Boicot european contra discriminarii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Aici o mica lista cu companii olandeze (sau ale caror capitaluri vin aici):

-DOVE
-OMO
-PHILIPS
-AMSTEL
-REXONA
-HEINEKEN
-LIPTON
-KNORR
-AXXE
-ING
-TNT
-SHELL
-RAMA

Doar cateva, dar oricum ca idee. Sunt sigura ca asa incurajati si producatorii interni. Ca doar exista echivalent la toate astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

boicoland.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Da, la produsele scrise aici exista alternativa. La flori, nu. Si cred ca martie este luna cu cele mai mari vanzari de flori.

Eu nu cred ca am ce sa fac, mama nu ar intelege ca nu primeste flori de primavara ca eu boicotez Olanda. Dar cred ca domnii ar putea sa faca doamnelor cadou ciocolata in loc de flori. (Si impuscam doi iepuri deodata fiindca multi comercianti de flori fac evaziune fiscala.)

Dar la scoala/gradi cum facem?

Stie cineva, se vand in Romania flori importate din alta parte decat din Olanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Fomalhauti, cred ca florile pot fi inlocuite cu ciocolata si bomboane. Nu cred ca sunt produse esentiale.
Poti de asemeni sa cumperi de la tarani niste bulbi de narcise sau stanjenei, ii pui intr-un ghiveci frumos si ele vor inflori in casa, frumos.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

http://www.tvr.ro/inregistrari.php?file=DATA-2012-02-21-21-37.flv&id=Articolul%207 De la minutul 19 e vorba de Olanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

M-am uitat si la emisiunea de mai sus. Sincer, senatorul ala roman ocoleste subiectul si bate campii aiurea. Vine si zice de 'romanii stabiliti in Olanda pe termen scurt si care muncesc acolo' dar omite sa spuna ca sunt ILEGAL in Olanda si ca 'munca' lor este la negru si este evaziune fiscala.

Din pacate romanii stabiliti in Olanda legal, cu joburi legale si care sunt integrati si isi vad de viata lor au de suferit. Pentru ca sunt bagati in aceasi oala cu ilegalii si judecati la comun. In loc sa fie suparati pe olandezii ar trebui sa fie suparati pe conationalii care le strica numele.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

bird ai dreptate insa la aceasta situatie s-a ajuns tot din cauza Olandei, aceasta este singura tara din UE care impiedica accesul legal la munca al romanilor! Si asta este o discriminare pentru ca FIECARE cetatean al UE TREBUIE SA AIBA drepturi egale in UNIUNE. Despre asta este UE.

[FLO]

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nu impiedica dreptul romanilor la munca si nu e singura tara , si aici si in belgia si probabil si in alte tari, s.a ridicat acest drept, se poate munci doar in azul in care ti se face un contract special, angajatorul trebuie sa plateasca ceva, inainte nu era necesar, legea e data din 2011 si este provizorie

Mergi la inceput

dayanara, esti sigura ca asa e in Olanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cred ca e vorba despre legea asta http://www.hotnews.ro/stiri-diaspora-9228929-oficial-romanii-bulgarii-nu-vor-mai-putea-lucra-olanda-decat-cazuri-exceptionale.htm
spun ca ar fi pana in 2014 acolo....aici a inceput tot anul trecut, chiar am intrebat la ministerul muncii eu personal, si ieri am fost pt niste acte dar cum nu ma interesa nu am intrebat daca s-a ridicat legea asta, anul trecut au spus ca dureaza pana in 2012...

Mergi la inceput