Pufi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 16

Loredana71 spune:
Ziua buna!
Vad ca tot vorbiti de calciu si vigantol si alte variante...La noi,se da de la nastere,continuu,pana se termina doua ierni din viata copilului,respectiv pana ce a avut Lara un an si 3 luni.Tot citind pe aici pe la voi,l-am intrebat pe doctor daca ar trebui sa ii mai dau iarna si mi-e zis definitiv nu,ca este prea mult,acum cand copilul are alimentatia completa...Exista riscul de formare de depozite de calciu prin diverse locuri...A fost foarte ferm si mi-a zis sa stau linistita ca e ok,calciul nu se gaseste doar in lapte sau branza,ci in mult mai multe alimente,lucru pe care,dealtfel,il stiam si eu...Cand am mai citit si ce a scris Larisel,parca e si dovada ca asa e...
Larisel,voiam sa o felicit pe mama ta,bravo,ma bucur mult si sa auzim mereu de noi progrese!
Acus ne va povesti si Ruxi de progresele sotului!Doamne ajuta amandurora!
M-am certat rau cu sotul meu aseara si ma simt mizerabil

alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca http://www.teatrultandarica.ro/articole/97/SCUFItA-ROsIE.html tenteaza pe cineva? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Varsta: peste 3 ani
Durata: 50 min

daca mergeti, da-mi un semn, poate venim si noi. El a stat la gradi si i-a placut, acuma nus tiu cum ar reactiona la teatru...

ale1212xa spune:
alexutza, tomaca...multumesc de raspunsuri din "interior"...mi-au spus ca pana la sfarsitul saptamanii ma anunta..deci dead-line-ul nu a trecut..asa ca astept

tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Varsta: peste 3 ani Durata: 50 min ![]() ![]() ![]() daca mergeti, da-mi un semn, poate venim si noi. El a stat la gradi si i-a placut, acuma nus tiu cum ar reactiona la teatru... Mamica ![]() ![]() |
eu cred ca ar rezista. am fost cu el la circ si a stat nemiscat o ora. Limita asta cu 3 ani e mai mult un disclaimer ca n-au facut teste pentru varste mai mici.
M-ar tenta dar noi suntem home alone. Sau cu atat mai mult ca sa nu ma omoare de tot cu miscatul prin casa. Sa vad. Poate fac totusi niste rezervari.

blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
eu cred ca ar rezista. am fost cu el la circ si a stat nemiscat o ora. Limita asta cu 3 ani e mai mult un disclaimer ca n-au facut teste pentru varste mai mici. M-ar tenta dar noi suntem home alone. Sau cu atat mai mult ca sa nu ma omoare de tot cu miscatul prin casa. Sa vad. Poate fac totusi niste rezervari. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Ar fi in test interesant de facut, desi cred ca Dani nu rezista mai mult de 10 minute pe scaun, asta daca nu se sperie de intuneric si tipete.
3 ani nu e un disclaimer, eu chiar cred ca la 3 ani copilul intelege mai multe si e mult mai rabdator si receptiv decat la 2.

tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Ar fi in test interesant de facut, desi cred ca Dani nu rezista mai mult de 10 minute pe scaun, asta daca nu se sperie de intuneric si tipete. 3 ani nu e un disclaimer, eu chiar cred ca la 3 ani copilul intelege mai multe si e mult mai rabdator si receptiv decat la 2. ![]() Mama fericita |
Eu cred totusi ca e un disclaimer. Copiii la 2 ani inteleg mai multe decat replici copilaresti de la teatru.
Nici Tudor nu sta 10 minute in casa. Dar cand am fost la circ, a fost fascinat de spectacol si nu s-a miscat pana la pauza.
Cu intunericul s-ar putea sa fie o problema. Pentru noi la circ nu a fost.

miremia spune:
Sa zic si eu hello!
Va citesc cu asa mare placere incat, desi nici n-am salutat, am senzatia ca sunt bagata in discutie de cand lumea.
Ma incanta ideea de mers la teatru, in acelasi timp mi-e teama ca nu va sta cuminte. Vorbim, poate mai stam putin si ducem pufii in gasca la teatru de papusi.
Eu vroiam sa va propun o iesire la ferma animalelor in gasca, imediat dupa ce iese iarba.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

blue_flower spune:
citat din mesajul lui miremia Sa zic si eu hello! Va citesc cu asa mare placere incat, desi nici n-am salutat, am senzatia ca sunt bagata in discutie de cand lumea. ![]() ![]() Ma incanta ideea de mers la teatru, in acelasi timp mi-e teama ca nu va sta cuminte. Vorbim, poate mai stam putin si ducem pufii in gasca la teatru de papusi. ![]() Eu vroiam sa va propun o iesire la ferma animalelor in gasca, imediat dupa ce iese iarba. ![]() Mirela si ![]() |
da, da, in gasca....la ferma animalelor, ar fi superb.
Si cred ca m-as baga si la teatru.
Am intrat pe link-ul ala, dar n-am vazut in ce zi si la ce ora e.

tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
da, da, in gasca....la ferma animalelor, ar fi superb. Si cred ca m-as baga si la teatru. Am intrat pe link-ul ala, dar n-am vazut in ce zi si la ce ora e. ![]() Mama fericita |
sambata alice in tara minunilor - la 10 si la 12
duminica scufita rosie, parca - la 10 si la 12