FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Buna fete dragi!
Am avut mult de lucru, am venit obosita zilnic si nu am putut decit sa va citesc.Va ca ati avut activitate.

Bun venit fetelor noi! Aici ne indeplinim visul!

mami apalina si mami brigit sa va mearga bine sarcinile.
Voi mai mergeti la serviciu? Am avut citeva zile foarte grele incit ma gindesc ca risc foarte tare daca prind o zi ca astea in perioada de inceput (macar 12 saptamini cred).
Eu urmez tratamentul conf. schemei: mai am 3 zile AC, apoi astept ciclul, pe 29 incep estrimaxul. Am aceeasi schema ca voi cu estrogen si utrogestan din ziua punctiei.
Am facut toate testele din procedura (inclusiv mamografia), a facut si sotul ce avea in lista si astept confirmari de la medic sau coord. Nu da nici unul nici un semn. La inceput erau mai "vorbareti"

Mergi la inceput

roadetot, looana sa fie cu succes calatoria voastra.
Voi ati primit date despre donatoare? Ma gindesc ca datele sunt asemanatoare, bineinteles ca ei ne spun ceea ce vrem noi sa auzim: ca donatoarea este tanara, sanatoasa, draguta si desteapta.
Doamne ajuta, asa sa fie.
alina_alba,miracol, smaick, irilac timpul trece repede, acusi va vine randul. Eu mai am 3 saptamini si parca nu-mi ajung sa-mi las totul terminat la serviciu (desi nu se termina niciodata) sa las totul aranjat acasa si sa ma pregatesc si eu sufleteste.

pup toate fetele

Mergi la inceput

Mami _vreau esti in gandurile si rugaciunile mele.
Te asteptam cu drag, cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

cocolino2010 eu am primit azi un e-mail de la o alta persoana din partea clini(am vazut ca e asistenta) prin care mi-a confirmat ca donatoarea mea raspunde bine la tratamen si ca data sigura ramane ceea care au stabilit-o de la inceput adica 29.02.
Urma ca eu sa-le confirm ca data e ok pt mine si incelasi timp am scris cit am avut si endometru azi.Pina acuma nu am mai primit nimica de la ei legat de e-mail de azi.Acelasi e-mail l-am trimis si cordonatoarei mele ,la fel inca nici un semn.
Dar nu ma streses stiu ca e totul in ordine ,eu zic ca pina la ET in 11 zile mai are timp sa ajunga endometru la 10-11mm.
In rest nimica noutati ,beau apa multa,vitamine si cu DD inainte
O seara frumoasa va doresc

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari! Incerc sa pastrez un echilibru intre optimism si realism, asa incat sa nu fie impactul psihologic prea mare in caz de nereusita cu embrionasul meu. Sa dea DD sa fie bun si lipicios.
Mai am de asteptat pana la ET. Deocamdata am inceput tratamentul de pregatire: cicloprogynova si sapt viitoare incep si utrogestanul.
Va pup cu drag!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Buna, Tusferi! Bafta multa la et!
Am si eu o intrebare: tu unde ai gasit cycloproginova, ca eu tot caut si nu gasesc nicaieri....
Multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
mie dr.mi-a prescris si Norethisteron 5mg tbl (or Primolut 5mg tbl); la noi nu se gasesc
roadetot ma poti ajuta sa-mi iei si mie din cehia? ms anticipat
pup toate fetele si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Fetelor, ce liniste domneste pe aici!!! Unde ati disparut? Nimeni nimic?
Va pup si va doresc un weekend frumos !!!

Mergi la inceput

Buna!
Alina_alba, am gasit la Centrofarm intr-o prima faza. Am luat doar o cutie pt ca nu calculasem cate imi trebuie. Apoi am mai luat de la Sensiblu - cred, nu mai sunt sigura, dar aveau doar 2 cutii si am mai luat un de la Dona. Imi ajung pt 1 luna de tratament. Eu tb sa fac 2 luni. O sa incep sa imi cumpar din timp si pt a doua luna...
Eu fac ET-ul asta la Medlife. Daca imi aduc bine aminte, am intrebat daca se gasesc si mi s-a dat si o alternativa. Trebuie sa caut mailul si revin.
Va pup si sa aveti un weekend placut!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Am gasit. Mi-a scris sa iau Climen in caz ca nu gasesc Cyclo-Progynova, cica sunt exact la fel.
Pupici

Mergi la inceput