Clubul "babelor" FIV-oase 11
Raspunsuri - Pagina 11
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 asa,asa ce parere are Bogdanel despre borcanele??? |
e super incantat; le savureaza , deschide gura numai cand vede ca i se pregateste masa de fructe
cand le termina a zis ca da o noua comanda
Lara27 spune:
citat din mesajul lui tannoo25 pai, vino la intalnire pe 4 martie si ai s-o cunosti ... |
eu sunt mai ardeleanca, asa
to be continued..
moromeata spune:
Am cetit si eu, asa pe diagonala, ca sunt foaaarte solicitata.
Ana, pentru medic endocrinolog si eco tiroida in TM, mergi la cabinet dr D. Dana Stoian e cea care mi-a tinut teoria cu estrogenii, poate ca daca ii faci o vizita te alegi cu mai multe informatii. Plus ca are o noua specializare: nutritia.
Fetelor, NUUUUUU mai cititi pe la odisee, in special aia FIV. Nu stiu cum poate exista atata suferinta, nu stiu cum mai poti functiona dupa ce patesti ce au patit unele fete pe acolo.
toate babele.
Lara27 spune:
eh, veneam eu si neinvitata, fie ce-o fi
dar daca nu veniti si voi pana la jumatatea distantei (->> meet me halfway, right arround the corner..), astept italnirea inter-regio..
to be continued..
Lara27 spune:
hm, mereu vroiam sa te-ntreb, pura curiozitate, recunosc..ce te face sa citesti, in continuare, topic-urile de fiv??
to be continued..
Lara27 spune:
moromeato, tu esti olteanca aciuita in Banat? ce s-a intamplat la odiseea-fiv? eu, recunosc ca n-am mai intrat de ceva timp pe-acolo si era totul zambet-floare-raza de soare..nu stiu la ce te referi..
to be continued..
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui Lara27 eh, veneam eu si neinvitata, fie ce-o fi dar daca nu veniti si voi pana la jumatatea distantei (->> meet me halfway, right arround the corner..), astept italnirea inter-regio.. to be continued.. |
pai sa venim noi toti?
mai bine faci tu un drum intreg ca esti singura...
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui Lara27 hm, mereu vroiam sa te-ntreb, pura curiozitate, recunosc..ce te face sa citesti, in continuare, topic-urile de fiv?? to be continued.. |
la mine te referi?