Pufi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am si o veste buna... mama a mers azi cativa pasi cu bastonul-trepied. De entuziasm s-a dezechilibrat si abia a prins-o sora-mea din cadere, deci e un inceput ... inceputuri de fapt au tot fost, dar asta pare unul promitator .

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

larisel, mi-a trecut un fior pe shira spinarii... "mama a mers azi cativa pasi!"... de regula mama e cea care zice copilul meu a mers azi cativa pasi si inceputul e promitator...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... si in fiecare zi citesc in jurnal ce vraji a mai facut fiu-meu...

in fiecare zi educatoarea imi scrie ca "n-a vrut sa repete poezia!!!" si ma oftic, ca ce sunt idioate, cum sa repete poezia, ce asteptari au de la el, daca el nici nu zice mama-tata (nu ca n-ar putea, ci pt ca nu vrea)... si n-a participat la discutiile despre igiena (folosire prosop, periuta) ... si azi numai la insistente a participat la dans... si la activitatile sportive tre sa se roage de el, ca e mai mototol asa...doar la fise lucreaza cu placere, dar foarte incet...

de mancat mananca tot si doarme tot... ar mai manca si suplimentul la supliment...

si la noi tre sa vina teatru de papusi o data pe luna, si inca n-a fost, pe zapezile astea...

tre sa cer un raport mai amplu bilant de o luna de gradi...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sa va zic si de copil... ca zilele astea am uitat sa ma mai minunez de el... mai alaltaieri i-am zis ca ma duc la tati sa-i duc de mancare, asta seara, si a inteles! si la plecare mi-a zis si paaaa!

si cand e flamand stie sa se autoserveasca singur, se duce la dulapul de fructe si legume, isi ia o banana, o decojeeeesssteeee frumos si o papa... evident coaja o arunca pe jos, dar ce mai conteaza... si azi dimi n-a vrut sa-i dau cu lingurita, a vrut sa pape singur si i-am dat sa pape singur si cand m-am dus sa-l verific ca intre timp m-am imbracat si alte alea era din cap pana in picioare murdar de lapte cu fidea...

si au mai fost dati si cand ma hranea el cu lingurita!!!

ce sa mai... am un copil mare!

il si vad cum decojeste el tacticos banana....baiat descurcaret

asa e inceputul cu multe haine compromise....dar este inca un pas catre independenta!
Kay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:

in fiecare zi educatoarea imi scrie ca "n-a vrut sa repete poezia!!!" si ma oftic, ca ce sunt idioate, cum sa repete poezia, ce asteptari au de la el, daca el nici nu zice mama-tata (nu ca n-ar putea, ci pt ca nu vrea)... si n-a participat la discutiile despre igiena (folosire prosop, periuta) ... si azi numai la insistente a participat la dans... si la activitatile sportive tre sa se roage de el, ca e mai mototol asa...doar la fise lucreaza cu placere, dar foarte incet...

de mancat mananca tot si doarme tot... ar mai manca si suplimentul la supliment...

si la noi tre sa vina teatru de papusi o data pe luna, si inca n-a fost, pe zapezile astea...

Pai poate ele cred ca are vreo 3 ani....poate-i cazul sa le lamuresti, zic si eu...
Da ce activitati au ele acolo....dicutii despre igiena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

te rog sa ma scuzi..poate nu sunt eu in trend....insa mi se apre ...aberant acel jurnal...din pct meu de vedere...cat de cat specializat...zic ca sunt niste notari superficiale ...pt a scrie ceva..e cel mai usor sa scrii NU...A FC AIA, AIALATA ...CA DE, NOI ASTA AM AVUT IN PROGRAM...pai de aia se face scoala pt treaba asta...sa tratezi copiii pedagogic, diferentiat...in functie de evolutia fiecaruia...faza ca n-a repetat poezia mi-a placut cel mai mult...

ma opresc ca ma mananca tasta...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

intreb si eu...acu...pt ca...ta-su continua ideea ca fiul asau este un exemplar "deosebit" in sensul negativ....si sustine ca o vizita la psiholog ne-ar scapa de multe probleme.

jiji de cateva luni loveste copiii( desi dupa fata lui angelican-ai zice) ...si cam de vreo 2-3 sapt s-a accentualt. dar nu stiu cum sa va explic ...ca o face fara motiv...fara sa-l supere cineva....pur si simplu...si pe strada daca trece pe langa un copil si la lift...

