Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Aveti electrocasnice de la "Whirlpool"?
Sinteti multumite?

Ma uit acasa la masina de spalat ce marca e , e singura la care nu stiu, sunt ff multumita de ea dar parca e Whirpool

Voi la intalneala nu veniti de nu zici nimic?

De fapt, in afara de Chatonel vad ca nimeni nu zice nimic de intalneala :(((
Eu, daca nu sunt probleme grave, vin sigur !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel, da' voi de ce vreti cazare numai pe sambata ? vineri nu veniti ? sau veniti si va intoarceti in Sibiu ?
Poate te razgandesti totusi

da, vineri seara ne vom intoarce la sibiu, probabil. Mai este pina atunci, insa cam asta e planul meu... care se poate schimba, vom vedea.
ideea e ca vom veni doar amindoua fetele, asa ca nu vreau ca izia sa stea doua seri la rind treaza pina la miezul noptii doar pt ca eu vreau sa chefuiesc. la prietena mea putem chefui in bucatarie/balcon cu copila culcata in camera :)

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai pt asta exista statiile, ti-o imprumut pe a mea cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, pai de ce nu folositi cuptorul? Eu sint dependenta de el; carnea cam toata la cuptor o fac + ghiveci + varza + sufleuri + praji, chec etc.

Nu ma pot hotari ce masina de spalat vase sa iau si vreau sa o iau AZI pentru ca ma...coiesc de o juma' de an; de pe net nu-mi mai vine sa comand iar la noi in oras am gasit una singura cum vreau eu; si asta e de la Whirlpool; nu e nici scumpa si as vrea sa-i zic lui Jambo sa mearga diseara sa o ia.

Mai astept pareri despre W. Ma intereseaza, in special, chestii negative daca sint daca nu...miine chem un nene sa o instaleze

Intilnire: am spus ca ma pronunt la sfirsit Data imi convine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ok si merci, novus, mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, baga modelul masinii ca sa ne dam cu parerea direct la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ina, baga modelul masinii ca sa ne dam cu parerea direct la ea

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

http://www.deporom.ro/incorporabile/masini-de-spalat-vase-incorporabile/masina-de-spalat-vase-incorporabila-whirlpool-adg-6500.html

Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, nu prea folosesc cuptorul cu microunde, ca mi se par mai gustoase mancarurile facute in cuptorul clasic, dar de marca respectiva eu sunt multumita.

Sa va zic motivul nostru de distractie de azi: de dimineata l-am auzit pe Andrei numarand in spaniola:"uno, dos, tres, cuatro, cinco". Dupa un moment de perplexitate, m-am gandit ca o fi apucat-o pe tanti un avant poliglot si l-a invatat; tanti a zis ca nu stie de la ea; buuun, dupa investigatii amanuntite, am aflat de la H. ca sambata, cand eram eu la olimpiada, s-au uitat amandoi la un filmulet cu Mickey si era in spaniola. Vazand eu ca Gulia ii da inainte cu numaratul il intreb daca stie sa numere si mai departe de cinci; el, ranjind pana la urechi:"sases, saptes, optes, nouaes, zeces"Dupa ce mi-a trecut criza de ras, il intreb ce sunt alea pe care le zice si-mi raspunde copilul: "cifres", asa ca am tinut-o intr-un ras toata dimineata. Faina este perioada asta!

Mergi la inceput

Inapreda, eu nu stiu ce ar trebui urmarit la o masina de spalat vase, dar ca s iconsum de energie e ok, clasa A, ca dimensiuni tu stii, nu stiu ce inseamna 12 seturi de spalare si nivelul de zgomot, a nasilor mei stiu ca e f silentioasa dar dureaza programul de spalare destul de mult sau asa o fi la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ina - nu-i cam mica masina de spalat vase?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, mi-a luat Novus vorba din gura: criteriile importante cam astea ar fi - sa spele bine (belgienii la care am lucrat si-au schimbat-o pe a lor fiindca lasa urme pe vesela de sticla), sa consume putin, sa aiba programe nu foarte lungi si sa fie silentioasa.

Mergi la inceput