Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ia vezi aicinu e mai de-nteles?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chato, tu ai dreptate cu ce spui; tin minte ca in timpul stagiului la muzeu ma minunam de cit de simplu e totul acolo; comunicatele de presa si scrisorile oficiale, de exemplu, erau foarte la obiect si intr-un limbaj simplu, neprotocolar; cu responsabilul de stagiu vorbeam prieteneste desi nu ne tutuiam; mi-a fost foarte usor acolo si greu cind m-am intors in tara si a trebuit sa periez decanul si profesorii ca sa-mi pot da examenele aferente anului 4; in Franta cu acceptul Universitatii m-am dus, nu de capul meu.

Mergi la inceput

Novus, atunci le poti da la plecare ceva. Garantat toti copiii sint incintati sa primeasca ceva; poti lua:
-magneti
-baloane de sapun
-borcanase cu plastelina
-creioane colorate (noi avem o librarie cu produse "herlitz" la preturi foarte bune)
-carti de colorat
-carti cu povestioare
-cite o acadea aratoasa
-poti lua seturi cu diverse "chestii" autocolante si le imparti in toate pungutele
-nu mai stiu, ma gindesc (bine, alegi, nu le iei pe toate).
Important mi se pare sa fie pusa intr-o punguta colorata, cu o fundita frumoasa; pentru efectul de "wow", poti atasa un card de multumire cu poza Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ina, stiu cum e, din pacate :(

am o verisoara care face face o diploma recunoscuta in ro si germania; pt asta a trebuit sa se duca un an in germania, sa valideze niste module; ea, sefa de promotie, a pierdut bursa pt ca nu s-a prezentat la sesiune, desi se stia ca e in germania si ca are o alta sesiune acolo, iar cea (cele) din ro i-a(u) ramas restanta(e), pe vara. Deci toata vara a stat acasa sa invete pt sesiune, desi terminase anul cu brio si in germania.
Eu asa ceva nu am mai intilnit decit tot in ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Ina, stiu cum e, din pacate :(

am o verisoara care face face o diploma recunoscuta in ro si germania; pt asta a trebuit sa se duca un an in germania, sa valideze niste module; ea, sefa de promotie, a pierdut bursa pt ca nu s-a prezentat la sesiune, desi se stia ca e in germania si ca are o alta sesiune acolo, iar cea (cele) din ro i-a(u) ramas restanta(e), pe vara. Deci toata vara a stat acasa sa invete pt sesiune, desi terminase anul cu brio si in germania.
Eu asa ceva nu am mai intilnit decit tot in ro

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Asa e. Eu par moale si pacifista dar cind vreau ceva jar maninca al de-mi sta in cale. M-am intors in octombrie in tara si in 2 saptamini mi-am dat toate examenele aferente anului 4; cu voia sau fara voia profesorilor (majoritatea doreau sa repet anul ca n-am fost la cursuri. Apoi mi-am vazut "linistita" -vorba vine, la virsta aia - de Sarbatori iar in februarie mi-am dat licenta. Iar Decanul a tinut un mini-discurs cu "studentii nostri care ne reprezinta cu succes dincolo de granitzela tzarii...bla, bla" Am zis ca era...comunist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, atunci le poti da la plecare ceva. Garantat toti copiii sint incintati sa primeasca ceva; poti lua:
-magneti
-baloane de sapun
-borcanase cu plastelina
-creioane colorate (noi avem o librarie cu produse "herlitz" la preturi foarte bune)
-carti de colorat
-carti cu povestioare
-cite o acadea aratoasa
-poti lua seturi cu diverse "chestii" autocolante si le imparti in toate pungutele
-nu mai stiu, ma gindesc (bine, alegi, nu le iei pe toate).
Important mi se pare sa fie pusa intr-o punguta colorata, cu o fundita frumoasa; pentru efectul de "wow", poti atasa un card de multumire cu poza Alexandrei

Mersi mult de sugestii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Apoi mi-am vazut "linistita" -vorba vine, la virsta aia - de Sarbatori iar in februarie mi-am dat licenta. Iar Decanul a tinut un mini-discurs cu "studentii nostri care ne reprezinta cu succes dincolo de granitzela tzarii...bla, bla" Am zis ca era...comunist

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

si ce crezi, nu era? o fi fost vreo floare de nu ma uita
io n-am vazut decani tineri, iar daca era batrin, cum crezi c-a ajuns decan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel, da' voi de ce vreti cazare numai pe sambata ? vineri nu veniti ? sau veniti si va intoarceti in Sibiu ?
Poate te razgandesti totusi

Mergi la inceput

Aveti electrocasnice de la "Whirlpool"?
Sinteti multumite?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel, da' voi de ce vreti cazare numai pe sambata ? vineri nu veniti ? sau veniti si va intoarceti in Sibiu ?
Poate te razgandesti totusi

da, vineri seara ne vom intoarce la sibiu, probabil. Mai este pina atunci, insa cam asta e planul meu... care se poate schimba, vom vedea.
ideea e ca vom veni doar amindoua fetele, asa ca nu vreau ca izia sa stea doua seri la rind treaza pina la miezul noptii doar pt ca eu vreau sa chefuiesc. la prietena mea putem chefui in bucatarie/balcon cu copila culcata in camera :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, eu am de la Whirpool celebrul cuptor gri cumparat de "tata, doar de el". E capabil sa faca foarte multe dracovenii, doar ca nu-l prea folosim

Mergi la inceput