Boicot european contra discriminarii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Citat:

Aceasta imigratie masiva a fortei de munca duce la nenumarate probleme: neplaceri generale, mizerie/poluare, deruta pe piata muncii, probleme de integrare si de cazare. Multi oameni considera aceasta situatie drept problematica. Plangeri exista prea putine, pentru ca oamenii au impresia ca oricum nu se face nimic pentru ameliorarea situatiei.

Aveti probleme din cauza MOE-erilor/ est-europenilor ? V-ati pierdut jobul din cauza unui polonez, bulgar, roman sau a altui est-european? Spuneti-ne problema dumneavoasta! Partidul Pentru Libertate (PVV-ul) va ofera pe acest site o platforma pentru reclamatii/plangeri. Aceste reclamatii vor fi analizate de catre noi, iar rezultatele le vom oferi ministerului muncii si protectiei sociale.

Nu stiu unde de unde reiese ca ar fi un mesaj impotriva somajului, a ilegalitatilor comise de altii etc. E doar xenofob bazic. Altfel ar fi trebuit sa sune asa:
"Angajatori olandezi, sunteti multumiti de profiturile facute angajand mana de lucru ieftina din europa de est?"
"Cetateni olandezi, sunteti multumiti de economiile pe care le-ati facut platind muncitorul/bona etc la negru si inseland statul si luand jobul legal al unui unui olandez ?"
etc, etc
Alte "denunturi" fata de acte ilegale (furturi etc) nu au nici un sens pe un site privat (decat ca sa-ti arati xenofobia... in mod "curajos", adica anonim:)), ca sa aiba efect trebuie facute la politie sau la tribunal. Daca politia olandeza sau justitia nu functioneaza... sa faca un site unde sa denunte coruptia/incompententa din structurile statului olandez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

O precizare-pe site-ul respectiv se poate scrie "fara numar".Cineva poate scrie si 100 de reclamatii zilnic fara probleme.Pt multe rezolvarea e la fisc,politie,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Rufus,
partidul nu cred ca vrea introducerea restrictiilor la libera circulatie. Cred ca se vrea controlul mai bun al celor care stau acolo ilegal. Banuiesc ca trebuie sa indeplinesti anumite conditii ca sa devii rezident in Olanda si anumite conditii sa poti lucra legal acolo. Daca legislatia s-ar schimba si ar pune niste amenzi foarte dure pentru cei care angajeaza la negru pe cei care nu au drept de munca atunci ar fi mult mai greu sa se stabileasca acolo atatia ilegali. De asemenea se poate introduce o masura prin care angajatorul trebuie sa arate ca nu a putut gasi angajat pe piata olandeza inainte sa apeleze la cineva de afara. Apoi se poate cere ca la inchirierea unei locuinte patronul trebuie sa verifice ca cei care inchiriaza este rezident si are dreptul sa locuiasca acolo, etc. Nu e nevoie sa inchida granitele, pot pur si simplu sa ia niste masuri care sa le protejeze piata de munca si sa faca foarte dificila stabilirea acolo a celor care nu au rezidenta.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mie imi place la nebunie cand isi dau cu parerea unii care nu locuiesc ei in Olanda, dar sa-i dea Domne afara pe "moe" astia .

Bird nu se precizeaza doar criminalii, hotii, etc, ci toti. Sesisezi nuanta? Ca o sa o mai scriu daca nu o sesizezi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

Citat:

Aceasta imigratie masiva a fortei de munca duce la nenumarate probleme: neplaceri generale, mizerie/poluare, deruta pe piata muncii, probleme de integrare si de cazare. Multi oameni considera aceasta situatie drept problematica. Plangeri exista prea putine, pentru ca oamenii au impresia ca oricum nu se face nimic pentru ameliorarea situatiei.

Aveti probleme din cauza MOE-erilor/ est-europenilor ? V-ati pierdut jobul din cauza unui polonez, bulgar, roman sau a altui est-european? Spuneti-ne problema dumneavoasta! Partidul Pentru Libertate (PVV-ul) va ofera pe acest site o platforma pentru reclamatii/plangeri. Aceste reclamatii vor fi analizate de catre noi, iar rezultatele le vom oferi ministerului muncii si protectiei sociale.

