Clubul "babelor" FIV-oase 11

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

pai, vino la intalnire pe 4 martie si ai s-o cunosti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Conform www.laborlexikon.de/Lexikon/Abbildungen/09-Hormone_und_Gonadotropine.htm" target="_blank">aici, FSH e relativ constant pe parcursul ciclulul menstrual si peak-uieste simultan cu LH. Daca nu ai avut ovulatia in Z14+/-1,2 atunci FSH e la nivel folicular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

sami, de tine nu mai vb
asa imi fac ochii dupa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

asa,asa

ce parere are Bogdanel despre borcanele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

doar aristica ti-e draga???

ooooohhhhhh, pai, in cazul tau cred ca nici nu mai e nevoie de cuvinte.. tu esti my soulmate, my mentor in d-ale fiv-ului, "motivul" pentru care m-am apucat de forumeala (ca tot intreba ari, ce m-a determinat sa scriu..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ahhhh, tu de fapt il intrebai pe tannoo, asa-mi trebuie daca ma ia gura pe dinainte.....
hai c-a fost tare misunderstanding-ul, concluzia e oricum, buna buna..

ma scuzati, va rog, ma retrag

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Samira noi de cand am devenit propietari si am trecut ap.pe numele nostru, s-a deschis rol ptr.fiecare, dar niciodata nu am mers amandoi la plata, numai sotul. Chitantele sunt pe numele la fiecare, cu nr.de rol diferite, vorbesc de sect.3. Avem si noi o buba la parcari, dar asta este o alta problema si greseala este de la primarie, rezolvabila dar cu multe drumuri si multi nervi, o lasam mai pe vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetelor
Eu am fost azi la eco. Se pare ca se retrage incetutz hematomul. Si ca bonus, m-a oprit doctora la perfuzat vreo 2 ore si mi-a prelungit medicalul dar degeaba, ca maine, fiarta, coapta, tre sa merg la servici.

Samira, eu te contrazic. Stii ce bine ar rezista tzatzele alea in mediul privat? Nu ai idee! Dar sa vezi ce dragutze ar fi! Numai sa depinda jobul lor de asta si sa vezi ditamai schimbarea. Am testat asta. Am avut ocazia sa vad cazuri multe in ambele ipostaze, majoritatea cu 2 servicii. Nici nu poti sa crezi ca dimineata si seara ai vorbit de fapt cu aceeasi persoana. Singura problema la stat, este ca se poate si merge si asa... CA altfel, ar fi amabile si dragutze.
Dar ce zici tu cu ROL-ul ala individual? Mare tampenie. De unde le vin ideile astea cretze, fratilor. Trebuie sa ai mintea tare hodinita!
Si de cand se implementeaza treaba?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

lara,dai intr-unu ,tipa doi!!!
da e bine!!!

manny,asa o fi...nu zic nu...io am adus vesti de "la coada" auzite.asa ca e posibil sa fie si gresite pe alocuri.
ciudat este ca noi am facut in toamna anului trecut niste succesiuni si nu ne-au facut ROL-uri separate.

Mergi la inceput

ioana,ma bucur ca se retrage hematomul.

pai treaba...se implementeaza deja...ca de aia e balamucu' ala la AF.

Mergi la inceput