Clasa a-III-a: 2011-2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
anya spune:
Cu laboratoarele eram invatati, ca noi n-am avut niciodata clasa. In clasa 1 au fost intr-un fost atelier care dupamiaza era afterschool iar dintr-a doua (dupa un scandal ca ne mutasera intr-o anexa minuscula a unui laborator de chimie) in laboratorul de biologie. Avem vreo doua mamici piloase si au zis ca merg pana la primar...
La noi ziceau ca desfinteaza cancelaria ca altceva nu mai au. Sala de mese n-a existat niciodata. In laboratoare deja functioneaza clase...poate pe acoperis sa mai puna niste scaune
Sabina spune:
vaaaai asta e o veste proasta. Sofia nu mi-a zis nimic:((
Lori, cum a fost? pupam.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
loryi1974 spune:
La multe scoli clasele a IV a trec dupa-amiaza, din pacate. La unele s-a aanuntat oficial, la altele inca nu desi nu=i frumos ca parintii sa se trezeasca in septembrie cu aceasta schimbare de program.
Greeeeu, dar vom vedea, multumesc
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Ca invata dupamiaza... asta e, dar ne da peste cap programul de engleza, sport... Anya |
e vorba de 150?
sorana spune:
Anca - nu, nu e vorba de 150.
Sincer - sincer eu m-as bucura sa treaca dupa-amiaza dar la noi nu s-a pus problema. Mutam italiana, engleza, chitara dimineata, daca e cineva care nu poate facem sambata si asta e. Dar am dormi o ora in plus dimineata - mare lucru ar fi . Cum ziceam la noi au pus problema sa mute a VIII-a dupa-amiaza, nu a IV-a.
Si eu si fi-mea sunt foarte adormite dimineata, eu sunt convinsa ca fi-mea doarme prima ora la scoala . Si mie (cand eram elev) mi-a fost mult mai bine cand am invatat dupa-amiaza, sculatul de dimineata ma omoara, e blestemul vietii de scolar atat pentru fi-mea cat si pentru mine.
anya spune:
Eu trebuie sa ajung la 8 la serviciu si pt ca cel mic imi intra in clasa 1 - adica dimineata - va trebui sa pun bunicii sa stea toata ziua pe drumuri cand cu un copil cand cu celalalt. In plus, engleza o face la o scoala si pt clasa a4-a e programul dupamiaza. Seara de la 18.00 incepe programul de sporturi. Singura varianta, daca sunt mai multi in situatia asta sa fie de acord scoala de engleza sa faca grupa dimineata (grupa e de 10 copii). Un alt dezavantaj e ca dupamiaza sunt clasele mari si pericolul de influenta negativa in pauze mult mai mare. Preferam sa-l stiu inca un an mai safe. Iar motul pe tort (sau bomboana pe coliva) e ca nu voi avea cum sa-l ajut la lectii pt ca seara nu va avea cum sa le faca iar dimineata va dormi in plus si oricum bunicii nu mai stiu sa-l ajute.
Clasele a 8-a au fost tot timpul dupamiaza la noi, asa ca ies din discutie. In cazul in care se va intampla, probabil ca voi alerga sa-l mut la o clasa care invata dimineata.
sorana spune:
Intr-adevar neplacut. Si eu ma gandeam asa, pentru viitor, cum va fi cu lectiile cand vom fi dupa-amiaza, cred totusi ca vor fi facute seara, dimineata doar (eventual) invatat la istorie, georgrafie, etc.
Deocamdata ne bucuram de vacanta, azi s-a terminat si la noi oficial. Multe premii, medalii, draguta festivitatea (adica scurta ).
Si acum a plecat in parc
Vacanta placuta tuturor, felicitari pentru rezultate!