Pufi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 3

nyny spune:
Ia uite ce am inceput eu sa ma plang de sanatate... n-am zis ca o sa fie un capitol doar cu vesti bune? Gata, gandim pozitiv... trecem noi si de asta ca doar nu ne lasam doborati de o viroza sau ce naiba o fi.
Mamica fericita de Mara si de David

lalitica2000 spune:
nyny, multa sanatate...da chiar ca v-a lovit un virusache urat...sa aveti o noapte linistita.
adica eu am gatit atatea bunatati ca tu sa alergi dupa apa...macar o lamaie sa servesti cu apa...ca aia nu ingrasa...te-am ochit eu din poze ca faci parte din clubul manechinelor
..
simply, te inteleg....si eu am la ganduri din astea...noi cand avem de luat o decizie importanta, mai ales legata de David, atata o intoarcem pe o parte si pe alta..vai de noi...sunt convinsa ca dupa ce veti analiza bine, veti lua decizia cea mai buna pentru voi.
merci mire de raspuns...asteptam cu interes finalul negocierilor
va las si eu fetelor...e deja mult prea tarziu pentru mine... o sa adorm pe mine la birou

nyny spune:
Simply si eu am astfel de ganduri... si cred ca e absolut normal sa te simti responsabil pt viitorul copilului tau. Voi va faceti probleme ca luati decizii gresite?... cand ati avut curaj sa faceti un pas atat de mare si ati ajuns acolo unde sunteti? Pai din start asta cred ca a fost una din cele mai bune decizii in ceea ce o priveste pe Ariana. Uite ca noi visam de cativa ani buni sa emigram tocmai pt viitorul copiilor nostrii si nu avem curaj... ne-am plafonat aici... si macar daca ramaneam in Buc
. Nu stiu daca e bine dar am ajuns la concluzia ca mai trebuie sa las si lucrurile sa vina de la sine. Nu mai am curaj sa privesc prea departe in viitor pt ca au fost situatii cand ne-am facut planuri, am muncit mult pt ele si s-au spulberat pe parcurs... si alte situatii cand mi-am dorit sa realizez ceva si aproape fara sa vreau, fara sa ma zbat prea tare am reusit... pentru ca asa a fost sa fie. Acum cel mai mult imi doresc sa fim sanatosi (adica sa ne fereasca Dumnezeu de boli grele, incurabile... nu viroze sau alte boli d-astea trecatoare) si mai departe vedem ce ne mai rezerva viata.
Nu mai stau nici eu. Ma duc la ca m-a ajuns oboseala.
Va gazelelor. Sa avem o noapte buna.
Mamica fericita de Mara si de David

larisel spune:
Hai ca va las eu cafelutza de dimineatza sa va inviorati ...
O zi usoara sa aveti! Oare vine primavara? Mie asa imi miorase de 2 zile pe afara (mocirla, soare, temperaturi cu plus)... Asta ar insemna "paac" (=parc) la "vaa"(=vara) ...

sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Pentru inceput va ofer un expresso cu spuma de lapte si scortisoara, alaturi de niste briose calde, cu chips-uri de ciocolata.
La Multi Ani, Irisuca, iubita mea mica!
nu-mi vine sa cred ca astazi implinesti doi ani! A fost un drum frumos, uneori greu, dar ma umple de uimire si mandrie in fiecare ceas copilul, persoana care ai devenit!
Fie ca viata sa iti ofere ce are ea mai bun, sa-ti pastrezi mereu spiritul liber, mintea deschisa, zambetul fericit si lumina din ochi, pe care le ai acum! Sa devii adultul care promiti sa fii, omul frumos, inteligent, liber, fericit si plin de compasiune !
La multi ani, copilul meu frumos!
Multumesc tare mult pentru urari Mire, Simply, Nyny, Lali, Loredana...am plans, bineinteles, citind frumoasele voastre urari.
Va multumesc, fetelor, pentru faptul ca existati si ca m-ati primit asa de frumos sa ma alatur voua!
Si acum...tananaaaaa..........am pregatit masa mare....le tin pe toate calde, sa serviti cand doriti...
Ciupercute la jar, cu bacon si cascaval; salata cu piept de pui la gratar, rosioare cherry si parmezan; salata de vinete; friptura de vita in sos de piper; cartofi la cuptor cu rozmarin; pui cu ananas si legume chinezesti cu garnitura de orez; iar ca desert un cheesecake cu sos de capsuni, si tort foret noire. De baut: gin tonic, campari-orange, whiskey, fresh de portocale si grapefruit, si apa plata, bineinteles, cu cate o feliuta de lime. Pofta mare sa aveti!

