Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***
Raspunsuri - Pagina 29
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Da, nu zici tu rau dar eu ma referam la faptul ca povesteam cu mamici si fiecare avea alt siropel minune , noi din fericire nu ne-am confruntat cu colici - sau ce or fi fost - severi adica mai plangea si ea putin seara intr-o perioada si o puneam pe seama lor Stiu ca i-am dat Sabsimplex de la inceput, preventiv si apoi am mai incercat ceva de la Himalaya si apoi nu i-am mai dat nimic si parca tot la fel era, poate trecuse si perioada lor Prietena mea de ex a incercat saracuta vreo 5-6 siropele inclusiv cel comandat din Anglia nu mai stiu cum se numea si rezultatele au fost cam aceleasi, si ea a tinut si o dieta ff stricta cat a alaptat cu greu, 6 luni apoi a cedat psihic www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
din cite imi amintesc eu se spunea ca laptele de mama reduce colicii si ca ei se disting de alte plinsete prin miscarile spasmodice ale corpului, ceea ce ar fi insemnat dureri de burtica;
eu stiu sigur ca fie-mea nu a avut asa ceva, insa sttiu si ca primele doua luni din viata plingea din senin si nu o puteam consola si plingea in bratele noastre cu orele (ei, acum cred ca exagerez, dar plingea mult).
Dupa doua luni a fost alta treaba: a inceput sa aiba un ritm, cit-de-cit, sa invete ca noaptea e noapte, a inceput sa doarma 6 ore legate, etc.
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Reiau anuntul intalnelii 11-13 mai Marginimea Sibiului Participante confirmate: Novus, Chatonel, Olga, Alexandra , Denisamada In asteptare: Anaan, Pisigri, Ilinca Pisik, Gaza, Gina , Anca voi ce faceti ?? astept un raspuns cat mai rapid si de la voi ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
anca vine, ca nu poa sa nu vina, gaza la fel, pisik la fel

dyana, tu nu vii? daca nu vii tu, lasa-mi macar adresa la bomboanele fondante

novus spune:
Gina, mersi pt link-ul cu articolele de petrecere
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gina2008 spune:
Buna dimineata tututor si Novus, you are welcome!
Eu nu cred ca putem veni la intalneala. Zic nu cred pentru ca nu e 100% stabilit, dar de pe 5.05 vom pleca, o saptamana, la Paris. Si intoarcerea ar fi chiar atunci, pe 12.05... Imi pare rau dar, no, ce sa fac?
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
novus spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Buna dimineata tututor si Novus, you are welcome! Eu nu cred ca putem veni la intalneala. Zic nu cred pentru ca nu e 100% stabilit, dar de pe 5.05 vom pleca, o saptamana, la Paris. Si intoarcerea ar fi chiar atunci, pe 12.05... Imi pare rau dar, no, ce sa fac? Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Bine , de data asta iti motivam absenta dar sa nu se mai repete, da ?!

inapreda spune:
| citat din mesajul lui chatonel neata.... as mai fi dormit! Ina, care e motivatia ta pt ASE? Cea de care zisa denisamada ca i-o da peste nas var-sa (adik cistigul)? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
1. Cu scolile mele nu am gasit nimic de munca.
2. De cind il am pe Ian, nu prea mai simt avinturi muncitoresti pentru cariera (cu siguranta pentru ca eram genul de om indragostit la propriu de "servici", munca era o placere, un hobyy si o mare aducatoare de satisfacttii; nemaigasind nimic de lucru "de acest gen" cred ca mi s-a taiat
-sa ai pile (conditia asta e obligatorie)
-sa ai diploma (nu conteaza de care) de stiinte economice
- uneori se cere si experienta
inapreda spune:
Am uitat sa precizez ca nu-mi place si nu ma atrage deloc acest domeniu.
PS. Pe termen scurt, am mai avut job-uri care nu mi-au placut dar care m-au ajutat sa-mi urmez visele:
-am fost ospatara in timpul celei de-a 2-a facultati ca sa ma pot intretine
-am facut o stagiune la un hotel din Italia sa-mi adun bani sa pot pleca in Franta (bursa imi intra DUPA ce ajungeam acolo si aveam nevoie de bani pentru viza, pentru bilet si "de trai" pina imi intra bursa)
So, pe termen scurt, n-am murit, mai ales ca am fost motivata.
Nici acum nu ma vad isund la pensie...contabila! OMG! Mi se pare infricosator dar...multe se ajusteaza pe parcurs. Vom vedea. Io-i musai sa ramin optimista 
novus spune:
Reiau anuntul intalnelii
11-13 mai
Marginimea Sibiului
Participante confirmate: Novus, Chatonel, Olga, Alexandra , Denisamada
In asteptare: Anaan, Pisigri, Ilinca, Inapreda
Pisik, Gaza, Gina , Anca voi ce faceti ?? astept un raspuns cat mai rapid si de la voi 

Izia, 23 mars 2009