara cand intrerupem gradi si cred ca aia de la gradi nu vor sa mai auda veci de noi ca atata i-am frecat cu :il aducem , il retragem, ne-am mutat, ba iar am job care-mi permite sa il aduc, il reinscriu, iar il retrag

atlantique spune:
Alex prin ce ai trecut tu acolo.....
Sunt convinsa ca ei nu mai aveau nevoie de om pe pozitia aceea si au gasit un motiv pe care nu aveai cum sa il verifici. Sau ai facut ceea ce ii ardea pe ei in momentul acela si acum ....se ocupa ei....pe munca ta...
Nu-ti mai face probleme ca nu socializezi. Eu nu te cunosc personal, dar asa cum te-am vazut din postari sunt convinsa ca socializarea nu este nicidecum problema ta!
Iar cu Yannis vezi si sa nu fie vreo boala a copilariei. Fetita unei prietene a facut rubeola dar pana a erupt a stat cu tratament de otita ca asta a crezut medicul ca este
Sunt convinsa ca se vor aranja toate mult mai bine!

atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea Iubita mea Iris... ![]() ![]() Ma pierd aproape zilnic in ochii tai de clestar si port mereu in gand si in suflet imaginea ta candida si zambetul tau buclucas. N-am uitat nici o clipa ziua cand mama ta a incuviintat sa-mi primesti afectiunea. Noaptea cand adorm imi aduc aminte cum ne fugaream in pacare si cum saream amandoi pe gura aceea de canal. Adorm cu tine in gand mereu si te strig noaptea. Privesc zilnic filmuletele cu tine si doar ele imi fac existenta suportabila. Te ador si nici mancare nu imi trebuie daca nu te vad. Esti muza mea si-ti duc dorul... imi lipsesti si rezist zi dupa zi doar cu gandul la clipa cand ne vom revedea. Iti urez viata frumoasa, sanatate, dar mai ales putere sa-mi gatesti, sa-mi calci, sa-mi speli, sa-mi faci 5 copii si sa ma iubesti ca pe nimeni altcineva... Daca semeni macar pe jumatate cu frumoasa si harnica ta mama, succesul e garantat si clar nu te scap din brate! La multi ani ![]() ![]() al tau, frumos, baftos si modest, Teo... ![]() Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Ce frumos!