Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pentru intaiasi data in vietisoara mea fac fasole. Scazuta. Iahnie sau cum se mai numeste. Am gasit o reteta simpla pe net. Daaar habar n-am cat dureaza sa fiarba si de unde stiu io cand e gata? Am verificat, are coaja tare inca. Ce fac sa stiu ca e fiarta? Gust boaba?! Cronometrez? Ceee?


Io o gust. Ma rog, eu in general gust mancarea ca sa vad daca e facuta, la nik nu-s asa "specialista" incat sa spun "sigur" cat tre sa fiarba. FAsolea in general o fierb la oala sub presiune cat zice ola ca tre sa fiarba "sortimentul" asta , apoi o gust, o condimentez si vaz io cand e gata in regioe proprie.... Pregateste-te, ca asta fierbe mult! Mai ales daca nu ai "inmuiat-o" un pic inainte....


Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Sunt bucuroasa ca in sfarsit am net acasa




Tu nu lucrai la rds?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ina, multumesc ! Uitasem de astea :). Si-s buuuneeeee....

Daaaaar, io slabesc acuma. Nu am timp de asa ceva :)))



Slabeala de lunga durata iti doresc!
Ai o "reteta" noua sau o motivatie noua? Sau amindoua?
Daca e vreo dieta secreta, musai sa ne-o impartasesti si noua


Adik secreta sa fie, dar sa o stim si noi!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute


si vrem si poze cu DOVADA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus
rulada e din aluat de briose sarate dar am zis ca o fac in tava ca sa se taie mai usor in bucati mai mici, branzeturile la fel, sa poata veni fugta sa isi ia ceva in mana si inapoi la joaca ca de fapt pt aia se afla acolo



Spune-mi-o si mie pe-asta cu rulada, ca io am in minte numai kestiii complicate, si ma tem ca timpul nu prea mai are rabdare cu mine...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute


E reteta de briose sarate de fapt:

Ingrediente:
200 g cascaval, 300 g sunca pui, 4 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, o legatura patrunjel verde, 2-3 bucati gogosari, 1 lingurita rasa bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamaie sau otet, sare
Pregatire:
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, amesteci galbenusurile, smantana, cascavalul ras, sunca, gogosarii, patrunjelul tocat fin, faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet.
Torni compozitia in forme de briose si dai la copt 20-25 minute la foc mediu.


www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)





wow, foarte interesanta briosa asta. Iese aerisita sau ...?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose



Da, nu iasa cleioasa cum imi ieseau alte retete

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:


Mada: nu ma mai intreba, dupa insistente am net dupa o luna, ca era necesar inlocuire de cablu, am distanta mare de la stalp pana in casa si se lucreaza cu firma subcontractoare, nu au avut materiale, o adevarata poveste, care m-a umplut de multi nerviiii




Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns la o intrebare: pasta de zahar e un fel de martipan.



Ma gandeam io... unde ai gasit-o pe-asta ? ca io nu am gasim decat una din mashmelllows, da'n-am avut curaj sa o incerc... daca mere, sa mi-o zici si mie!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ah, ah, ah!! merci, novus! musai tre s-o incerc curind!


eu sint trista, la gradi la fie-mea nu avem voie sa ducem nimic facut in casa, sint acceptate doar produsele industriale

pina acum toti copiii s-au sarbatorit in clasa, deci e musai si ea sa duca tot "industriale", sa vad pe unde gasesc mai "bio"...

inca ma gindesc daca sa invitam pe cineva sau nu aici, de ziua ei... ori sa invitam dar sa fie fara "ocazie", pt ca ea va fi oricum sarbatorita la scoala; si asta e un fix al meu, nu vreau sa se astepte mereu ca ziua ei sa fie "speciala", nu se stie unde o va duce viata si nu vreau sa aiba frustrari inutile. Ziua de nastere pentru noi (motan si eu) e o zi normala. Nu e nici o tragedie daca nu avem cadou, insa e musai sa ni se cinte "la multi ani" :) Si asta e la indemina oricui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

So, cuscrella, care a fost Alesul? Zi-mi ca-s curioasa tare.

Faolea pentru iahnie, eu o fierb separat (cu ceapa, morcovi, usturoi -intreg, nu pisat- foi de dafin, telina) inainte de a deveni...iahnie.
Ca sa vezi daca e fiarta, o gusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus
rulada e din aluat de briose sarate dar am zis ca o fac in tava ca sa se taie mai usor in bucati mai mici, branzeturile la fel, sa poata veni fugta sa isi ia ceva in mana si inapoi la joaca ca de fapt pt aia se afla acolo



Spune-mi-o si mie pe-asta cu rulada, ca io am in minte numai kestiii complicate, si ma tem ca timpul nu prea mai are rabdare cu mine...



E reteta de briose sarate de fapt:

Ingrediente:
200 g cascaval, 300 g sunca pui, 4 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, o legatura patrunjel verde, 2-3 bucati gogosari, 1 lingurita rasa bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamaie sau otet, sare
Pregatire:
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, amesteci galbenusurile, smantana, cascavalul ras, sunca, gogosarii, patrunjelul tocat fin, faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet.
Torni compozitia in forme de briose si dai la copt 20-25 minute la foc mediu.



Aham! Am inteles si pe-asta tu vrei sa o "ruledesti".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simonapro, am vizionat pozele, esti ca o fetita !! si ai doi feciori tare frumusei !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput