Clubul "babelor" FIV-oase 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Doamne ce mai declarati! ma lua invidia... dar imi trecu repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

mai in gluma: pai pentru ca eu cred, ca o femeie trebuie sa-si pastreze o bruma de mister, asa-i sta ei bine, sweetheart..sa intrige, sa nasca fantezii, sa trezeasca interes..ma rog, e parerea mea si mi-o asum..
la modul serios:am primit mai multe PM cu intrebarea daca locuiesc in Germania, Austria, Berlin(?!).. hm, da, da si da, pot spune ca le-am bifat pe toate
la modul cinstit: e alegerea mea, ca in lumea asta virtuala (!), sa divulg doar atat, cat ma face pe mine sa ma simt comfortabil..you'll never know, what eyes from behind the curtain, te citesc..right, tannoo?

Sami, Brasov sounds just about right

to be continued..

Mergi la inceput

Ady, pacat, ca nu ma dau inapoi (azi) sa-ti declar si tie si ar fi intru nemurire, asa ca de la o vampireasa la alta (aia-s fangs de vampir, da?)

Sami, cand vine vorba de pastilat, eu aplic aceiasi regula ca si in fashion..less is more

to be continued..

Mergi la inceput

Ioana, Cris la odiseea-fiv Cluj, s-au ratacit 2 fete care insista in intrebari off-topic (fiv+icsi, cariotip, analize etc.) si cum nu le raspunde nimeni (subiectul hot fiind colicii si babydrink-ul) ma gandeam ca poate le ajutati sa se (re)orienteze???

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara sa stii ca mie asa imi "placi", zau, misterioasa, si cred ca fiecare dezvaluie cit vrea, cand vrea si cui vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

buna si ceva papa http://www.whfoods.com/cookhealthy.php si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aha, tannoo, io-s manta de vreme rea, ai?numai de diversificare si borcanele sunt buna, ai? biiiiiiiiiiiiiiine. o s-o tin minte p-asta. vei plati amarnic la intalneala.
io v-am mai zis o data ca pe lara o amuza sa arunce fitile, dar nu ma credeti.

cad de somn. fusei de dimineatza la biblioteca, dupa-masa statui cu tribul, la 9.3- culcai tribul, pana la 11 curatenie, pana la 11.40 gimnastica. sunt rupta si va las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetiliii ... io ma declar perfect de caord cu Brasovul ... ador orasul asta ... asa ca daca se hotaraste ceva, ma inscriu si eu cu "habiul" din dotare

Lara, fug repede fuguta ... sa nu se intample ceva "intamplari intamplatoare" la Cluj

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata iubaretelor!

Cata iubire, cate declaratii... Ce-i aici? Declar 24.02.2012, tremenul limita de declaratii. Sambata votam, duminica pe 4 martie are loc premierea castigatoarelor. Daca Lara nu vine, impartim noi premiul ei

Hai ca va pup ca tare dragi si simpatice imi mai sunteti toate

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata
o zi minunata.

Mergi la inceput