Pufi de ian-feb 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Alexa La multi ani sotului tau si bafta multa, sa iasa bine!

Lorex "doamna" respectiva era vecina cu tine??? Chiar ca trebuia sa-i pui macar o piedica sau sa te faci ca aluneci spre ea....Cate unii sunt chiar de toata bafta!
Frumoasa distragere cu fluturasul...Bobitza sta? Eu am o mare temere cu recoltat sange ca si la ultimul vaccin abia l-am tinut ( sotul iese primul din cabinet ca zice ca-i este mila....parca mie nu....), dar aici ca este vorba de vena...Voi ati facut analize ca v-a cerut la gradi sau asa ar trebui sa le facem la 2 ani?

Felicitari pt stelute Larisel!

Lali si Alex se uita urat la zapada murdara si imi spune ca e "neaga, mami", dar el si vara se baga in toate baltile care-i ieseau in cale, deci nici asta nu cred ca-l deranjeaza foarte tare.

Felicitari pentru bilant, Mire! Vad ca Mara este o adevarata "gazela", nu-i de mirare ca are atatia pretendenti.

Ruxita , nu stiu ce sa-ti spun decat sa fii la fel de puternica si focusata ca pana acum! Trebuie sa speri ca va fi totul bine si se va recupera! Suntem langa tine, macar cu un gand bun.

Tomaca si eu zic ca in asemenea situatii obrazul prea subtire nu-si are locul, trebuie sa te pui pe tine si ai tai pe primul loc. Sunt convinsa ca vei lua cea mai buna si documentata decizie.

Ana sa inteleg ca tu il adormi in brate? Daca da, incearca se ta asezi cu el in pat, dar sa il tii in brate, apoi treptat sa il lasi acolo cu capul pe mana ta. Asa a fost si la noi si cand se ingreunase nu am mai rezistat. A durat putin dar acum adoarme in pat cu capul pe mana mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

- i=am facut si o coprocultura/coproparazitologie si, spre mirarea mea, a iesit curat.....de ce mirare? ca avem pisici si-s neduse la vet si asta mic e cam prieten cu ele.....oricum, o repet peste un timp.
cu pofta de mancare m-am mai linistit, mi-am dat seama ca-s doar mofturi, totul tine de prezentare, moment bine ales si cum ma maimutzaresc eu

_
mama lui Stefan, pui scump si 17+

Mergi la inceput

Si v-am auzit ca inca le dati vigantol. Noua ne-a spus dupa un an sa ii dam calciu cu D3 siropel si ii dau osteocare (care are in plus magneziu si zinc) 10 zile/luna in lunile cu R. Indicatia am obtinut-o de la 2 medici diferiti.

O dupa amiaza placuta tuturor ca "buna dimineata" am uitat sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

atlantique, da, inca il adorm in brate.....si nu vrea altfel decat ca eu sa stau in picioare, iar el sa-si lase capu pe umarul meu.....si-s disperata, cand simte ca ma abat si doar un grad de la verticala, incepe sa protesteze.....am avut si momente cand imi venea sa-l dau cu capu de pereti, numai sa se linisteasca....serios...v-am spus ca-s mama denaturata

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

atlantique, da, inca il adorm in brate.....si nu vrea altfel decat ca eu sa stau in picioare, iar el sa-si lase capu pe umarul meu.....si-s disperata, cand simte ca ma abat si doar un grad de la verticala, incepe sa protesteze.....am avut si momente cand imi venea sa-l dau cu capu de pereti, numai sa se linisteasca....serios...v-am spus ca-s mama denaturata

_

Asa facea si Alex, dar perseverenta face minuni Ai incercat sa ii spui ca te doare....burtica, spatele..etc si ca va asezati doar putin? Eu ma asezam cu el si continuam sa il legan pe brate in pat, ma leganam de ma lua ameteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Eu mai leganam pana acum vreo 2 luni pe picioare (Alena) + brate (Naty) si adormeam binenteles prima ... Acum nu mai avem probleme la somn, le conving cu vorba (ca trebuie sa se odihneasca pt ca maine e o zi lunga si grea, au mult de jucat la gradi, ca mami si tati se duc si ei la nani etc). La somnul de pranz e mai greu, vad pe camere la gradi ca le fac viata grea la ingrijitoare (ii mangaie pe cap pe unii, ii leagana pe picioare pe altii, uneori chiar avion ), dar acasa indiferent cine e responabil (eu sau tati), ne prefacem ca dormim in fotoliu si le "certam" daca nu se culca si ele fiecare in patul ei, deci functie tot vorba si exemplul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Tomaca multumesc din suflet pt explicatii! Acum ma intreb cand sa-i aplic punguta, probabil cand doarme, dar nu stiu daca face pipi asa des incat sa i-o scot dupa 40 de minute. Sper sa ma descurc. Pipi-ul poate sa stea in frigi pana il duc la laborator (peste noapte vreau sa zic)?
Si da, PROMIT sa reiau vigantolul, pe care sa i-l dadministrez asa cum trebuie.

Atlantique mie azi doc mi-a zis asa.....vigantol zilnic pana la un an jumate, de la un an jumate pana la 7 ani doar pe vreme rece (adica in lunile cu r).

Larisel cred ca am mai zis dar chiar am de gand vara asta sa stau mai mult decat in alti ani pe la Cta. Asa ca abia astept o balaceala impreuna.

Ana exact asa il adormea amma pe nepotelul meu, in brate cu capul pe umarul ei. Era singurul mod in care adormea si cum se facuse de vreo 15 kg (acum are vreo 16 ), l-a invatat sa adoarma langa ea, in pat. Cateodata il mai si leagana. Mara adoarme in 3 moduri: leganata pe picioare, leganata in brate la tzitzi (dar doar pt inca cateva zile) sau langa mine, cu foiala aferenta. Poate incerci sa-l dezveti cumva.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

mire Musai vigantol? Mie mi se pare mult mai comod cu pastilutele de vigantoletten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lorex da, de tine era vorba! Ai scris niste mesaje tare frumoase pt aniversatii din ultima vreme.

Fazele ca cea de care ai povestit tu ma calca pe nervi cel mai tare. Eu ma enervez si daca iese unu din magazin si-mi tranteste usa in fata cand sunt cu copilul. Nu stiu de ce unii trec prin viata cu atata nesimtire dar eu chiar cred in vorba aia....what goes around comes around.
Inainte cand ma supara cineva foarte tare il faceam albie de porci in gand, acum zic doar sa-i dea Dumnezeu dupa suflet. Asa si cu "vecina" ta binevoitoare.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Hai ca azi mi-am facut de cap pe forum (nu prea am avut chef de munca ) iar acum ma zgaiesc pe camera de la gradi sa vad cand se termina sedinta cu parintii (de sfarsit de semestru) si vine tati sa ma culeaga si pe mine de pe traseu...
Semestrul I s-a incheiat de ceva vreme (am primit acasa mape cu manoperele fetelor... poate le fac niste poze), dar sedinta au facut-o abia acum sa o cupleze cu pregatirile pt serbarea de 8 Martie. Cica la grupa noastra mica = "caterpillars" o sa fie doar o activitate un pic deosebita, nu o serbare propriu-zisa... aflu detalii diseara.

V-am zis ca au fost cu gradi la Teatrul de papusi? Cica le-a placut la fetele mele.

Mergi la inceput