cum sa procedez? ce fel de pedeapsa sa aplic?

eu zic ca e doar o perioada, o etapa ( musca..mai ales pe ta-su...si la fel era un dezastru....azi am sesizat ca ed ceva timp nu mai musca decat ocazional)
in casa e o atmosfera placuta...eu sunt calma...degajata...nu ne certam...nu stiu cum sa va explic..n-ar avea motive, suparari sau repercursiuni la o stare de tensiune ...INSA..poate undeva gresesc...poate sunt prea optimista....si intr-adevar trebuie luate niste masuri...

dar mie mi se pare aberant...pt eu n-am aplicat nicun fel de pedeapasa pena acu...ca n-a fost cazul, e e un copil cuminte, docil, in general...
mi se pare ca nici nu ar intelege ( eram la o vecina i-am zis ca daca-l mai loveste o data pe baietel plecam....l-a lovit si am plecat...el era f degajat nu arata niciun regret)de aici deduc eu ca n-are legatura....

deci...nu ma supar .. puteti sa va dati cu parerea

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LA MULTI ANI, FLOARE DE IRIS!
Sa fii sanatoasa, fericita si macar la fel de iubita ca acum!
Sorina, ai si admiratia mea pentru cat de frumos ii faci fata piticoatei

Alex, au zis fetele tot ce se putea spune. Imi pare rau ca treceti prin asta. Sanatate multa lui Yannis si tie cateva zile linistite si un nou job pe masura asteptarilor

Mire, frumos bilant!

Larisel, ma bucur pentru progresele mamei tale. Multa, multa santate!

Ruxita, vestile nu par f bune, dar exista un tratament si o sa treceti impreuna peste toate!

Simply, sunteti niste parinti f atenti si chibzuiti

Lorex, urata intamplare! Noi sa fim sanatosi ca o sa tot dai de persoane de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

intreb si eu...acu...pt ca...ta-su continua ideea ca fiul asau este un exemplar "deosebit" in sensul negativ....si sustine ca o vizita la psiholog ne-ar scapa de multe probleme.

jiji de cateva luni loveste copiii( desi dupa fata lui angelican-ai zice) ...si cam de vreo 2-3 sapt s-a accentualt. dar nu stiu cum sa va explic ...ca o face fara motiv...fara sa-l supere cineva....pur si simplu...si pe strada daca trece pe langa un copil si la lift...

cum sa procedez? ce fel de pedeapsa sa aplic?

eu zic ca e doar o perioada, o etapa ( musca..mai ales pe ta-su...si la fel era un dezastru....azi am sesizat ca ed ceva timp nu mai musca decat ocazional)
in casa e o atmosfera placuta...eu sunt calma...degajata...nu ne certam...nu stiu cum sa va explic..n-ar avea motive, suparari sau repercursiuni la o stare de tensiune ...INSA..poate undeva gresesc...poate sunt prea optimista....si intr-adevar trebuie luate niste masuri...

dar mie mi se pare aberant...pt eu n-am aplicat nicun fel de pedeapasa pena acu...ca n-a fost cazul, e e un copil cuminte, docil, in general...
mi se pare ca nici nu ar intelege ( eram la o vecina i-am zis ca daca-l mai loveste o data pe baietel plecam....l-a lovit si am plecat...el era f degajat nu arata niciun regret)de aici deduc eu ca n-are legatura....

deci...nu ma supar .. puteti sa va dati cu parerea

JUCARII PENTRU PITICI...

Si Maia a fost exact la fel asta vara, nu puteam s-o las singura cu nici un copil, eram mereu pe faza sa nu ciupeasca.
S-a mai linistit. Atunci cand nu ma puteam intelege cu ea plecam din parc, ii spuneam clar ca plecam pentru ca loveste copiii, intelegea despre ce-i vorba pentru ca plangea putin, dar incomparabil cu cat plangea de fitze alte dati. Are si acum tendinta sa faca asta, dar mult mai rar si de obicei daca e provocata(i se ia jucaria din mana, se sperie). Nu stiu daca s-a linistit pentru ca a trecut timpul si se linistea oricum sau pentru ca i-am tot spus cat de rau ii doare pe copii si ca ii sperie. Dar vorbeam cu ea de acasa si stabileam ca daca loveste plecam de langa copii. Mie mi se parea ca intelege si se lupta cu instinctul de a lovi, o vedeam uneori suparata pe ea ca iar a gresit. Cu rabdare si calm o sa depasiti perioada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ruxita felicitari ptr autoservire. iar cu jurnalul...mi se pare idiotenie aia cu "nu a vrut sa repete poezia". oricum mi se pare urat ca scrie o groaza de chestii pe care nu le face in loc sa le scrie pe cele pe carele face, cat de mici sunt ele.

