La multi ani! Fluturasi 2011 (130)
Raspunsuri - Pagina 15
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota tocmai a ras200 ml lp si am prins-o in picioare la sora-sa in pat mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
nazdravana mica . Ce faci? iesi cu ea afara? Eu parca n-as iesi la 38.2...
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Neatza! Fetelor, voi ati mai comandat lapte praf de pe net? Voiam sa comand Humana de la familiavesela.ro, site-ul recomandat de Happi. Happi, tu ai cumparat de la ei? M-a speriat sotul meu care a zis ca a vazut un reportaj ca se vand pe net medicamente contrafacute. daca si laptele praf e contrafacut? Alina, felicitari pt bebelina. Si mie imi plac la nebunie bentitele, dar fata mea nu mai vrea sa le tina pe cap. Si i-am croit eu vreo 3 Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
Eu am cumparat de la ei ptr o donatiea la umanitare. Mamica respectiva a zis ca sunt f bune si chiar o prietena de- a ei mi- a recomandat site- ul, ca de acolo cumparau regulat, fiind mai ieftin.
madutza_bra spune:
happi, doar atat? Despre voi nu ne spui nimic? Cum sunt drumurile spre Buc? Poze cu Maria nu ne pui? Sau inca nu v-ati reacomodat acasa? pupici
Miha02 spune:
noi am venit ne-am plimbat a fost si buni ...a papat si doarme
eu am de strans si de bagat la spalat(asta nu e greu)dar am o lene
cami_antonia spune:
miha02 tu stai in petrosani?
eu am o prietena f buna in uricani
si adoram statiunea straja
delia ce febra
ai mare grija
eu eram speriata rau cu febra asa de felul meu
da acu cand finuta mi-a facut convulsii
sunt si mai speriata
asa ca sanatate multa
noi dupa ce luam nuroifen sau panadol
abia dupa o ora jumate doua ne scade febra
de aia daca are ritm alert de crestere
in timpul asta tre sa mai dai ceva si sa ai grija
ailed_dota spune:
AM CUPARAT TERMOMETRU DE LA BROWN DE URECHE
SI I-AM LUAT TEMP ACUM ARE 38 IN URECHE
ASTA INSEAMNA 37.5 ORICUM SCRIE CA 38 E LIMITA NORMALASUPERIOARA IN URECHE SI PANA LA 2 ANI
AlexinaA spune:
Am venit de afara! Am iesit cu carutul si a fst chiar f ok. S-a topit zapada pe stradute la noi si a ramas pe troruate
Am avut comanda de la sot sa cumpar prajituri de la Georgi si am luat vreo 5. S-a lasat de fumat si acum da in altele
Teiuta mea acum face nani si eu am o mareee lene. Ar trebui sa spal vasele ca e plina chiuveta si ar mai trebui sa spal si prin baie...dar poate diseara
Ailed- mititica cu febra.poate este de la dinti.sa ai grija sa nu creasca f mult. Stiu eu ca te descurci Noi cand am facut febra 2 zile la rand, a treia zi au inceput sa curga mucisori, deci poate fi si o viroza ceva
ioana,mada,ailed,yasmi,strumh
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
Miha02 spune:
da Cami
si noi mergem destule de des iarna,e tare frumos
la anu incercam sa mergem si cu bb
ailed_dota spune:
am chemat dr, a zis ca vine azi, nu stie exact cand dar vine... ma intreba daca chiar cred ca e nevoie, astia sunt zen rau de tot... stiu pe cineva care avea apa la plamani si era in spital, pe antibiotice si antifebrile nu-i dadeau desi era cu 38 in permanentza. i-am zis ca vreau sa fiu sigura.
Are 37.8 in ureche acum... deci e in scadere si doarme, n-a vrut prea mult sa pape cu linguritza, si geme in somn cred ca sunt masele/dinti. sper sa fie asta...m-a lasat sa o p[ipai pe urechi deci sper sa nu fie asta...acum ma gandesc ca dimi era fff cald in camera si cica bbei sunt sensibili la asta