Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus,

Mada, spor la....referat :))))))))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

novus, nu gindi asa, societatea de consum face ca orice nou produs sa fie foarte bine promovat (prin publicitate) si sa lase impresia ca e "solutia la problema" (din pacate).

Mergi la inceput

pisigrix, proteine: carne - slaba, grasa, de orice animal si orice peste (chiar daca ai tai nu maninca, fa-ti un stock de conserve de peste de exemplu, sint f bune) si brinzeturi, lactate. Soia nu as recomanda nimanui, de obicei soia e OGM.

Exemplu ce pap eu: carne cind am kef, apoi o iau pe brinzeturi, apoi ma duc la pesti, apoi la iaurt etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

novus, nu gindi asa, societatea de consum face ca orice nou produs sa fie foarte bine promovat (prin publicitate) si sa lase impresia ca e "solutia la problema" (din pacate).

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Da, nu zici tu rau dar eu ma referam la faptul ca povesteam cu mamici si fiecare avea alt siropel minune , noi din fericire nu ne-am confruntat cu colici - sau ce or fi fost - severi adica mai plangea si ea putin seara intr-o perioada si o puneam pe seama lor
Stiu ca i-am dat Sabsimplex de la inceput, preventiv si apoi am mai incercat ceva de la Himalaya si apoi nu i-am mai dat nimic si parca tot la fel era, poate trecuse si perioada lor
Prietena mea de ex a incercat saracuta vreo 5-6 siropele inclusiv cel comandat din Anglia nu mai stiu cum se numea si rezultatele au fost cam aceleasi, si ea a tinut si o dieta ff stricta cat a alaptat cu greu, 6 luni apoi a cedat psihic cantarul nu era de partea lor si la drept vorbind nici medicul de familie, parerea mea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Vad ca v-ati molesit de la vin si clatite asa ca ma bag si eu in pat la citit in continuare , noapte buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

No, gata cheful?
N-am luat masina de spalat ca eu nu avusi cu cine lasa copilul si Jambo avu treaba pina plecai io (aproape), A zis ca merge el miine. Dar macar e bine ca m-am hotarit. Cu ajutorul vostru
Sper sa ajunga tigaia miine si sa o...prabalesc o tzira
In rest, nimic interesant; nu am chef de invatat; n-am avut, ce-i drept, niciodata dar mi-a placut intotdeauna sa citesc ceea ce m-a ajutat cu scolile mele ; cu asta insa... Nici nu stiu de ce m-am apucat de ea; poate de aia imi lipseste si motivatia; vom vedea.

Va pup, noapte buna

PS. Mai ramin putin prin zona; so...daca e cineva...
PPS. Anamariame, tu unde-ai fost de-ai lipsit de la petrecere?

Mergi la inceput

Neata !!!!

Gata cafeaua !!

Olga, cum e acasa ?? ce faceti, cum v-ati acomodat ? hai intra si da-ne un semn

Inapreda, spor la invatat si la probat tigaia noua !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, nu prea folosesc cuptorul cu microunde, ca mi se par mai gustoase mancarurile facute in cuptorul clasic, dar de marca respectiva eu sunt multumita.

Sa va zic motivul nostru de distractie de azi: de dimineata l-am auzit pe Andrei numarand in spaniola:"uno, dos, tres, cuatro, cinco". Dupa un moment de perplexitate, m-am gandit ca o fi apucat-o pe tanti un avant poliglot si l-a invatat; tanti a zis ca nu stie de la ea; buuun, dupa investigatii amanuntite, am aflat de la H. ca sambata, cand eram eu la olimpiada, s-au uitat amandoi la un filmulet cu Mickey si era in spaniola. Vazand eu ca Gulia ii da inainte cu numaratul il intreb daca stie sa numere si mai departe de cinci; el, ranjind pana la urechi:"sases, saptes, optes, nouaes, zeces"Dupa ce mi-a trecut criza de ras, il intreb ce sunt alea pe care le zice si-mi raspunde copilul: "cifres", asa ca am tinut-o intr-un ras toata dimineata. Faina este perioada asta!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

neata.... as mai fi dormit!

Ina, care e motivatia ta pt ASE? Cea de care zisa denisamada ca i-o da peste nas var-sa (adik cistigul)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Va rog pe cele care stiti deja ce si cum faceti la aniversarile de 3, sa ne spuneti si noua; pentru ca in Bistrita nu sa egzista nimic si, daca vreau sa imprumut vreo idee de la voi, tre' sa ma organizez din timp.

Ca si tematica: lui Ian nu-i place MM; ii place Diego sau Dora dar unde gasesc io accesorii cu astia 2?
As vrea sa-i aduc si eu un nene sau o tanti sa-i distreze dar...nu avem; inca vad cum fac; o idee am ca doar si ursitoare la botez nu erau si Ian a avut

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ina arunca un ochi si pe articole de petrecere (cu www si punct si ro). Au multe chestii pentru petrecerile de copii, iar eu de aici i-am comandat lui Calin diverse pentru ziua lui, inclusiv un balon cifra 3 de aproape un metru tare, tare fain!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput