Clubul "babelor" FIV-oase 11
Raspunsuri - Pagina 12
Lara27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
la mine te referi? |
dap
to be continued..
5ab1na spune:
bombi pricep eu rau sau acolo la screening-ul de trombofilie scrie ca extraordinar de rar este implicat PAI-ul? observ si ca MTHFR nu apare deloc. apare homocisteina si, daca e mare, vorbeste de MTHFR. homocisteina mea era micuta cand am testat-o.
ce bine ar fi sa nu am nimic. eu clexane voi face din cauze de FIV dar ar fi bine sa n-am nimic si sa actioneze ca placebo
tannoo25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lara27
dap to be continued.. |
am 2 fete dragi pe care le urmaresc ; sunt cu ochii dupa vestile pe care le au de dat
plus ca vreau sa fiu la curent cu fiecare experienta impartasita aici
pe deasupra, asta a fost inceputul drumului nostru (al meu si al sotziei) catre reusita; nu vad motivul ptr care nu as mai citi ...
am si eu curiozitatile mele
Lara27 spune:
Sabina, ai inteles bine..scrie "asociere indoielnica" (la PAI), exact cum spune PK
le: a inceput dr. House, v-am pupat
to be continued..
ioana3110 spune:
Lara, vad ca ma ignori total. Din special sweetheart, m-ai dat la abandonate!
Fetelor, ma bag si io in seama cu PAI-ul. O fi indoielnica asocierea, dar eu am senzatia ca Pe mine m-a ajutat etrem de mult Clexanele la ultimul FIV. Si nu am decat PAI-ul homozigot si Factor XIII, heterozigot iar Simona avram a zis ca la PAI homozigot, parerea ei este ca e musai sa iau Clexane ca mutatia asta se asociaza cu impiedicarea formarii placentei. Si am citi si aici
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4p44RPbxDvcJ:www.synevo.ro/gena-inhibitorului-activatorilor-plasminogenului-pai-polimorfism-675-4g5g-risc-trombofilie/+PAI+4g/5g+homozigot&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
in paragraful 2.
Acum nu stiu daca la mine o fi fost placebo sau nu...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Cris_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
pai sa venim noi toti? mai bine faci tu un drum intreg ca esti singura... |
Ei, tannoo, tannoo, cum e singura? Suntem o "ceata" de ardelence p-aci E buna ideea lui Lara cu half-way
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Lara27 spune:
Cris da, da, da si avem si intrusi printre ei (.n.r. Ioana)
Ioana, nu cred ca as putea sa te ignor ever..pai de ce crezi tu ca tot bateam eu apa-n piua..si apreciez unele calitati la tine, rare, rare..si-mi place umorul tau de numa' numa..si au fost mai triste zilele fara "pata ta de culoare"' si sper sa fie bine pentru tine pana la final..really, truly, deeply
chiar nu stiu ce am azi de sunt atat de plina de iubire, vad ca toata seara am facut declaratii in stanga si-n dreapta, intrebata sau nu
samira33 spune:
mie mi se pare faina ideea cu intalnirea la juma' de drum.
da unde e jumatea aia???la Brasov???
si realizabila mi se pare...cand s-o incalzi afara...tragem o Duminica la munte si cu remorcile din doatre.
ioana3110 spune:
Lara, pai daca inca ma iubesti, de ce nu-mi spui daca esti de-a mea sau ba?
ca te intrebai daca esti clujeanca....
Si legat de urari, o sa fie bine si la mine si la voi. Parol! Am zis, am zis! Eu nu am vazut nici o femeie, pana acum cel putin, care sa isi doreasca BB din tot sufletul si sa nu il faca pana la urma! Si acum vorbesc serios. Doar ca drumul asta e incredibil de greu. Cat am mai plans si eu pe drumul asta...Doamne...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
samira33 spune:
abia la sf.de Martie primeste Vit.D3-5000 UI pe suplimente.ro.
si eu vroiam sa incep la 1 Martie cu naturistele.