Pufi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 17

Ruxita spune:
Ziua buna,
mi-am schimbat semnatura, se vede???
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Sa zic si eu hello! Va citesc cu asa mare placere incat, desi nici n-am salutat, am senzatia ca sunt bagata in discutie de cand lumea. ![]() ![]() Ma incanta ideea de mers la teatru, in acelasi timp mi-e teama ca nu va sta cuminte. Vorbim, poate mai stam putin si ducem pufii in gasca la teatru de papusi. ![]() Eu vroiam sa va propun o iesire la ferma animalelor in gasca, imediat dupa ce iese iarba. ![]() Mirela si ![]() |
fetelor, ce inseamna cuminte pentru voi? Pai stiti cum fac copiii mai mari care vorbesc, merg la gradi, stiu povestea etc. Sunt in picioare pe scaune (nu toti evident), striga catre actori / papusi chestii de genul "ai grija, nu te duce, te minte, te manaca, vezi ti-am zis etc". Eu imi aduc aminte si acum imagini de la piesele de teatru la care ma duceam cand eram copil (atunci cand veneau in oras ca noi nu aveam asa ceva). Si eu ma foiam pe scaun si "traiam" intesn povestea

Asa ca, faza cu ne-cumintenia e la liber. Doar sa nu se sperie, atata tot. Dar constatam la fata locului.

miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca fetelor, ce inseamna cuminte pentru voi? Pai stiti cum fac copiii mai mari care vorbesc, merg la gradi, stiu povestea etc. Sunt in picioare pe scaune (nu toti evident), striga catre actori / papusi chestii de genul "ai grija, nu te duce, te minte, te manaca, vezi ti-am zis etc". Eu imi aduc aminte si acum imagini de la piesele de teatru la care ma duceam cand eram copil (atunci cand veneau in oras ca noi nu aveam asa ceva). Si eu ma foiam pe scaun si "traiam" intesn povestea ![]() Asa ca, faza cu ne-cumintenia e la liber. Doar sa nu se sperie, atata tot. Dar constatam la fata locului. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Cand am zis cuminte in cazul asta, ma gandeam sa nu inceapa cu ai,ai,ai (hai), sa vrea sa mearga sa traga de papusi sau sa studieze sala. Pe mine nu m-ar deranja sa ma plimb cu ea prin sala, dar mi-ar fi rusine de ceilalti parinti/copii.

Mirela si

tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita Ziua buna, mi-am schimbat semnatura, se vede??? ![]() www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar |
Da, am vazut. Aveti o problema la intrebarea 8. Eu n-as fi pus nimic la Alte, dar nu m-a lasat.

Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Da, am vazut. Aveti o problema la intrebarea 8. Eu n-as fi pus nimic la Alte, dar nu m-a lasat. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
of, nimic se pune zero, ca sa dea suma... prea complicat?
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

Ruxita spune:
citat din mesajul lui miremia
Cand am zis cuminte in cazul asta, ma gandeam sa nu inceapa cu ai,ai,ai (hai), sa vrea sa mearga sa traga de papusi sau sa studieze sala. Pe mine nu m-ar deranja sa ma plimb cu ea prin sala, dar mi-ar fi rusine de ceilalti parinti/copii. ![]() Mirela si ![]() |
apropo de teatru si papusi, pe Ela o duceam foarte des la teatru si de papusi si de adulti si vedeam cum reactiona si stateam cat puteam... la un spectacol n-a avut rabdare, la altul a plans (ca era piesa tare trista)... la altul nu vedea prea bine si tot asa... dar niciodata n-am mers pentru ca nu se stie ce... era dupa ce gaseam la fata locului...

tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia
Cand am zis cuminte in cazul asta, ma gandeam sa nu inceapa cu ai,ai,ai (hai), sa vrea sa mearga sa traga de papusi sau sa studieze sala. Pe mine nu m-ar deranja sa ma plimb cu ea prin sala, dar mi-ar fi rusine de ceilalti parinti/copii. ![]() Mirela si ![]() |
N-ar fi singura, copii mai mari vor sa se bata cu personajele pe care nu le agreaza. Dar nu cred ca merge pana acolo. sigur va avea o retinere. Cei mici sunt totusi mai tematori decat cei mari care nu mai au inhibitii.
Tudor s-a lipit de mine la circ, putin speriat cand s-au stins luminile, dar s-a relaxat cand au aparut caii si a inceput sa vorbeasca cu ei (la mine in brate fireste). Si Tudor nu are texte, e de genul ca daca vrea sa se uite se duce direct si intinde si mana.

tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
of, nimic se pune zero, ca sa dea suma... prea complicat? www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar |
Nu, nu vrea nici zero

Ruxita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
Nu, nu vrea nici zero Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
se pare ca vrea suma fixa 100... dar a mers, am deja un raspuns,

tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita se pare ca vrea suma fixa 100... dar a mers, am deja un raspuns, ![]() ![]() ![]() www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar |
da, vrea fix 100 si fara nici un zero. Deci musai trebuie sa vrei si altele