Clubul "babelor" FIV-oase 11

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sa stii ca anticorpii mi i-am testat de 3 ori. n-am slava domnului.
si endocrinologul la care am nimerit mi-a pipait tiroida. a zis ca n-am nimic, nimic si sa nu iau nimic. abia pk mi-a dat euthyrox 25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

E bine ca nu ai anticorpi . Uite printre urmatoarele investigatii incearca si o eco la tiroida si musai sa gasesti un endocrinolog bun...
Si apropo sa sti ca asa cum ne vezi de "frumoase si inteligente" ( eu ne vad) toate avem "defectiuni" si probleme ... so relax, transpiratiile tale are 'soft'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Of, asta cu endocrinologul bun imi pare in ultimul timp ca e wishful thinking, cel putin aici in TM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

m-ai facut sa rad
in comparatie cu fetele frumoase si inteligente eu sunt o baba care transpira si are bube. transpira noaptea va rog.

and so she's back...Sabina

to be continued..

Mergi la inceput

mai babuta frumoasa si desteapta hai spune ce crezi ca e cu buboiul meu? ma transform asa intr-o matza cu gheare cand fac fiv si resping orice eventual embrion? daca iau prednison fac 3 furunculi?
observati va rog ca am spus eventual embrion. eventual. daca trec testul fertilizarii
anaasta vezi...si eu visez ca-mi duc embrionii la ecografie. si apoi la scoli inalte

Mergi la inceput

Sabina ... Poate ii strangem pe toti la scoli inalte la Viena si vor fi si ei colegi de suferinta pe acolo, ma rog o suferinta mai faina decat a noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si eu visez sa deschid un cont in ziua in care embrionul meu o sa devina nou-nascut...si o sa alimentez lunar contul ala pana la majorat.
cu banii aia o sa-i platesc studiile in strainatate.
apoi embrionasul meu ,devenit un/o tanar/a inteleigent/a,educat/a,puternic/a....o sa se stabileasca in strainatate si o sa ne ia si pe noi-parintii batranei sa ii fim alaturii si sa il/o ajutam cat o sa putem.
si asa o sa-mi implinesc si eu visul de a trai intr-o tara civilizata.
ca sanse sa-mi conving soata nu am.

si am muuulte alte planuri pentru embrionasul meu.

Mergi la inceput

Si eu visez la ziua cand vindem tot din tara si ne mutam intr-o tara civilizata unde copilul va alege sa traiasca. Asta daca imi conving sotul pentru ca el viseaza ca va sta la Viena copilul, se va casatori cu cineva de acolo si copiii veni cu socrii cu tot in vizita la noi la "mosie"... Si stiti ce?! Ar fi fain chiar si asa...

Mergi la inceput

samira ai folosit un diminutiv: "embrionasul". asa se vb la fiv_cluj:))
mai...noi nu facem copii pentru ca citim prea mult si apoi visam. dormim, uitam, muncim, ne luam cu altele si imbatranim de tot. hai fuga cu mailuri la doctori.
ca noi asa facem copii. citim si conversam cu doctori.
uite aristica se mailuieste cu taifun. nu mai vorbeste cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

mai babuta frumoasa si desteapta hai spune ce crezi ca e cu buboiul meu? ma transform asa intr-o matza cu gheare cand fac fiv si resping orice eventual embrion? daca iau prednison fac 3 furunculi?
observati va rog ca am spus eventual embrion. eventual. daca trec testul fertilizarii

Sabina
me? me? are u talking to me?
furunculul acela, poate sa apara pe un fond de imunitate scazut, sigur ca da ->>> cred ca am scris in urma cu cateva pagini: efectul imunosupresor al corticosteroizilor iti anihileaza oricum intr-o oarecare masura sistemul imunitar (functie de doza), deci da, ai sanse, in urma unei terapii sustinute cu corticosteroizi, care te vor lasa expusa la o serie de virusi, bacterii, alergogeni sa faci si 3 furunculi (acum, asta-i worst case scenario, la o doza modica in cazul tau, deci nu te ambala)..furunculul apare indeosebi in urma unei infectii stafilococice, la nivelul epidermei, in locurile unde se produc in mod normal transpiratii (subsuoara, gat, fese, inghinal, etc) si ar trebui sa se vindece complet in max. 2 saptamani..
eu, personal, nu cred ca ai nevoie (cf. istoricului tau) de doze mari sau prelungite de corticosteroizi..in caz ca nu s-a ajuns la ET, te-ai baza doar pe supozitii legat de ce s-ar fi intamplat in continuare..eu iti doresc: first - great embiis (diminutiv de la "embryos" ca stiu acum ca cetesti la fiv Cluj..) si second - sa fie cat se poate de sticky!

to be continued..

Mergi la inceput