Clasa a-III-a: 2011-2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Ali2002 spune:
Multumesc pentru raspuns, Anya.
Noi deja am predat cartile.
Va doresc vacanta frumoasa tuturor!
anya spune:
Noi am predat cartile de la inceputul anului. Acum trebuie sa ni le dea pe cele de anul viitor. Ca sa stim peste vara ce/daca cumparam. In toamna predam ce am cumparat sau folosim cartea daca e ok. Pana acum nu s-a intamplat sa putem folosi ceva (exceptand manualele noi din clasa 1).
sorana spune:
La noi ca la Anya - le-am cumparat pe toate. O sa-i zic doamnei sa-mi dea doar lista la anul, n-are rost sa le plimbam pana acasa si inapoi ......
sorana spune:
La ultima lectie de chitara a mai facut profu' o incercare de cantat cu vocea (si acompaniament de pian) si au fost amandoi foarte incantati de ce a iesit. De acum incolo cica vor face in fiecare ora 15 min de canto (proful are conservatorul sectia canto) ca cica e potentialul mare plus ca e mai bine pentru un chitarist sa cante si vocal.
E prima data cand izbuteste sa o convinga pe fi-mea sa deschida gura (dupa 1 an!) - pana acum habar n-avea omul ca fi-mea are si voce. Pentru ca nu izbutise sa o convinga sa cante si ea ....
Pana la urma incet-incet probabil va ajunge sa cante instrument + voce, ceea ce pana acum a refuzat (era ori-ori).
anya spune:
Premierea in clasa e maine. A adus acasa carnetul si are toate mediile de FB asa ca nu avem emotii . Vineri e premierea la careul scolii pt cei care au avut rezultate scolare deosebite si la concursurile extrascolare. Matei va lipsi pt ca plecam la munte cu echipa de la karate si am vorbit cu invatattoarea sa-i ia ea diploma.
Noi nu am terminat inca cu treaba...miercurea viitoare are examenul de centura si trebuie sa se straduiasca.
sorana spune:
Sa ma laud: Monica a citit "Diary of a Wimpy Kid - The ugly truth"! E prima carte citita in limba engleza!
A mai intrebat cateva expresii (chiar nu avea cum sa le stie) dar a citit cursiv, in cateva ore (vreo 4) ieri!
I-am luat si volumul urmator "Cabin fever".
loryi1974 spune:
Noi am avut deja premierea pe scoala.
Azi tineti-ne pumnii, un concurs tare din mai multe puncte de vedere, ultimul pe anul asta scolar. .
anya spune:
Sabina, azi am trecut pe la scoala si am aflat o chestie destul de uratica, sau cel putin care imi incurca mie programul de engleza si sport al copilului. Cica de la anul o parte din clasele a 4-a vor invata dupamiaza (n-au loc pt clasa 0).
sorana spune:
Anya macar bine ca ati aflat. La noi inca nu se stie ce si cum.
Se vehiculeaza mutarea in laboratoare a claselor a IV-a, trecerea de dupa-amiaza a claselor a VIII-a, desfiintarea bibliotecii si a after-school-ului (inclusiv sala de mese), in ultima instanta 3 schimburi.
Dar inca nu se stie exact ce si cum vor face.
Lory: bafta!
La noi e ultima zi de scoala, maine premierea si gata si anul asta!