FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_alba

Fetelor, am vazut ca sunteti aici care avteti mutatie pe MTHFR C677t - heterozigot. Ce tratament urmati pentru asa ceva? Am descoperit-o si eu la mine si mie mi-a zis medicul sa iau acid folic de 5 mg a la long. Daca raman insarcinata, va trebui sa creasca doza, dar vedem la momentul oportun. Mi-am facut si analizele specifice pentru trombofilie
MUTATIA FACTORULUI V LEIDEN si MUTATIE PROTROMBINICA (FACTOR II) si au iesit ambele megative, inclusiv MTHFR A1298c. Oare e suficient acidul folic sau ar mai trebui sa iau ceva? CA vreau sa plec la Brno cu sanse maxime.

Alina_alba,E foarte bine ca ai facut analizele din timp ,altfel riscai cum si eu am facusem 2 fivuri inainte inainte de analize...deci dupa Fiv2 la analize mi-au gasit aceasi mutati care o ai si tu acuma.Nu trebuie sa te ingrijorezi decit va trebuie sa incerci de pe acuma sa iei cum mi-a recomandat si mie Dr.
Aspenter (1/zi)
Femibion 800 Metafolin (1/zi)
Acid folic,B6, si B12.(1/zi)
Eu am gasit dela firma Doppel herz Folsäuse800(adica acid folic800)+B6+B12+C+E DEPOT.Daca gasesti asa de la Doppel Herz in tara e foarte bun,stiu ca se gasesc produse de la firma in tara.Scrie si pe cutie in germana ca are rolul de a reglarea normal#259; si diviziunea celulelor, formarea singelui #351;i echilibrul homocisteinei.Exact de ce avem noi nevoie.Uitepun un webseite jos ca idee sa stii cum arata cutia si ce scrie pe ea.
http://www.shop-apotheke.com/arzneimittel/6634384/doppelherz-folsaeure-800-b6-b12-c-e-depot.htm
Clexane eu voi lua dupa punctie dar daca Dr ii e frica ca ma inteapa la ET si sa nu faci hemoragie ti-l va baga dupa ET.
Daca iei prednison e foarte bun trebuie sa stii ca asta coaguleaza sangele si trebuie introdusa o doza mai mare de clexane.
Doza de Clexane o stabilesc si eu luni cu Dr Gineo.
Iti spun atunci cit mi-a stabilit mie.
Te tin la curent cu info.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...ce faceti? eu cred ca nu mai ia-u antibiotice...mi-e f rau de a ele...ametesc, am un gust de metal in gura si simt ca nu-mi fac bine!...cred ca ma opresc, oricum raceala a mai trecut si i-au norofen si alea maii usoare pentru gripa...
Looana, atentie cu medicamentele...trebuie sa fii in cea mai buna stare saptamana viitoare...succes pe maine la masurat endo!...sa fie mare mare
manY_bani multumim ca ne scii, chair ma gandeam zilele astea la persoanele care erau active cand am inceput eu sa vb pe forum....multe dintre ele au disparut....e bine sa vezi ca si mamici ne urmaesc si ne scriu din cand in cand!...vad ca ai un baietel...sa-ti traiasca si sa va bucurati de micutza comoara!
pup toate fetele...gravidutele noastre cum se simt azi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui miracol11
manY_bani multumim ca ne scii, chair ma gandeam zilele astea la persoanele care erau active cand am inceput eu sa vb pe forum....multe dintre ele au disparut....e bine sa vezi ca si mamici ne urmaesc si ne scriu din cand in cand!...vad ca ai un baietel...sa-ti traiasca si sa va bucurati de micutza comoara!
pup toate fetele...gravidutele noastre cum se simt azi???

