Pufi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 18

Ruxita spune:
pt mine e o problema intrebarea 2, ca tre sa accepte doar o bifa...
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

tomaca spune:
Am uitat sa va spun ca v-am trimis niste scans pe email despre 10 metode despre crearea unei relatii excelente cu copilul tau - cheile cooperarii
si Cresterea increderii, responsabilitatii si independentei copilului Iubire neconditionata vs Aprobare
Sunt mai mult niste prezentari

decenuela spune:
off topic...
mi s-a facut dor de jiji meu...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

tomaca spune:
Am sunat la teatru si cum a raspuns repede si m-a luat repede tanti, am rezervat 4 bilete duminica la ora 10. Expira maine la ora 12. Sa-mi fac un plan totusi.

micki_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
sambata alice in tara minunilor - la 10 si la 12 duminica scufita rosie, parca - la 10 si la 12 Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Buna,
M-ar tenta si pe mine, sincer. Nu stiu cum va reactiona, dar daca mai e valabil, la oricare din piese, nu conteaza, fiind prima intalnire cu teatrul. Daca nu vrea, nu stam.

www.lucrumanual.tk/27-martisoare" target="_blank">Martisoare-brose, crosetate manual
Magazinul meu

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela off topic... mi s-a facut dor de jiji meu... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Si sa vezi mai inclo...
Dorul ce mare apare cu cat trece mai mult timp, dupa ce te-ai intors la munca.

miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca Am sunat la teatru si cum a raspuns repede si m-a luat repede tanti, am rezervat 4 bilete duminica la ora 10. Expira maine la ora 12. Sa-mi fac un plan totusi. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Le-ai rezervat toate pt tine? Adica sunt pt 2 copii si 2 parinti nu?
M-as baga si eu, dar daca fac rezervarea unde platesc biletele? Se pot plati online?
Mirela si

miremia spune:
citat din mesajul lui decenuela off topic... mi s-a facut dor de jiji meu... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Da nu-i deloc offtopic.

Mirela si

tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Le-ai rezervat toate pt tine? Adica sunt pt 2 copii si 2 parinti nu? M-as baga si eu, dar daca fac rezervarea unde platesc biletele? Se pot plati online? Mirela si ![]() |
Eu teoretic sunt doar cu Tudor caci tati e busy la o conferinta. Alte 2 la alegere cine vrea daca reusesc sa le iau, desigur.

Nu cred ca sunt online. Eu am sunat la nr de pe site, adica agentie teatru. Trebuie sa ma duc sa le platesc / ridic de acolo pana maine la 12. Ma duc cu metroul. Daca vrei pot sa spun sa cer mai multe, dar nu garantez ca ajung.

tomaca spune:
citat din mesajul lui tomaca Le-ai rezervat toate pt tine? Adica sunt pt 2 copii si 2 parinti nu? M-as baga si eu, dar daca fac rezervarea unde platesc biletele? Se pot plati online? Mirela si ![]() |
Eu teoretic sunt doar cu Tudor caci tati e busy la o conferinta. Alte 2 la alegere cine vrea daca reusesc sa le iau, desigur.

Nu cred ca sunt online. Eu am sunat la nr de pe site, adica agentie teatru. Trebuie sa ma duc sa le platesc / ridic de acolo pana maine la 12. Ma duc cu metroul. Daca vrei pot sa spun sa cer mai multe, dar nu garantez ca ajung.
[/quote]
Da, se vede ca mi-e somn. Ce sa mai extind ca sunt 2 libere deja.