Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, io credeam ca de cuptor clasic vorbesti, nu de cel cu microunde; scuze In cel cu microunde eu imi fac zilnic...ceaiul

E uimitor Anei-ul tau! Mi se pare fenomenal ca a reusit sa invete sa numere dupa ce a vizionat filmul o data.

Novus, mie imi trebuie incorporabila total si pe 60 de cm. Tipul de la Domo mi-a spus aseara ca "acum" toate sint bune si performante. Dar, e normal, acolo lucreaza, ce putea sa-mi zica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ina - nu-i cam mica masina de spalat vase?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Pai pentru una de uz casnic, stiam ca asta e maxim de mare: 60 de cm si 12 seturi; se exista si mai mare??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, nu prea folosesc cuptorul cu microunde, ca mi se par mai gustoase mancarurile facute in cuptorul clasic, dar de marca respectiva eu sunt multumita.

Sa va zic motivul nostru de distractie de azi: de dimineata l-am auzit pe Andrei numarand in spaniola:"uno, dos, tres, cuatro, cinco". Dupa un moment de perplexitate, m-am gandit ca o fi apucat-o pe tanti un avant poliglot si l-a invatat; tanti a zis ca nu stie de la ea; buuun, dupa investigatii amanuntite, am aflat de la H. ca sambata, cand eram eu la olimpiada, s-au uitat amandoi la un filmulet cu Mickey si era in spaniola. Vazand eu ca Gulia ii da inainte cu numaratul il intreb daca stie sa numere si mai departe de cinci; el, ranjind pana la urechi:"sases, saptes, optes, nouaes, zeces"Dupa ce mi-a trecut criza de ras, il intreb ce sunt alea pe care le zice si-mi raspunde copilul: "cifres", asa ca am tinut-o intr-un ras toata dimineata. Faina este perioada asta!

Super super tare Andrei !!! lingvistu' lu' mama

Nici noi nu folosim cuptorul cu microunde decat pt incalzit, chiar sunt curioasa cum se gateste in el, Inapreda cand ai timp detaliezi te rog ?
Ai detaliat intre timp

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Sa va zic motivul nostru de distractie de azi: de dimineata l-am auzit pe Andrei numarand in spaniola:"uno, dos, tres, cuatro, cinco". Dupa un moment de perplexitate, m-am gandit ca o fi apucat-o pe tanti un avant poliglot si l-a invatat; tanti a zis ca nu stie de la ea; buuun, dupa investigatii amanuntite, am aflat de la H. ca sambata, cand eram eu la olimpiada, s-au uitat amandoi la un filmulet cu Mickey si era in spaniola. Vazand eu ca Gulia ii da inainte cu numaratul il intreb daca stie sa numere si mai departe de cinci; el, ranjind pana la urechi:"sases, saptes, optes, nouaes, zeces"Dupa ce mi-a trecut criza de ras, il intreb ce sunt alea pe care le zice si-mi raspunde copilul: "cifres", asa ca am tinut-o intr-un ras toata dimineata. Faina este perioada asta!

vai Ana, m-am tavalit pe jos de ras, foarte tare Ardeiul

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

eu am masina de spalat rufe marca asta si nu s-a dovedit chiar rezistenta norocul nostru ca la iesire din garantie stiam pe cine trebuie unde trebuie ca altfel imi cumparam alta
eu una nu mai cumpar electrocasnice W.

Mergi la inceput

Novus, NU gatesc la microunde; intelesesem eu gresit ca Ana nu foloseste cuptorul clasic si mi s-a parut mare pacat Deci, ce am insirat eu acolo, la cuptorul clasic le pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, si eu fac in cuptorul cu microunde ceai si popcorn. Mi-a schimbat viata masinaria asta!

Tot din ciclul "nebuniile varstei de trei ani": a venit o vecina la noi si era imbracata cu un tricou mai mulat; Andrei se duce la ea, o pipaie imperturbabil pe un san si da verdictul "lapte-n tzatze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ina - nu-i cam mica masina de spalat vase?

Pai pentru una de uz casnic, stiam ca asta e maxim de mare: 60 de cm si 12 seturi; se exista si mai mare??????

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

eu vazusem in magazine de 3 dimensiuni iar din poza nu chiar imi dau seama cat de mare este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Novus, noi vrem doua nopti

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Filme ca filme, insa ce dor mi-e de o piesa de teatru, drama ce-o fi, insa sa ma gasesc acolo in sala..lasa ca mai fac eu cate o rezervare, sa vezi ce o duc si pe Ari, ca o ora rezista ea
plus ca-mi plac mult cand actorii se strecoara printre randuri si se fac ca ne intreaba ceva, si publicul ba rade..ba aplauda, nu stiu e o emotie super.
[...]
p.s.: ieri am innoit fetitza pt sambata: rokita cu fundita , gen gogosar dar nu foarte infoiat, bluzita, shtrampi si farfurii cu printese, coifuri, si servetele cu Familiile: Minnie, Mickey si Donald si Daisy, fi-mea a zis"asa da supiza!merci, mami"si m-a pupat

Inteleg ca va pregatiti de petrecere?

Nu-sh daca au rabdare la stea cuminti la o piesa "de oameni mari"... as zice ca nu... Adela sigur, nu!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput