Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

vai ce andrei poliglot si cu mina tehnica... medic il face mama lui? :)



Uite ce e! Radem, glumim, dar nu parasim incinta! Toate ca toate, dar sa nu te prind ca faci copilul bugetar, daaaaaa? Dar daca'l faci, sa fie macar "de lux"! Eeeeeeeeeee, nah ca m-am enerfat!!!!



Nu, nu, daca tot e pasionat de tzatze, il fac chirurg plastic la clinica particulara (pentru vedete internationale, ca sa-si exerseze si poliglotismul cand le cere "zeces" milioane pentru o consultatie). E bine, doamna Mada???



Noh, asa da, ma dez-enerfez! "Kirurg plastician" le ziceam noi, nu-sh cum o fi etimologic corect....

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Noi ne inscriem si 11-13mai a devenit ideal si dpdv strict personal, ca un we inainte avem o conferinta la Timisoara, iar in we urmator ar fi congresul... "de gen" kiar la Sibiu... dar pe-asta s-ar putea sa-l skipuim din... niste motive, mai studiez aspectul.



Oooo deci ne vedem si in wkd-ul dinainte, nu ?!!



Adik veniti la Timisoara pe 3-5mai?


Posibil

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui denisamada


Nu, cum sa le bolduiesti!



ops, mada, merci ... si cum raspunzi ca faci, ca le subliniezi si dai click pe Bold? ce idioti



Eh, vezi ca te pricepi? Te-ai gandit sa faci ASE-ul?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Sunt bucuroasa ca in sfarsit am net acasa

Felicitari lui Ian si lui Sophiphi pentru realizari

Ce m-am mai amuzat de Anei, tare haios si ai mei au inceput sa distreze lumea, mai ales cand sunt impreuna.

Masina de spalat marca W am si eu, sunt foarte multumita o am de 10 ani si e fara reparatii.

Am reusit sa incarc si cateva poze: https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/February2012?authkey=Gv1sRgCLLA3Kegr9jm6wE#5711995205519247106

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

nu chato, nu se zice "le subliniezi", ca o sa intrebe: cu creionul pe monitor???

se zice: se selecteaza ;)

si apoi, nu zicem "apasam pe bold", ci "utilizam combinatia de taste "ctrl+B" sau zicem cu indicatorul tip ghizdoc intzepam oleaca iconita B
mi-o si imaginez pe ina scriind asa la examen :))




DECI DA!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus
rulada e din aluat de briose sarate dar am zis ca o fac in tava ca sa se taie mai usor in bucati mai mici, branzeturile la fel, sa poata veni fugta sa isi ia ceva in mana si inapoi la joaca ca de fapt pt aia se afla acolo



Spune-mi-o si mie pe-asta cu rulada, ca io am in minte numai kestiii complicate, si ma tem ca timpul nu prea mai are rabdare cu mine...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute


E reteta de briose sarate de fapt:

Ingrediente:
200 g cascaval, 300 g sunca pui, 4 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, o legatura patrunjel verde, 2-3 bucati gogosari, 1 lingurita rasa bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamaie sau otet, sare
Pregatire:
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, amesteci galbenusurile, smantana, cascavalul ras, sunca, gogosarii, patrunjelul tocat fin, faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet.
Torni compozitia in forme de briose si dai la copt 20-25 minute la foc mediu.


www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pentru intaiasi data in vietisoara mea fac fasole. Scazuta. Iahnie sau cum se mai numeste. Am gasit o reteta simpla pe net. Daaar habar n-am cat dureaza sa fiarba si de unde stiu io cand e gata? Am verificat, are coaja tare inca. Ce fac sa stiu ca e fiarta? Gust boaba?! Cronometrez? Ceee?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.


Din asta avem si noi in meniu dar nu facuta de mine , eu cred ca pe gustate se merge

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui denisamada


Nu, cum sa le bolduiesti!



ops, mada, merci ... si cum raspunzi ca faci, ca le subliniezi si dai click pe Bold? ce idioti



Eh, vezi ca te pricepi? Te-ai gandit sa faci ASE-ul?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute




hahahaha, inca nu, da mai stii? daca se face prin corespondenta, de ce nu? sa fiu si io ca ceusistii, diplomata de la Nspe facultati :) ce mai conteaza care este el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pentru intaiasi data in vietisoara mea fac fasole. Scazuta. Iahnie sau cum se mai numeste. Am gasit o reteta simpla pe net. Daaar habar n-am cat dureaza sa fiarba si de unde stiu io cand e gata? Am verificat, are coaja tare inca. Ce fac sa stiu ca e fiarta? Gust boaba?! Cronometrez? Ceee?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.


Din asta avem si noi in meniu dar nu facuta de mine , eu cred ca pe gustate se merge

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)





aha, in principal pe gustate. Poti sa ai o revelatie cind o sa pluteasca coji de fasole la suprafata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus
rulada e din aluat de briose sarate dar am zis ca o fac in tava ca sa se taie mai usor in bucati mai mici, branzeturile la fel, sa poata veni fugta sa isi ia ceva in mana si inapoi la joaca ca de fapt pt aia se afla acolo



Spune-mi-o si mie pe-asta cu rulada, ca io am in minte numai kestiii complicate, si ma tem ca timpul nu prea mai are rabdare cu mine...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute


E reteta de briose sarate de fapt:

Ingrediente:
200 g cascaval, 300 g sunca pui, 4 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, o legatura patrunjel verde, 2-3 bucati gogosari, 1 lingurita rasa bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamaie sau otet, sare
Pregatire:
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, amesteci galbenusurile, smantana, cascavalul ras, sunca, gogosarii, patrunjelul tocat fin, faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet.
Torni compozitia in forme de briose si dai la copt 20-25 minute la foc mediu.


www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)





wow, foarte interesanta briosa asta. Iese aerisita sau ...?

Mergi la inceput