Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***
Raspunsuri - Pagina 24

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Sunteti vreuna pe aici? Am nevoie sa imi spuneti daca contul meu de FB arata...modificat :)))). |
Daaaaaaaaaaa!!!!

Nu cred sa gasesc o solutie pt venit la festival, dar reiterez invitatia pt o seara la noi! Kip in tach!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Eu nu stiu ce sa mai mananc. Ma tot uit pe net si cam totul este interzis la inceput ![]() |
Olga, eu iti recomand proteinele. Baga multa carne de pui si branzica, lapte...iar daca vrei si un fruct cica ananasul este bun in alaptare (eu am fost foarte maniaca cu alimentatia, cel putin in primele 3 luni si nu am avut probleme cu colicii).
[/quote]
Si io! Aici am fost si io maniaca si tot fara colici am iesit, kiar daca fara prea mare crestere in greutate...

Denisa-Madalina

Anaan spune:
citat din mesajul lui denisamada Noh, asa da, ma dez-enerfez! "Kirurg plastician" le ziceam noi, nu-sh cum o fi etimologic corect.... ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Chirurg plastician zicem si noi

denisamada spune:
citat din mesajul lui andiaroro Olga- La francezi doar conopida nu e recomandata. Ai retinut nuanta: nu-i recomandata, dar nu-i interzisa. Asta pentru ca ar face laptele putin amar si sunt bebei, care nu-s incantati. Ca idee...Dupa ce l-am nascut pe Alex, prima mea masa la spital a fost: fasole cu carnati ![]() Si am nascut intr-o maternitate considerata intre primele 3 in Fr. La Anastasia mi-au dat o chestie, care m-a uns pe suflet in momentele alea: un fel de tocanita de castraveti murati cu carne de vita. Sunt interzise toate in listele tale, asa-i ![]() |
Carnea de vita, nu!
Denisa-Madalina

denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Anaan, e bine ca e bine; iti mai las ragaz ziua de azi sa te faci nou-nouta si diseara bem un vin fiert, oki? ![]() ![]() PS. Tocmai mi-am comandat dry cooker ceramic delimano. ![]() |
E seara, unde e vinu'fiert!?

Dry cooker o fi aia de care are soacra-mea!? Ca mie mi se pare ca ies cam fierte "kestiiile"
Denisa-Madalina

andiaroro spune:
Ba, eu nu am fost maniaca si tot n-au avut copii colici....Am mancat echilibrat si atat. Nu va inchipuiti ca am bagat fasole cu carnati in fiecare zi. Insa faimoasa salata verde chiar am mancat-o zilnic de cand a avut Anastasia 2 luni.( ca trecusem la fara lactate si gluten si o salatoaie cu mult balast ma scutea de stresul unei mese)
Daca s-ar demonstra ca prin regimul mamei s-ar elimina cauza colicilor, n-ar mai fi copilasi care sa se chinuie.
Ca proteinele,lactatele (sau alte surse de calciu) si lichidele trebui suplimentate, e normal, ca asta contine laptele matern.
Cu spitalul cred ca trebuie sa vin cu mai multe precizari, ca altfel par din aia, care da cu noroi in vestici si chiar nu-mi sta in caracter.
Cand mi-au facut dosarul, am marcat ca mananc "di tati". AveAu si rubrici pentru alergici,vegetarieni, casher(evrei), halal(musulmani). Teoretic, in seara precedenta zilei petrecute in spital, venea tanti cu o lista si aveai de ales vreo 4 feluri de mancare, salati si deserturi.
Cum eu mi-am ales ore de nascut dupa ce se lua comanda, imi aduceau la pranz ce le ramanea in stoc. Asta am inteles fara probleme si am luat-o ca atare, ca si teoria lor ca se mannaca orice, dar parca numai de o fasolica n-ai chef abia nascuta.
Recunosc, deserturile le-am putut alege.

chatonel spune:
vin si io la ... fiert :) ca nu se putea sa stau deoparte la asa bunatate
eu nu am tinut nici un regim, inafara de salata verde cu otet (cum a zis si ilink) si fie-mea nu a avut nici o colica.
Apoi mai e important, cred, si obisnuinta in alimentatie... daca maninci numai kestii sanatoase si pt bb e ok.

denisamada spune:
citat din mesajul lui andiaroro In acord ciu discutia de ieri, va anunt ca am primit ...naut incoltit. Sa vedem ce fac acum cu el? Vecina zicea sa-l amestec cu ceapa calita. Eu as vrea sa fac ceva mai "inteligent" ![]() |
Am vazut si io zilele trecute de vanzare sortimentu'asta si m-a bulversat complet.... habar nu am ce se poate face cu asta.... se vede treaba ca tre sa ma cizelez in domeniu...
Denisa-Madalina

novus spune:
Vin fiert ziceti ?? hop si eu
Dau o clatita langa ca iar au facut bucatarii mei o transa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Bianca2503 spune:
Buna seara,
scriu de pe tel asa ca scuzati aspectul.
vroiam doar sa-mi laud baiatul.si-a facut singur pizza. dupa ce am mancat toti humus cu lipie mi-a zis ca el vrea ceva de mancare-pizza adica.
mi-a zis sa-i dau lui faina si apa ca face el.m-am conformat,i-am pus drojdia in apa si castronul cu faina in fata si s-a apucat de treaba.
s-a mozolit bine, a laat coca in castron si mi-a cerut sa faca baie...chiar era necesar. dupa vreo juma de ora mi-a zis ca trebuie sa bagat pizza la cuptor. asa am facutsi chiar a iesit buna:)