Lorex off ce nesimtita baba, ce naiba putea face o mama cu un copil in brate chiar daca nu te cunostea si nu stateai acolo, ca doar nu erai nebuna sa stai atata in fata usii cu copilul in brate daca nu aveai treaba acolo. Si pe mine acu 2 zile , ma chinuiam sa imping carutu de la supermarket cu copilu in brate ca nu mai avea stare si nu reuseam cu o mana ca era greu si trebuia sa ies pe niste usi glisante si nu-mi iesea si o persoana vadit ofuscata a incercat cumva sa mi-o ia in fata sa sare peste mine ca se grabea, m-a si imbrincit pan la urma cand s-a inghesuit pe langa mine, mi-a taiat si fata...si am strigat dupa ea ca Multumesc! dar putin ajutor nu mi-ar fi stricat..." S-a uitat aiurea, dar nu-mi pasa , macar eu m-am racorit

Ana eu zic ca-ti faci prea multe scenarii de pe acuma. Fiecare copil este diferit si are ritmul lui asa cum au zis si fetele. plus ca la a doua sarcina am inteles ca treaba cu laptele e mai usoara, laptele vine mai mult si mai gras . Cat despre coproparazitologic trebuie sa repeti fix in aceasi zi a saptamanii timp de 3 saptamani ca sa fi sigura ca prinzi , altfel nimic nu e concludent nici numa o proba singura si nici mai multe probe luate dupa ureche, asta tine de ciclul de ovulatie al parazitilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Salutare

ce mult ati scris in astea doua zile cat n-am mai intrat... ca in zilele de demult
La multi ani dragi pufuleti David si Iris , sa cresteti mari, sanatosi ca frumosi sunteti tare de pe acum ; un brat mare de flori pentru mamicutele voastre scumpe Lali si Sorina
Imi pare rau ca am lipsit de la petreceri dar am ramas fara net
Lorex urata faza cu vecina, Bobitza frumoasa
Mire frumos bilant modelutza inalta
Alex sorry de job, nu am mai auzit pana acum sa se tina seama la angajari de parerea colegilor ; parerea mea este ca ,in general, cand e cineva nou intr-o colectivitate nu e privit prea bine indiferent cat de bun ar fi, trebuie sa treaca o perioada de acomodare, de integrare in peisaj, ca atunci cand se naste un bebe mic fratii simt o gelozie la inceput ca apoi sa se indragosteasca de el... ce mai aberez si eu acum... mai ales ca tu esti in domeniu si stii mai multe despre chestiile astea... ideea e ca si eu am aceeasi parere ca si fetele si anume ca nu tu ai gresit cu ceva , pentru ca esti minunata, ci ca nenea ala avea alte interese
BF unde te vad si eu tunsa? ma bate si pe mine un gand de schimbare majora, dar numai daca reusesc sa slabesc
Ruxita , bravo pentru Kay ; e un baietel tare scump, nu te mai stresa ca nu vrea sa vorbeasca, asa vrea el ... oricum nu prea imi place atitudinea educatoarei... e totusi un copil de 2 ani, nici A. care turuie toata ziua nu cred ca ar repeta ceva daca nu ar avea chef, ce sa mai zic de poezie
Ana suntem aici , sa-ti alungam orice neliniste ai ; la ce ora se trezeste Stefan? te intreb ca nici A. nu vrea sa doarma la pranz si pun asta pe seama faptului ca se trezeste pe la 9, si tot incerc sa-i fac trezirea pe la 7,30-8 poate asa adoarme si ea la 1-2 ziua; dar fara sa-l adormi ai incercat, si sa-l culci seara mai devreme? sunt copii care pur si simplu nu dorm la pranz, mai avem si noi zile din astea
Larisel ma bucur din suflet pentru mama ta

Mergi la inceput