Clasa a-III-a: 2011-2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
anya spune:
Da, ai dreptate, hai sa ne bucuram de vacanta !!!!
Matei a avut ieri festivitatea de premiere in clasa. Si-a luat diploma cu rezultate exceptionale la invatatura (si in paranteza erau trecute toate materiile mai putin religia). Era foarte intrigat ca are un baiat in clasa la care in paranteza era doar Educatie fizica.
Azi cica aveau zi de desen si abilitati practice, dar nu l-am mai dus pt ca aseara era varza de obosit. A avut ieri antrenamentul de karate si dupa era foarte neatent, zapacit...ba chiar i-a dat si sangele pe nas (mai face chestii de genul asta).
Maine au careu si ii striga pe cei cu rezultate la concursuri extrascolare. Ii ia invatatoarea diploma pt ca noi plecam in seara asta cu echipa de karate intr-un stagiu la munte. Saptamana viitoare are examenul. L-am lasat azi sa doarma pt ca de maine il alearga antrenorul de dimineata
loryi1974 spune:
E neplacut, si noi avem probleme legate de limbile straine. Pe de alta parte, ar fi bine sa se scoale pe la 8.30-9.
Vacanta placuta tuturor.
Sabina spune:
Sofia e f f ragusit, asa ca nu se mai duce azi la nici premiere. Ea mai si inteles ca se dau diplome doar celor care au fost la 3 concursuri, ori ea a fost numai la doua, ce conteaza care are (pe langa un locu 2 la Arhimede) premiu 1 national , si nu doar clasa a treia, ci 7-14 ani, LOL.
Oricum o fi, nici nu se gandeste sa se duca la scoala.
Asa ca plecaml amare cu o zi mai devreme.
Vacanta placuta tuturor!! va pupam si mai intru eu pe-aici din cand in cand :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
loryi1974 spune:
Si a mea a fost ieri bolnava, bine ca nu s-a declansat alaltaieri ca aveam ceva important de facut. Azi mai este slabita, dar febra nu prea mai are, sper sa ramana asa, nu mai fusese bolnava din toamna.
Foarte urat Sabina din partea celor care au hotarat asa, de multe ori un premiu important valoreaza cat 10 diplome obtinute la fel si fel de concursulete.
anya spune:
Si fiul meu avea medalii luate la concursuri sportive- in cazul lui, sau "A" la Trinity de engleza, dar la scoala se primesc diplome doar pt concursurile agreate de ei. Noi am fost in team bulidig cu echipa lui de la karate, asa ca si el a lipsit vineri la premiere. Probabil ca ii va da invatatoarea la toamna diploma .
Inca nu ne distam. Miercuri are examenul de centura. Dupa ce isi ia si "albastra" va trebui sa stea cam multisor la nivelul asta pt ca centura maro se poate da doar dupa ce face 12 ani, iar el are abia 9 jumate.
Concediu si vacanta placuta!!!
Sabina spune:
Sofia a fost la acel concurs care preupunea ca esti amator, adica nu ai luat lectii de desen ni9ciodata, ea nu a fost la niciu curs. Asa ca scoala ar fi trebuit sa se mandreasca cu ea, LOL :D, ca teoretic, singurele notiuni de acolo le-a luat (haha, imi rad in barba)
Anya, va tinem pumnii pe miercuri!
Lori, i-a trecut micutei ? Sofia e mult mult mai bine cu raguseala.
Ai mei se distreaza pe plaja si in apa, eu dimneata stau ascunsa de soare :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
loryi1974 spune:
Da, i-a trecut. Ne pregatim si noi de prima portie de soare si apa, mai ales ca fiica-mea zici ca-i peste.
happiness spune:
Buna tuturor! Reusesc si eu sa intru sa va spun ca am avut o serbare draguta de sfarsit de an, cu programel in engleza si romana, cantece si scenete create de copii, in 6 grupuri mici. Tot in cadrul serbarii a avut loc si premierea, la finalul careia toti copiii au primit medalie de excelenta. A fost emotionant si ma gandesc deja cu un fior la festivitatea de la anul, la finalul clasei a IV a...Una peste alta, avem un caiet de vacanta de 100 si ceva de pagini , dar nu am primit lista de lecturi...Asteptam si rezultatul la Etapa competitionala-romana, dar am inteles ca dureaza o luna...
Pana atunci, avem sambata spectacol mare al clubului nostru de dans si repetam de zor zilnic. In iulie o las complet libera si din august ne apucam de caietul de vacanta. La noi exista si un program dragut, Bibliovacanta, unde copiii pot merge gratuit sa faca diverse activitati, si incercam sa ajungem macar la pictura. Tot in iulie speram sa ajungem la mare, deja mi se sparg valurile in timpane. :)
Vacanta placuta tutror copilasilor si relaxare binemeritata mamicilor!
anya spune:
Matei are centura albastra! Acum ne-am linistit si noi si ne putem ocupa de vacanta. Dupa albastra mai are doar maro si neagra. Pentru ca e cel mai mic (ca varsta ) cu centura albastra va avea ceva de asteptat pana sa dea de maro, pt ca doar dupa 12 ani are voie iar el anul asta a facut doar 9.
Ieri am profitat de o delegatie a sotului meu si am fugit pe litoral. Toata ziua s-au jucat in apa. Astazi isi reiau programul obisnuit cu inot, basket si karate iar de saptamana viitoare cred ca ii deportez la munte.
Happines, bafta la spectacol! Ce frumos ca aveti activitati. La noi in scoala biblioteca nu a functionat niciodata pt ca nu au bibliotecar. Mi-ar fi placut sa o folosesc macar ca alternativa la ora de religie.
Caiete de vacanta a zis si Matei ca a primit, dar habar n-am pe unde le-a pus si cate sunt. Acum ca am terminat si cu ultimul examen trebuie sa ma adun in primul rand eu.
Vacanta placuta tuturor!