Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***
Raspunsuri - Pagina 21

denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Anaan
Nu, nu, daca tot e pasionat de tzatze, il fac chirurg plastic la clinica particulara (pentru vedete internationale, ca sa-si exerseze si poliglotismul ![]() ![]() |
Noh, asa da, ma dez-enerfez! "Kirurg plastician" le ziceam noi, nu-sh cum o fi etimologic corect....

Denisa-Madalina


www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute


novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Adik veniti la Timisoara pe 3-5mai? ![]() |
Posibil



www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
ops, mada, merci ... si cum raspunzi ca faci, ca le subliniezi si dai click pe Bold? ce idioti ![]() |
Eh, vezi ca te pricepi? Te-ai gandit sa faci ASE-ul?

Denisa-Madalina


www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute


simonapro spune:
Buna!
Sunt bucuroasa ca in sfarsit am net acasa
Felicitari lui Ian si lui Sophiphi pentru realizari
Ce m-am mai amuzat de Anei, tare haios si ai mei au inceput sa distreze lumea, mai ales cand sunt impreuna.
Masina de spalat marca W am si eu, sunt foarte multumita o am de 10 ani si e fara reparatii.
Am reusit sa incarc si cateva poze: https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/February2012?authkey=Gv1sRgCLLA3Kegr9jm6wE#5711995205519247106
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)


denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae nu chato, nu se zice "le subliniezi", ca o sa intrebe: cu creionul pe monitor??? se zice: se selecteaza ;) si apoi, nu zicem "apasam pe bold", ci "utilizam combinatia de taste "ctrl+B" sau zicem cu indicatorul tip ghizdoc intzepam oleaca iconita B ![]() |
DECI DA!
Denisa-Madalina


www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute


novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Spune-mi-o si mie pe-asta cu rulada, ca io am in minte numai kestiii complicate, si ma tem ca timpul nu prea mai are rabdare cu mine... ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
E reteta de briose sarate de fapt:
Ingrediente:
200 g cascaval, 300 g sunca pui, 4 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, o legatura patrunjel verde, 2-3 bucati gogosari, 1 lingurita rasa bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamaie sau otet, sare
Pregatire:
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, amesteci galbenusurile, smantana, cascavalul ras, sunca, gogosarii, patrunjelul tocat fin, faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet.
Torni compozitia in forme de briose si dai la copt 20-25 minute la foc mediu.
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Pentru intaiasi data in vietisoara mea fac fasole. Scazuta. Iahnie sau cum se mai numeste. Am gasit o reteta simpla pe net ![]() ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Din asta avem si noi in meniu dar nu facuta de mine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


chatonel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Eh, vezi ca te pricepi? Te-ai gandit sa faci ASE-ul? ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |









hahahaha, inca nu, da mai stii? daca se face prin corespondenta, de ce nu? sa fiu si io ca ceusistii, diplomata de la Nspe facultati :) ce mai conteaza care este el




chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Din asta avem si noi in meniu dar nu facuta de mine ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
aha, in principal pe gustate. Poti sa ai o revelatie cind o sa pluteasca coji de fasole la suprafata :)


chatonel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
E reteta de briose sarate de fapt: Ingrediente: 200 g cascaval, 300 g sunca pui, 4 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, o legatura patrunjel verde, 2-3 bucati gogosari, 1 lingurita rasa bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamaie sau otet, sare Pregatire: Bati albusurile spuma cu un praf de sare, amesteci galbenusurile, smantana, cascavalul ras, sunca, gogosarii, patrunjelul tocat fin, faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet. Torni compozitia in forme de briose si dai la copt 20-25 minute la foc mediu. www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
wow, foarte interesanta briosa asta. Iese aerisita sau ...?
