Clubul "babelor" FIV-oase 11
Raspunsuri - Pagina 5
5ab1na spune:
da iau euthyrox de 25.
am luat si de 37,5 si aveam estradiol 200. atunci aveam tsh de 1,1
ma simt bine cu euthyrox 25. cat se poate spune de bine....
adrianaady spune:
Gata mi-am amintit!
Dupa umila mea parere doza de euthirox e mica cu un tsh de 3, dar tin minte ca tu crezi ca un tsh bun (1.1) poate sa iti dea un estradiol prost (200)...
Eu cred ca doza de euthirox care iti tine tsh in jurul valorii de 1, nu iti poate afecta hormonalele decit in directia buna.
5ab1na spune:
transpiratiile ca transpiratiile dar v-am povestit de buba mea?
am eu o buba in cot (ma rog aproape de cot) obtinuta in urma fiv1. am sesizat doar ca ma deranjeaza ceva si m-am trezit cu ditamai furunculul. care a cedat f greu. sfatuitorii mi-au spus: ceapa, sapun, cald ceva de genul. n-am avut tupeu. s-a retras cumintel incet-incet dar nu de tot.
cand am crescut doza de euthyrox si am avut estradiol 200 si fsh 18 buboiul meu a crescut la loc.
bun...am redus doza de euthyrox sa nu mai fie tiroida atat de atenta la diverse. buboiul s-a retras incet-incet dar nu de tot.
tinand cont de buboi...oare cat prednison sa ma decid eu sa iau?
mentionez doar ca n-am avut in viata mea un furuncul. eh...alergii am mai facut la un antibiotic. am ajuns cu perfuzii in spital. si la leucoplast am facut alergie:)
adrianaady spune:
Sabina cred ca oricum tu iti cunosti cel mai bine organismul , asa ca nu indraznesc sa te contrazic, dar eu nu cred ca buba din cot are legatura cu tiroida sincer
La nivelul de teorie o tiroida functionala si in parametri ajuta la buna functionare a sistemului hormonal, de aceea se si cauta reglarea hormonilor tiroidieni...
Si ca o mica paranteza stii ca la o adica cand tragi linie, hormonalele de z3 care conteaza sunt cele mai proaste ? adica acel fsh si estradiol mare
5ab1na spune:
m-ai facut sa rad
in comparatie cu fetele frumoase si inteligente eu sunt o baba care transpira si are bube. transpira noaptea va rog.
adrianaady spune:
Sabina parca nu esti din Buc, nu? cred ca cel mai indicat ar fi sa gasesti un endocrinolog bun, sa reusesca sa gaseasca problemuta la tiroida ta, ca nici bine nu e sa schimbi dozele si sa scada/ creasca tsh asa... Tu anticorpi i-ai facut vreodata? sau eco la tiroida? Sa ma scuzi daca ai mai zis si nu am retinut eu
samira33 spune:
ana,stiu ca orice substanta luata in plus fata de tratamentul initial-Clexane in cazul nostru si care potenteaza subtierea sangelui...ridica riscul de hemoragie.