Mamica, mamica dar si aspiranta , ma pregatesc de FET, luna viitoare, ne luam acasa si cei 4 puiuti pusi la rece.
Multa sanatate si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Salutare si de la mine fetelor, azi vad ca sunt o idee mai libera si am profitat de ocazie . De dimineata ma conversez cu dr pe tema utro vs crinone...incerc sa ajung la o concluzie si sa vad ce voi folosi dupa ET
Looana, o bulina uitata nu cred ca e un dezastru mare, dar sa fii atenta pe viitor, foarte bine ca ti-ai pus tel sa sune. Asa mai uitam eu sa iau bulinele de seara( AC-urile)....pana m-am obisnuit, apoi le cautam chia'r daca nu mai era nevoie sa le iau
Tu in a cata zi de " stimulare" esti joi cand mergi la eco?
Brigit , pe candmergi la eco sa vezi cati puiuti ai?
Apalina, tu cand mai mergi la eco?
Coco, tu nu mai zici nimic?

O zi buna sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

fete dragi,

eu o urmez pe Apalina intru totul, azi dimineata m-am trezit cu pete rozalii/roscatii pe protej slip. Nu a durat mult dar deja inima mi-a ajuns in gat. Am crescut doza de estrimax,am inghitit si 2 dufastoane , sunt hotarata sa renunt si la aspirin cardio pt cateva zile , doar sa nu mai vad rosu in fata ochilor

stau in varful patului cu inima mica pana la eco ....

imi cer scuze ca o sa scriu mai rar, dar evit statul in fund la calc, insa va urmaresc si intervin punctual

irilac multumesc din suflet! eco saptamana viitoare, ma gandeam pe 1 martie, dar sa vad daca am rabdare , dupa incidentul asta

looana- bafta maine!!!!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salut fetele

iriliac, am facut ecografia tranvaginala, a 12 a zi de cand am inceput sa iau estrofem, endometrul e de ziua a 12 a.
apalina, Am o nedumerire, in schema mea scrie sa iau utrogestan cps, din ziua punctiei 4-0-4, ce inseamna asta? Cps sunt de fapt si pentru administrare orala cat si vaginala, eu am de luat 8/zi. Pls. lamuriri. Vad ca aici e trecut estrofemul in continuare, tu ai luat estrofem intruna, cu acidul folic cand te-ai oprit, daca te-ai oprit
Care faceti clexane 0,4, de cand incepeti, din ziua punctiei sau de la ET? Injectia asta este subcutanata, unde se face? odata ce fac clexan ma opresc cu aspirin cardio? Parca asa am inteles de la dr. Avram...
Voi cum procedati?

Maine vom pleca spre Brno, via Viena, va tin la curent cu tot ce se intampla. Nu vreau sa ma gandesc la emotii dar se gandesc ele la mine, berechet!

o seara buna!
roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

brigit sta linistita si poate va fi bine.
roadetot drum bun si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna seara fetele
brigit am vazut ca aproape nici o sarcina nu este "linistita"; stai cumintica in pat si odihnestete; trebuie sa fie bine
roadetot 4-0-4 inseamna 4 dimin si 4 seara si indicat este vaginal
sabina multumim de sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Salutare tuturor!
Brigit, daca e o scurgere transparenta, rozalie, deloc abundenta, asta inseamna ca embrionii se prin. Ideea e sa nu apara o cantitate mai mare. Din cate mi-a spus mie medicul meu gineco, statul in pat nu e o solutie optima, pentru ca in stare de intra stare de repaus circulatia sanguina si nu se mai produce asa de bine irigarea inclusiv a embrionilor. Nu e indicat efortul intens, dar miscarea implicita activitatilor normale ale zilei e chiar indicata. Irigarea cu sange a embrionilor ajuta la prinderea lor, le asigura oxigenul de care au nevoie etc. Oricum, daca intrebi un medic gineco, va sti sa iti explice mai bine totul. Oricum, bafta maxima sa fie bine.
Roadetot, sa fie cu noroc deplasarea ta, sa vii acasa cu lipiciosii la bord si sa nu plece nicaieri 40 de saptamani.
looana, mul;tumesc de informatii si bafta la ecografie.
Fetelor care sunteti in focuri, sunt cu gandul la voi. Fiecare reusita ma umple de bucurie si speranta.
Apalina, cum stai cu greturile? Mi-am adus aminte ce imi mai ajuta mie: sucul de mere (dar ala adevarat, nu cu chimicale in el).
Va pup pe toate

Mergi la inceput