Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***
Raspunsuri - Pagina 23

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ma gandeam io... unde ai gasit-o pe-asta ? ca io nu am gasim decat una din mashmelllows, da'n-am avut curaj sa o incerc... daca mere, sa mi-o zici si mie! ![]() |
Cumnata mea face cu masmalu' din asta si iasa niste minunatii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

inapreda spune:
Simona, confirm: ai un aer de copilitza! Cred ca te-ai faloshit tare sa te danseze feciorul tau!
De abia astept un moment din asta. Pina atunci, ne-am facut formatzie: amindoi dansam si eu sint solista vocala

denisamada spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui chatonel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hahahaha, inca nu, da mai stii? daca se face prin corespondenta, de ce nu? sa fiu si io ca ceusistii, diplomata de la Nspe facultati :) ce mai conteaza care este el ![]() ![]() |
Nu te radea! Ca verishoara-mea si acum mai imi scoate okii daca ma vait "de sistem" cum mi-a zis ea sa fac ASE-ul si io "am strambat din nas" (io nu mai stiu ce-am facut, dar e drept ca nu era in plan, dar ea tine minte si-mi imputa!!!!)
Pe de alta parte, e drept ca ea (care si-a urmat sfatul) are salariul de vreo 10ori mai mare decat mine... cu sporul meu de "conditii deosebite" (ca sa nu va bulversez online) cu tot!!!!
Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Mada: nu ma mai intreba, dupa insistente am net dupa o luna, ca era necesar inlocuire de cablu, am distanta mare de la stalp pana in casa si se lucreaza cu firma subcontractoare, nu au avut materiale, o adevarata poveste, care m-a umplut de multi nerviiii ![]() |
Neh... si la noi sunt motive... ca nu avem win, ca avem roooter, ca avem cablurile prin pereti... ca nu avem shapk... noroc ca in general merge super bine! CA ALTFEL.... BAIETII DE LA SUPORT TEHNIC (scuze de caps) sunt.... magistrali!
Denisa-Madalina

simonapro spune:
Multumesc fetelor
Dar eu pentru prima oara am simtit mai serios ca au trecut anii peste mine, parca m-am vazut mai matura si cred ca influenta a avut si Sebi, ca l-am vazut dansand toata noaptea cu fetele, parca nu-mi venea sa cred ca e al meu Dar in acelasi timp sunt si foarte bucuroasa pentru realizarea mea, ca am copiii asa de mari
Ziua lui Luc o serbam tot acasa si un pic mai devreme, cred ca pe 11 martie, ca o sa plece sotul meu din tara pentru o luna, chiar de ziua noastra s-a nimerit.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

novus spune:
Mada, vad ca ai un chef de facut prezentarea aia de numa'
Sa tot ai asa teme ca esti tare activa, imi place
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

denisamada spune:
citat din mesajul lui chatonel eu sint trista, la gradi la fie-mea nu avem voie sa ducem nimic facut in casa, sint acceptate doar produsele industriale ![]() ![]() ![]() pina acum toti copiii s-au sarbatorit in clasa, deci e musai si ea sa duca tot "industriale", sa vad pe unde gasesc mai "bio"... inca ma gindesc daca sa invitam pe cineva sau nu aici, de ziua ei... ori sa invitam dar sa fie fara "ocazie", pt ca ea va fi oricum sarbatorita la scoala; si asta e un fix al meu, nu vreau sa se astepte mereu ca ziua ei sa fie "speciala", nu se stie unde o va duce viata si nu vreau sa aiba frustrari inutile. Ziua de nastere pentru noi (motan si eu) e o zi normala. Nu e nici o tragedie daca nu avem cadou, insa e musai sa ni se cinte "la multi ani" :) Si asta e la indemina oricui. |
Mda... problema asta am avut-o si eu anul trecut, ca tortul trebuia sa fie "omologat" si oricat m-as crede io de grozava, nu ma omologheaza nimeni... so... anul asta la gradi o sa facem cu tort "omologat" (sper sa o prind pe Ioana sa-mi impartaseasca know how-ul!

Denisa-Madalina

denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Cumnata mea face cu masmalu' din asta si iasa niste minunatii ![]() |
Tre sa validez si io metoda atunci.... ca nu-i kip! Poate dau lovitura!!!

Denisa-Madalina

denisamada spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Uite cum o poti conecta [pe ea, pe microeconomie]: Se defineste utilitatea marginala a bunului x, notata Um(x) ca fiind sporul de utilitate generat de consumul unei doze suplimentare din bunul respectiv. Daca bei un vin BUN si inca esti treaz, poate mai iei o doza suplimentara, si atunci sigur mergi acasa mai pe marginea drumului, de unde vine si notiunea de utilitate marginala. ![]() Evident, utilitatea marginala poate fi definita si prin pierderea de utilitate generata de scaderea cu o doza a consumului din bunul luat în considerare Daca vinul e acrit, atunci consumi mai putin decat in alte seri, si deci, pierdere de utilitate. Siii, explicatia - concluzie: Daca bunul x este perfect divizibil, iar functia U este continua si derivabila, atunci utilitatea marginala Um(x) se calculeaza ca limita a raportului dintre modificarea utilitatii totale si modificarea consumului din bunul x, atunci când variatia consumului tinde spre zero Daca vinul este divizabil, atunci il bei in pahare mai mici, dar mai multe, deci trebuie calculat un raport intre modificarea marginii de drum [cand mai clara, cand mai neclara] si numarului de pahare, desigur, cand variatia acestui numar tinde spre 0, adica.., cate-un pic, pic, pic... pana n-o mai ramanea nimic. Acum ai inteles ce este microeconomia si vrea ea de la populatie? |

Denisa-Madalina

denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Mada, vad ca ai un chef de facut prezentarea aia de numa' ![]() Sa tot ai asa teme ca esti tare activa, imi place ![]() ![]() |
Mda, se vede, nu? De fapt tema kiar imi place super mult, doar ca ajunsa acasa imi ies din mana...

Denisa-Madalina