Clasa a-III-a: 2011-2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 22
Sabina spune:
felicitari Anya! ce baiat mare si curajos ai! respecte!
Noi suntem la 2 Mai.
tot doi pestisori avem si noi in dotare:)), ba chiar trei ca fratele cel mare e si zodia pestelui:D
Happi, vacanta frumoasa si odihnitoare!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Noi vara facem doar chitara. Spe ca izbutesc sa o dau si la inot un pic (trebuie sa vorbesc cu antrenorul sa vad cand are ceva liber).
Weekendul asta suntem la concert (Rock the city) - destul de obositor pentru mine 3 zile la rand dar ... frumos.
Weekendul viitor speram sa dam o fuga la mare. Ne mai pacalim asa pana in august cand vom avea concediu
happiness spune:
Anya, felicitari pentru Matei! Programul de activitati prin intermediul voluntarilor este oferit de Biblioteca judeteana, nu de cea a scolii, dar exista si in scoala o biblioteca foarte ofertanta.
Deocamdata, fiica-mea nu merge niciunde, este la tara la bunica mea si se bucura de relaxare totala cu puii, gazele si celelalte vietuitoare de pe acolo.De azi a promis ca citeste, sa vedem ce imi zice diseara la raport. :)
anya spune:
Cred ca Matei se plictiseste ingrozitor cu bunicii la munte. Mi-a cerut sa-i trimit o carte de citit ca a terminat ce-si luase. Matei sa ceara el sa citeasca !
Trebuie sa vorbesc cu Bogdan (Sabina stie), monitorul de ski - sa-l ia de saptamana viitoare pe langa tabara.
happiness spune:
Hello, hello! Ne-am intors de la tara dupa o perioada minunata pentru Maria de trezit la 9 si jumatate,mancarica sanatoasa, citit 1-2 pagini cam la doua zile si joaca fie pe sant, cu "gasca", fie tot cu o parte din "gasca", in piscina gonflabila din curte. Acum ne pregatim de mare, vom ajunge vineri si abia asteptam sa ne jucam in valurile marii. Cand ne intoarcem, vom merge din nou la tara, si apoi in august incercam sa ajungem un pic si la munte.
Vacanta placuta in continuare!
anya spune:
Ai mei sunt inca la munte, la Busteni. In weekend am iesit la Aventura Parc si Aqua Parc. Matei s-a dat fara probleme pe traseele galbene si verzi iar la sfarsit a trecut de doua ori cu tiroliana peste lac.
Poate reusim sa ne luam o zi libera si vineri sa facem un traseu de creasta (in weekend e mult prea mare coada la telecabina). Luni baietii vor fi in bucuresti si mai trec pe la antrenamentele lor (ala micu la inot si basket, Matei la basket si karate) iar marti dimineata Matei pleaca 10 zile in cantonament in Serbia cu basketul. E prima lui iesire mai mare fara noi.
Mi-ar placea sa ajung anul asta la mare cateva zile dar pt ca sunt doar cateva nu am cum ajunge in Grecia, unde ne place noua. La noi n-am mai fost de mult si tare mi-e teama ca va fi ingrozitor de aglomerat la inceputul lui august cand revine Matei(ca sa nu zic si ingrozitor de scump). Off...
Happines, Sabina, vreme buna si apa calda!
pup,
loryi1974 spune:
Anya, daca iti planifici calatoria la mare si eviti sambata, asta este cea mai aglomerata, va veti distra de minune si la noi. Lasa la o parte prejudecatile ca la noi totul este mizerabil, nu este totul ok e adevarat, dar eu cred ca vei reusi sa gasesti o solutie ok.
Noi ne-am simtit foarte bine, e adevarat plaja nu era super curata, dar marea era si era superba.
Sabina spune:
Anya, depinde unde te duci. daca mergi la 2 mai de pilda, e mult mai liniste si pace. Ok, weekendul e mai horror, dar in rest e bine.
Sofia e in tabara si nu stiu nimic, dar NIMIC despre ea personal.
Primim un jurnal seara cu activitatile din ziua respectiva. ff mult sport, bicicleta, inot, Sofia va merge si la rafting.
Cred ca e de bine...daca era ceva rau ma anuntau ei :))
da Doamne sa-si dezlege limba, ca bagaj de germana are destul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anya spune:
Ma uitasem doar pe preturi si era mai ieftin in Bulgaria ca la noi. Nu prea imi place in Bulgaria dar ma uitam si la bani. Thassos-ul e alegerea de suflet, nu de fitze.
2 Mai e singura statiune in care n-am ajuns niciodata. E o idee. Sa intru pe net sa vad ce gasesc. Multumesc de idee.
Sabina, sigur se descurca Sofia! Cred ca e foarte interesant si avantajul, pa langa lucrurile noi, e ca prinde germana mai bine. Vorbeam cu sotul meu pentru o iesire la iarna (am vazut pe Tchibo ca au bagat deja oferte de iarna) si zicea sa cautam ceva si sa dam baietii la schi acolo ca acum i-a dat pe brazda Bogdan .
Matei pleaca marti in Serbia.
Lory, nici nu vreau sambata la mare. Ma gandeam sa plecam duminica dimineata (dupa votare ) si sa stam cateva zile (nu multe).
pup
sorana spune:
Anya si noi suntem in aceeasi situatie. Eu inca sper (dar e cam ne-realista speranta) ca vom ajunge in Grecia anul asta. Poate la inceput de septembrie?
Bulgaria nu ma tenteaza absolut deloc.
Testam litoralul nostru in wee care vine (de sambata pana luni). Daca va fi cat-de-cat ok poate mergem o saptamana in august. Daca va fi groaznic renuntam si speram totusi la Grecia.
Edit: Am uitat sa zic - Noi am fost in Grecia pe continent in Platamonas. Daca vrei iti trimit pm cu detalii, e sigur mai ieftin decat Thassos. De fapt cazarea e mai ieftina decat ce am gasit in .ro (si chiar nu se compara conditiile), nu mi-e clar daca mancarea e mai ieftina sau nu.