Nu stiu unde de unde reiese ca ar fi un mesaj impotriva somajului, a ilegalitatilor comise de altii etc. E doar xenofob bazic. Altfel ar fi trebuit sa sune asa:
"Angajatori olandezi, sunteti multumiti de profiturile facute angajand mana de lucru ieftina din europa de est?"
"Cetateni olandezi, sunteti multumiti de economiile pe care le-ati facut platind muncitorul/bona etc la negru si inseland statul si luand jobul legal al unui unui olandez ?"
etc, etc
Alte "denunturi" fata de acte ilegale (furturi etc) nu au nici un sens pe un site privat (decat ca sa-ti arati xenofobia... in mod "curajos", adica anonim:)), ca sa aiba efect trebuie facute la politie sau la tribunal. Daca politia olandeza sau justitia nu functioneaza... sa faca un site unde sa denunte coruptia/incompententa din structurile statului olandez

Super corect. Asta spun si restul. Pentru delicventi exista deja Politia, de ce e nevoie de un asemenea site, doar ca sa atate spiritele, deja atatate de criza economica. Si cum omul obisnuit nu mai are bani de paine si lapte, are nevoie de circ si paine si xenofobii astia extremisti le ofera ei circ. Si un loc unde sa-si verse frustrarile, doar nu vreti sa zica ca olandezii sunt asa de lenesi sa lucreze in agricultura, gunoieri, in fabricala banda, ca femei de serviciu, asistente si asa mai departe.

Daca nu aveau nevoie de Est-Europeni nu veneau astia in numar asa mare si pe hoti, criminali ii rezolvau rapid trimitandu-i in tariel de provenienta.

Trebuie sa ai clar rea-vointa sa nu intelegi de fapt demersul partidului astuia extremist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Bird,
Eu inteleg foarte bine ce-i deranjeaza pe oamenii aia. Ca nu numai olandezii sunt asa.
Dar nu e treaba mea de est-european sa-si innaspreasca ei legile muncii la negru. Sa nu mai dea ajutoare degeaba. E treaba lor.
Partidul asta e extremist. El se bazeaza pe nemultumirile oamenilor simpli si le gaseste un tap ispasitor: esticii care le fura locurile de munca si le da viata peste cap. Eronat! Locurile de munca se dau chiar de catre olandezii care prefera sa plateasca mai putin pe mana de lucru (ma refer la cadrul legal)-si poti sa-i blamezi?
Daca cineva le da viata peste cap, atunci ei sunt de vina ca au acceptat asta. Sau cumva au si ei ceva interese?
Mai, e asa de izbitoare situatia cu vesnicile discutii romani-unguri sau, si mai bine, romani tigani.
Adica accept un tigan sa-mi puna tabla pe casa si apoi il iau la suturi ca e murdar, pute, neamurile lui (si poate si el) fura, vorbeste tare si...mie nu-mi plac tiganii. Ca nu mai scap de ei...

Pe mine nu ma deranjeaza olandezul care e nemultumit, ma deranjeaza politicianul care, pentru procente electorale, ma arata pe mine ca motivul nemultumirii.
Si va rog nu veniti cu texte ca Wilders n-are nimic cu cei care se comporta civilizat, bla bla, ca oamenii nu retin decat problema=roman (bulgar, polonez, etc) exact la fel cu roman=tigan, atunci cand vreun tigan taie gatul unui om prin alte tari.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Intrebarea este: Suntem cetatenii aceeasi Europe unite sau exista categorii?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Buna intrebare: suntem doar pe hartie, in realitate fiecare are prejudecatile lui referitoare la celelalte popoare si cum nu ma asteptam dupa atata amar de ani, e nevoie doar de o scanteie ca ele sa iasa la suprafata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

In teorie. Doar in teorie.
Aceasta uniune este fortata din start, s-a vrut ceva, dar nu iese.
Iar acum cu tot felul de crize n-are nimeni rabdare de dragalasenii.
Cu burta plina suntem linistiti, darnici, concesivi...cand avem probleme, s-a dus intelegerea.
Pe undeva este logic si uman.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia
Mie imi place la nebunie cand isi dau cu parerea unii care nu locuiesc ei in Olanda, dar sa-i dea Domne afara pe "moe" astia .

Bird nu se precizeaza doar criminalii, hotii, etc, ci toti. Sesisezi nuanta? Ca o sa o mai scriu daca nu o sesizezi.

Se prea poate ca Wilders sa se fi saturat de nevasta-sa (unguroiaca) si nu stie cum sa scape de ea, asa ca a luat-o mai pe ocolite si a infiintat site-ul asta unde cetatenii pot trimite sesizari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:

Uniunea asta a fost unde demers "impotriva naturii" de la bun inceput. Nu poti reuni dvdp economic, social, cultural, samd popoare intre care exista diferente insurmontabile. In SUA toate statele au aproximativ acelasi nivel de trai, vorbesc aceeasi limba, au aceleasi (+/-) traditii, samd. In EU se regasesc multe extreme a caror buna funtionare in cadrul Uniunii nu a fost reglementata corespunzator de la bun inceput. Asa au ajuns grecii sa dea pensii mortilor intr-o veselie fara ca nimeni de la Bruxelles sa ridice vreo spranceana, si asta e doar un exemplu insignifiant. Diversitatea este un lucru bun, insa atunci cand mai multe state isi propun un tel comun, trebuie sa nivelezi oarecum asperitatile astfel incat toate sa incapa in Patul lui Procust european.

EU a inceput extinderea cu statele "mai sarace" fara sa ia in consideratie aceste aspecte; acum problemele ies la iveala.

Mergi la inceput