FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Brigit, nu te speria daca e doar ceva rozaliu, in timpul sarcinii mai pot aparea diferite pete, cu progesteronul cum stai? Multa sanatate iti doresc si ai grija de tine

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roadetot

salut fetele

iriliac, am facut ecografia tranvaginala, a 12 a zi de cand am inceput sa iau estrofem, endometrul e de ziua a 12 a.
apalina, Am o nedumerire, in schema mea scrie sa iau utrogestan cps, din ziua punctiei 4-0-4, ce inseamna asta? Cps sunt de fapt si pentru administrare orala cat si vaginala, eu am de luat 8/zi. Pls. lamuriri. Vad ca aici e trecut estrofemul in continuare, tu ai luat estrofem intruna, cu acidul folic cand te-ai oprit, daca te-ai oprit
Care faceti clexane 0,4, de cand incepeti, din ziua punctiei sau de la ET? Injectia asta este subcutanata, unde se face? odata ce fac clexan ma opresc cu aspirin cardio? Parca asa am inteles de la dr. Avram...
Voi cum procedati?

Maine vom pleca spre Brno, via Viena, va tin la curent cu tot ce se intampla. Nu vreau sa ma gandesc la emotii dar se gandesc ele la mine, berechet!

o seara buna!
roadetot

Roadetot multumesc de info.
Cu utro vad ca ai lamurit-o ti-au raspuns fetele. Tocami azi citeam pe ent ca cel ami bine progesteronul se absoarbe daca e pus vaginal.. Estrofemul se ia in continuare pentru a balansa hormonii, in faza luteala trebuie sa fie un echilibru intre progesteron si estrogen si daca tu suplimentezi progesteronul cu utro automat trebuie sa iei si o doza de estrofem....sper ca m-ai inteles ca scriu pe fuga.
Acidul folic nu se opreste pentru ca ajuta f mult in sarcina, de asta il si luam deci il vei lua continu. Cat despre clexane iti spun ce mi-a zis mie dr Machac...se face in ziua in care incepi progesteronul, se face subcutanat in burtica. Faza cu opritul aspirinei....am auzit-o si eu, inca nu mi-e clar nici mie daca trebuie oprita sau nu.
Sper sa te fi lamurit cat de cat si sa nu fi omis nimic. Iti doresc sa ai un drum bun sa vii acasa numai cu vesti bune si sa te ajute DD sa reusesti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

Seara buna, fetele!

Multumesc tuturor pentru incurajari si urari! Sa dea Domnul sa fie bine!

Sper sa reusesc sa va tin la curent de acolo!
Numai bine va doresc si Doamne ajuta!

raodetot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Drum bun, roadetot!!!
Sunt cu gandul la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Buna seara!
Va citesc si eu de ceva timp, oricum am citit toate capitolele si am mai scris si pe la cap.3. Pe scurt, am AMH 0.11, 3 sarcini pierdute, vreo 3 mutatii si o incercare de FIV pe ciclu natural, din care am obtinut un embrion dupa 3 punctii, pe care l-am crioprezervat si ma pregatesc pt transfer prin aprilie. Sansele de reusita sunt f mici, asa ca m-am programat deja la Reprofit pt FIV cu ovo donate, pe 30 iulie.
Roadetot, multa bafta, iti tin si eu pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

BRIGIT bine ai venit printre noi si stai linistita daca sunt doar pete e ok era mai rau daca erau cheaguri pt ca era semn ca ai pierdut embrioni succes

ROADETOT drum bun si sa te intorci acasa cu bebei la purtator care sa stea cu tine 40 saptamani bafta

LOOANA curind urmezi tu, mult bafta si bebei lipiciosi

fetelor va pe toate si va urez sa vi se indeplineasca toate dorintele puse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimi fetele .Brigite nu te alarma ,eu mai sangerez si acum cate un pic dar nu este problema ,asa spune medicul meu ,eu te-as sfatui ca orice modificare in medicatie s-o faci dupa discutia in prealabil cu medicul de la Brno ...e cel mai sanatos .Stai in pat linistita si o sa fie bine .Eu cred ca saptamana viitoare o sa mai merg la un eco sa vedem ce mai e si cum mai e ...mi-e rau dar nu pot voma ... si uite cam asa stau.Roadetot si eu din ziua punctie am luat 800 mg utrogestan ,4 dimi si 4 seara ,oral sau vaginal ,cum poti ,estrofemul l-am continuat 3 pe zi pana la sangerare ,dupa care am inceput cu 4 ,asa mi-a recomandat dr de la Brno ,acid folic iau in continuare 1 pe zi ,si in plus dr meu mi-a dat dupaston 2 pe zi pentru sangerarea aceea ,deci cam multe ...doar sa fie binbe bebelui.Brigite mi-e mi s-a vazt la eco puiutul la 3 saptamani de la embriotransfer ,daca esti curioadsa poti incerca.Looana bafta la eco azi sa fie endo baban sa se lipeasca puiutii .Roadetot ... cuvintele sunt de prisos ,te asteptam cu vesti bune ,te pup si iti doresc succes.Tusferi bine ai venit in gasca noastyra ,si sedere cat mai putina ,sa ne mutam la gravidutecat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Salutare la fete
Endometru meu este de 7 mm,eu zic ca e bine....luni merg la Dr.Gineo si mai vedem atunci cum arata...punctia e pe 29.02....ET pe 5.03.Deci pina la ET mai sunt 12 zile in care are destul timp sa mai creasca endometru meu.
ROADETOT drum bun si sa te intorci acasa cu bebei lipiciosi la purtator.
Revin mai incolo,am intrat numai scurt sa va zic de endomentru.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
tusferi bine ai venit si sedere cat mai scurta! zici ca sunt mici sansele la et in aprilie dar nu inexistente nu? deci capul sus, poate nu mai ai nevoie de brno
looana mai are timp sa creasca, bafta in continuare
roadetot drum bun, sa ne tii la curent
brigit cum te mai simti?
apalina ma bucur ca esti bine
cocolino ce mai faci?
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...ce faceti?
Roadetot, drum bun, gandire pozitiva si sa vii acasa cu micutii la purtator!...sa stea cu tine vreo 40 de saptamani!iti tin pumnii draga mea....
Looana, e bun endo...mai are timp sa creasca!mult succes
Apalina, te pup si ai grija de tine iubita...
tusferi, bine ai revenit printre noi si sedere scurta!...poate va fi cu noroc incercarea si mai trebuie sa merci la Brno!succes
Brigit, nu te ingrijora fara motiv real...mici sangerari rozalii stiu si eu de la fete ca nu sunt de speriat....sa nu ai cum a avut Apalina cu cheagul, cand a pierdut un ingeras!...oricum stai linistita, si nu f mult in pat la orizontala ca ai vazut ca nu-i bine!
va pup pe toate...

Mergi la inceput