Clasa a-III-a: 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca as putea mai mult de 3-4 zile (ca timp), m-as duce in Thassos - mie mi se pare superok la pret. Dar din cauza distantei nu merita in cazul meu.
Sotul meu nu poate lipsi in august din Bucuresti si sunt nevoita sa aleg ceva aproape, sa se lipeasca si el o zi, sa ne duca/aduca... Ma uitam pe 2 Mai dar ziceau pe un alt site ca e plaja proasta si cazarea cam in drum. Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

adevaru e ca nu cred ca plaja -proasta, dar cazarea e cam in drum.
noua ne place din motive sentimentale si de liniste :P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu recunosc ca nu-mi place la 2 Mai. Am fost de la 2 la 16 ani :D. Apoi am mai trecut pe acolo cam o data la 2-3 ani.
Mie una imi tiuie urechile, eu vreau la scandal nu la liniste :D.
Grecia nu se pune la "liniste" pentru ca sunt multe obiective turistice, ai ce vizita, cazi lat :D

Ma rog, eu sunt o ciudata, nu-mi place marea propriu-zis, nu stiu sa inot, nu suport sa stau la soare :D. Dar imi place sa fac rasaritul la marea noastra, respectiv apusul la Egee. Si imi gasesc ceva de facut cat sunt cei 2 la plaja si baie. Cam asta e motivul pentru care la mine nu merge Bulgaria ca nu ma vad urcandu-ma la volan si ducandu-ma unde vad cu ochii singura in Bulgaria :D

Mergi la inceput

Acum mi-am vazut greseala, cred ca eram obosita rau :D. Deci "sa vad" nu "sa fac".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofiei i-a placut in tabara, cu activitati sportive. Copiii prietenei au zis ca a vorbit ea si un pic de germana.
Una peste alta, i-a folosit pe toate planurile.

I-am cumparat niste super culori de la Boesner(de la Viena) si un catelus de plus:)) O rochita si o pereche de pantofi.
Maine seara o nunta si apoi direct la Busteni :P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am si eu o intrebare pentru voi, mamicile de scolarei mai mari: in clasa a II-a au de dus in ghiozdan mai multe carti/caiete decat in clasa I, cumva? Noi tocmai am terminat clasa I, avem un ghiozdan imens care nu a incaput deloc in pupitru si am vrea sa achizitionam unul o idee mai mic si de-aici dilema mea - ce/cat au de carat in el in clasa a II-a?

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Lora, pe masura ce cresc, numarul materiilor creste si asa apar alte caiete, carti, culegeri de carat in ghiozdan.
Sabina, ma bucur ca i-a placut Sofiei. Sunt si eu curioasa cum va fi la Matei, pana la sfarsit. Am iteles ca e o tabara internationala cu copii din multe tari si ii imparte pe varsta, inaltime si cat basket stiu, asa ca se poate intampla ca in grupa lui sa nu fie copii din Romania. Antrenorii (2 la 18 copii) sunt sarbi si va trebui sa se descurce in engleza. Doar in camera la dormitor e cu colegii din tara.
Distractie placuta la nunta!

Mergi la inceput

Da, Lora ghiozdanul creste si tot creste :(.
Mie mi-e groaza de a IV-a cu inca 2-3 materii in plus.
Pe de alta parte in a II-a si a III-a au lasat o parte dintre culegeri in dulap in clasa. Acum, daca vor invata intr-un laborator mi-e teama ca nu se va mai putea ....

Sabina, Anya si nu numai distractie frumoasa in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Apropo de clasa a IV a , doamnelor, e cazul sa inchidem acest topic si sa trecem la unul adecvat starii actuale.

Mergi la inceput

Asa e Lory.
Pana atunci s-au afisat rezultatele la finala evaluarilor.
Eu sunt incantata de punctajul acceptabil al Monicai la romana (89).
In Bucuresti cel mai mare punctaj la romana a fost 93.
La mate inca nu e ok site-ul, am vazut doar ca ultimul premiu a fost cu 87, nici un copil din Bucuresti, deci cea mai mare nota din Bucuresti 86 sau mai putin

Mergi la inceput