Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

cred ca se impune ceva cafea dupa cheful de aseara, nuu?
of,of ce dor imi este de o destrabalare de asta

si mai am ceva fulgi amestecati cu fructe uscate

o zi buna sa aveti

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Novus, eu chiar nu pot sa spun acum daca venim sau nu. Mai sunt doua luni pana atunci si nu stiu cum vom sta in momentul ala cu lucrarile la casa, cu obligatiile de serviciu, care, la amandoi, se intind deseori si in week-end. Chiar nu ma pot pronunta, fiindca primavara asta va fi una incarcata pentru noi!Asa ca nu ne lua in calcul, nu vreau sa producem incurcaturi, daca putem sa venim, gasim noi cazare pe undeva, daca pensiunea va fi complet ocupata.

Alexandra, la multi ani!Sa ramai mereu la fel de zambitoare si optimista!

Gina, de pe site-ul ala i-am luat si eu lui Andrei articole de petrecere pana acum si am fost foarte multumita de ele, mai ales ca iti da posibilitatea sa iei tot ce iti trebuie de acolo, fara sa ma cauti in cinci directii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

La multi ani, alexandra! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de dovlecica mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

E ziua Alexandrei ?!

Atunci uram si noi din suflet

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

wuaw deci mancam prajituri si eu care va fluturam pe sub nas niste amarate de cereale
La multi ani!draga Alexandra
sa fii iubita si rasfatata; nu uita ca (macar) astazi esti buricul pamantului
pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

E ziua Alexandrei ?!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

bianca- vreau si eu pizza de la vladimir
pupacesc bucatarul-sef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui novus

E ziua Alexandrei ?!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

La Multi Ani si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ina, suna infiorator de rau ce spui tu acolo... contabilitatea nu inseamna numai job caldut, inseamna sa te inchizi intre cifre, sa stii tot felul de legi care se schimba mai mereu (deci ai de invatat mai tot timpul), inseamna sa ai responsabilitate mare, pt ca vei avea plati de facut si nu ai voie sa gresesti o virgula etc. Eu cred ca asta, combinat cu faptul ca nu ai nici o tragere de inima sa mergi in directia respectiva, inafara de motivatia "servici caldut", nu se poate vedea o cariera de durata. Chiar daca speri tu ca pe parcurs sa se schimbe lucrurile...
Mai bine te faci asistenta sociala, ori tehnician medical (de radiografii, de analize de singe) ori secretara ori ... nu stiu, ce facultati ai facut si pe ce posturi ai lucrat si ce se cauta la voi in urbe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

No bun fetelor excursioniste, vad ca e cam devreme anuntul intalnelii de data asta si sunt mult necunoscute in ecuatiile fiecareia asa ca mai bine mai amanam momentul confirmarii participarii pt inceputul lunii aprilie cand sper sa ne strangem cat mai multe

Asadar , gata nu va mai stresez acum cu confirmarea/infirmarea participarii , ca perioada ramane 11-13 mai si vedem atunci mai aproape cum stau lucrurile pt fiecare

Mergi la inceput