atlantique spune:
LA MULTI ANI IRIS!
Sa iti de DD sanatate, fericire si un dram...mai mare de noroc!
Sorina sa-ti traiasca minunea mica, sa va bucure in fiecare zi si sa se implineasca tot ce iti doresti pentru ea! si multe

atlantique spune:
Lali, multumim de cinste! Probabil ti s-a spus de o gramada de ori dar chiar esti un exemplu pentru fiecare mama!
Larisel, multumim de cafea! Ai reusit sa o dai inaintea Sorinei. Si, da, si mie imi miroase a primavara....ieri am mers cu haina descheiata....era asa frumos....
Nyny sanatate multa, sa va refaceti repede, sa nu plimbati nesuferitul de virus! Si multumim de capitol nou!
Mire si tu cu te relaxezi cu dulciuri? Eeeee....daca " "unii e gazele"
Simply sunt convinsa ca fiecare decizie pe care o sa o luati va fi indelung analizata si va fi cea mai buna! Nu-ti mai face atatea griji!
Ruxita, bafta multa la RMN! Va tinem pumnii
Plateea doar atat?
Sorina, multumim de cinste! Ma bucur ca am gasit cate ceva si pentru ne-gazele!

ale1212xa spune:
neatza
sorina de cafea...e cu aroma speciala vad eu
LA MULTI ANI IRIS!
si pentru ieri..
LA MULTI ANI DAVID!
sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii ca merita dragostea voastra
eu nu am mai apucat sa intru zilele astea...luni cum stiti a fost interviul...un test...pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa am raspunsul...am ajuns tarziu acasa...ieri a fost ziua sotului...am facut curatenie...o fripturica...au venit nasii pe la noi..zi agitata...
dar azi sunt prezenta la cafea
o zi frumoasa sa aveti

larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Larisel,multumesc de info,mi-ai putea da si cum se numeste gradi a voastra?Stii ceva de Hathi?Multumesc! |
Gradinita noastra se numeste MiniLondon (zona Coiciu-Casa de Cultura daca stii).
Am avut si Hathi pe lista (de 9) cand cautam gradinite. Mi-a placut cum arata, am vazut si copiii (pareau veseli si fericiti) in timp ce se jucau in curte afara, la pret era ok (parca un pic mai ieftin si o gustare in plus). Ce nu mi-a placut, dar am constatat ulterior ca se intampla si la gardinita noastra, toate activitatile se desfasoara in aceeasi sala (joaca, masa, somn). Nici personalul (educatoarele) nu m-au impresionat.

larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Larisel - sa inteleg ca le controleaza in fiecare dimineata? Inseamna ca au asistenta medicala permanenta la gradi? Asta e super. Nu stiu daca toate gradi au control zilnic. Si ce se intampla daca au rosu in gat? Ti-o da inapoi acasa? |
Asistenta nu sta non-stop, doar pana la pranz, dar controleaza pe toti zilnic. Din cate am auzit eu in toate gradi particulare si de stat sunt controlati copiii zilnic dimineata.
Cand sunt probleme de regula nu ii primeste pe copii... pe mine nu m-au intors niciodata dar am vazut la alti copii ca nu i-a primit cu rosu in gat. Eu le-am dus pe fete cu tuse si cu siropul din dotare, dar mi le-a primit pt ca nu aveau nimic in gura sau gat si fusesem si la pediatru (fapt demonstart doar cu vorbe).
Pe mine m-au sunat si m-au chemat mai devreme o data ca Naty avea temperatura 39 (se supraincalzise la somn, dar am ajuns si la pediatru) si nu mi-au primit-o apoi decat cu aviz de la medicul de familie. Alta data avea Alena ceva la ochisor, m-a mancat sa pomenesc de conjunctivita (fara sa o fii dus la oftalmo) si mi-a pus in vedere sa nu o aduc fara aviz. De asemenea, daca lipsesc copiii mai mult de 3 zile consecutiv trebuie sa ducem aviz. Iar la inceput de fiecare an/semestru trebuie duse cateva analize (exudate, copro-uri).