FIV CU OVOCITE DONATE (9)
Raspunsuri - Pagina 12
apalina spune:
buna dimi fetele !Roadetot bune vesti ,sa dea DD sa se fecundeze si sa evolueze bine.Fii optimista si vei reusi cu siguranta
apalina spune:
Irilac sa scrii la clinica in legatura cu problema ,ei trebuie sa stie orice modificare apare ,dar nu cred ca o sa fie probleme ,si eu am avut doua cm dupa diphereline sau atentat de cm ...in final a fost bine dar scrie-le .Cu utrogestanul asa e ... dimi e cam greu ,eu l-am luat oral tocmai de asta ca nu statea acolo ca trebuia ,dar acum il iau vaginal ,ma trezesc dimi mai repede si cateva ore tot sta acolo ,si cred ca e mai bine ...am scapat si de raul provocat de ele si nici nu mai sangerez ...semn ca acum ajunge cat si unde trebuie.Brigite ...nu mai dai nici un semn ,cum esti? Ozi faina fetele
irilac31 spune:
Buna dimineata
Roadetot sunt cu ochii pe tine, sa vad ce vesti ne mai dai
Looana, ai ajuns la clinica, sper sa vii si tu cu vesti bune de acolo. Tie ce detalii ti-au dat despre donatoare?
Eu am vorbit ieri cu dr si mi-a zis ca sangerarea asta e normala, sa nu-mi fac griji ca totul decurge conform planului.....acum sincer cat m-am straduit eu sa inteleg protocolul asta tot in ceata sunt. oricum nu mai conteaza, nici nu-mi mai bat capul sa-l inteleg, daca dr a zis ca e ok... atunci e ok si nu ma mai stresez atat.
O zi buna sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Apalina ma bucur enorm ca nu mai ai sangerare, hai relaxeaza-te de acum si data viitoare cand mergi la control sa zambesti
Despre utro...va zic explicatia pe care mi-a dat-o PK cand am facut FIV ul cu el, aceeasi problema o aveam si eu si mi-a zis ca sa stau linistita, ca el chiar daca curge nu curge tot si ca ce trebuie sa se absoarba se absoare f bine chiar daca restul curge, deci sa nu-mi fac griji pe seama asta. Si eu facea la fel, ma trezeam mai de dimineata si mi-l puneam in asa fel incat sa mai stau vreo 2 ore in pat pana sa plec la servici.
Brigit....de ce nu ai mai scris nimic, sper ca esti bine
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
miracol11 spune:
Buna fetelor!....m-am intors pe meleaguri!...mini concediu a fost obositor, dar superb in acelasi timp...am vazut niste locuri superbe si pot zice ce am schimbat aerul si fetele!
Roadetot felicitari pentru recolta de ovule, se pare ca si tu o sa ai vreo 7 puiuti!!!.bravo bravo bravo!...casuta pentru ei e pregatita...trebuie sa fii tu relaxata si linistita!...iti tin pumnii pentru 3 martie!iti doresc mult mult succes si sa vii acasa gravidutza nr.4!!!
Looana, sper ca ai ajuns cu bine la clinica, mult succes si voua!...sa ai noroc de ovule multe si de calitate!...si sa sa dezvolte bine si tu sa fii mai pregatita ca oricand!...mult succes si DD sa va implineasca toate dorintele!
Apalina, ma bucur ca est imult mai linistita, ti-ai luat statutul de gravidutza in serios!!!...ma bucur ca macar tu nu mai a i probleme, uite mami_vreau cat se chinuie saracutza!...iti tin pumnii pe maine la eco...cand il vezi pe micut!
alina_alba, bravo dragutza ca iti implinesti si tu visul in luna martie!!!...te pup!
Brigit, nu mai zici nimic?sper ca esti bine!
irilac31, nu te mai stresa, daca dr zice sa nu t ingrijorezi inseamna ca e ok...vetu tu de tratament in continuare si nu are ce sa iasa rau!...te pup
wow ce m-am intins...asa-i daca lipsesti mai mult....vreau sa ma adresez tuturor in acelasi mesaj!
va pup pe toate si succes celor care sunt sunt la clinica!!!
irilac31 spune:
Miracol bine ai revenit acasa
Eu mi- am adus aminte ce vroiam sa va intreb mai acu cateva zile
Voua de la clinica ce analize vi s-au cerut....doar hepatita B si C, Sifilis si HIV si pt sot doar spermograma? Doar astea? Ati mai facut voi ceva analize in plus?
Eu azi aveam in program sa merg sa-mi fac un pap test si secretiile....dar dupa ziua de ieri mi s-au schimbat planurile, acum nici nu stiu cand sa merg sa fac, vad eu cand se opreste sangerarea asta
roadetot spune:
salutare fetele,
Sa va zic ce informatii am mai primit de la clinica, ziua 2 deci:
1x6 (1 embryo is 6 cells), 1x5 (1 embryo is 5 cells), 1x4 (1 embryo is 4 cells), 2x3 (2 embryos are 3 cells), 2x2 (2 embryos are 2 cells).
Nu stiu daca e bine sau nu, m-am tot uitat pe fel de fel de site-uri, se pare ca cei mai buni ar fi trebuit sa aiba azi cel putin 4 celule. asta ar insemna ca numai 3 ar fi Ok ceilalati sunt cam slabuti. Maine e o zi decisiva, astept cu mari emotii sa vad ce se intampla.
Daca va pricepeti vreuna, lamuriti-ma si pe mine, pls. M-am cam pleostit.
Si ziceam ca fac vizite la Bratislava si Viena. Pai in atmosfera instalata, de asteptare cu sufletul la gura numai de calatorii nu-mi mai arde. In fine... si maine e o zi, cum zicea Scarlet.
roadetot
smaick spune:
irilac, mie mi-a cerut coordonatoarea doar hiv, sif si hepat scanate pe email
roadetot, plese nu fi pleostita, eu cred ca este un rezultat bun faptul ca nu ai pierdut nici unul
apalina spune:
Irilac ei asta cer dar e bine sa faci un ex de secretie ,clamidia si alte alea sa fii linistita .Cu sangerarea stai linistita ca si eu am tot sangerat si s-a oprit ,in final e bine totul ,deocamdata ,asa ca relax iubita.Roadetot nu te impacienta ,la mine si cei de doua celule au ajuns la 8 asa ca nu stii cum evolueaza ,stai linistita si asteapta ,o sa se faca ei babani.Looana ceva vesti? astept cu nerabdare sa faci numaratoarea si prezenta
irilac31 spune:
Apalina esti o draguta .
Acum problema la mine e ca nu stiu cand sa fac secretiile...eu eram programata azi sa le fac, eram in z13, acum cum mai socotesc?, ca analizele alea stiu ca se fac pana in z20...care e prima zi acum la mine aia de pe 17 sau aia de ieri....
Cred ca v- am zapacit si pe voi de cap