Clasa a-III-a: 2011-2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
anya spune:
Si din seria "cuboidul revine":
Ieri, Matei a avut testare la engleza (Trinity - o englezoaica de la mama ei care se conversa cu copiii). Iese copilu' din testare si il intreb ce au vorbit. Printre alte chestii imi zice: "a pus pe masa niste cuboide colorate si trebuia sa spun care era in fata, in spate, langa...."
Dragelor, va urez: La multi ani! Sa va fie copiii sanatosi, voiosi si voi pe langa ei!
pup,
sorana spune:
Anya da, avem privirea inteligenta
Sabina - super daca vrea si la anul la pian.
Fi-mea a obosit deja, se simte nevoia de vacanta. Lectiile se fac pe principiul "strictul necesar", nu mai accepta nimic suplimentar de gen arhimede, nu si-a invatat cuvintele la italiana pentru lectia de acasa, nu mai repeta nici macar la chitara (pe asta m-am zburlit un pic la ea, a avut 3 saptamani pauza ca a fost profu' plecat si n-a pus deloc mana pe chitara - daca nu mai vrea renuntam cu totul, n-are rost sa arunc banii aiurea - si asa in saptamanile bune repeta vreo 30 min in total pe saptamana).
Ma gandesc maine sa mergem pe la Bookfest, poimaine avem o petrecere cu jocuri de societate intinsa pe toata ziua, luni cred ca mergem la Terra park. A fost cineva la Terra park? V-a placut?
La scoala au terminat unitatile de masura la mate (la noi geometria a fost inainte de unitati de masura), la romana propozitia simpla si propozitia dezvoltata si "Mos Miron, prisacarul", la civica au terminat capitolul "grupuri", la stiinte "deseuri si reciclarea lor", la muzica "cantarea cu acompaniament". Cu alte cuvinte au terminat manualele de civica, si stiinte, la muzica, mate si romana mai au cateva pagini. Presupun ca saptamana viitoare vor face recapitulari, apoi cealalata saptamana ultimele teste si gata, se termina si anul asta.
Sabina spune:
M-ati omorat, cuboidele voastre sunt mai ceva ca ale noastre :))))
Noi am fost aseara la Opera, a fost superb. daca nu veneau parinti cu copii sub 6, 7 ani poate era si mai superb. Au fost momente in care au vorbit incontinuu :((
Eu nu l-am luat pe Ghe de pilda....desi saptamana trecuta a stat f cuminte la un recital de pian la patru maini.
In fine :)
La scoala, pe langa materia obisnuita, se pregatesc pt piesa de teatru de la final. Sofia e la concurenta cu alta colega pt rolul principal din Soacra cu trei nurori :)))) Cred ca pana la urma or sa faca doua versiuni, hahaa. A invatat si pe dinfara mare parte din rol, eu n-as fi in stare :P
Vineri au facut carnaval si le-a venit ideaa...joi. Asa ca i-am pus colanti negru si o rochie de catifea neagra care ii ramasese mica, dar mergea ca dressp up de anii 20 cu colanti , si un sirag de margele lungi. E tunsa bob, a fost supermegaextra ok.
si ca sa vedeti de unde termenul, cititi la semnatura
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anya spune:
Si Matei e obosit. In plus noi ne-am tot tinut si in weekendul asta de sporturi. Matei a avut meciuri de basket iar piticul a avut concursul municipal de inot, la Izvorani si (trebuie sa ma laud) a luat aur la stafeta mixt (al meu e al 3-lea de la stg la dr). http://www.facebook.com/pages/Club-Sportiv-Aquateam-Bucuresti/141220795900804#!/photo.php?fbid=419657518057129&set=a.419655711390643.91270.141220795900804&type=1&theater
Vineri am ajutat fetele de pe DC la organizarea evenimentului de 1 iunie, la Opera comica pt copii si pe langa cei din teatru a venit ca invitat special si Felicia Filip.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172598&whichpage=12
Acum urmeaza doua saptamani cu serbari la tot felul de optionale, gradinita...si in sfarsit VACANTA!!!
Sabina spune:
woow, bravo, sunteti tari!! felicitari!!!
Ghe a racit. Rau. Si ieri a luat si Sofia. Are febra. Si maine examen la pian .
Anu trecut a avut piciorul lovit, anu asta viroza, un pic de drama la artisti, se vede treaba
Cum mi-am alaptat copiii
loryi1974 spune:
Bafta multa si sanatate la fel.
Noi ne pregatim psihologic de cele doua etape la Arhimede si de competitionale. Pare ok, stie ca va fi extrem de dificil. Am lasat-o in pace o perioada, acum poate ii mai dau niste probleme grele ca sa intre in atmosfera :)
Pe la scoala, se simte deja finalul de an scolar.
anya spune:
Calin avea joi febra 39.6 si l-am bagat pe Zinat (desi nu sunt adepta antibioticului, am sunat doctorita si a fost singura solutie sa-l dreg pana sambata la concurs).
Bafta multa la pian si Arhimede!!!
Sabina spune:
a cantat Bach f frumos, cu o maturitate pe care nu i-o stiam.
acum putem sa bolim cu toii linistiti :))))))
Cum mi-am alaptat copiii
anya spune:
Felicitari si sanatate!!!
Cand te citesc, imi pare rau ca nu l-am dus pe Matei la un instrument. Niste profesori de muzica m-au tot zapacit sa-l dau la scoala de muzica (ca are ureche muzicala deosebita), dar nu ne-am gasit timp nici macar pt niste cursuri. Imi pare tare rau ca ramane necultivat pe latura asta.