FIV CU OVOCITE DONATE (9)
Raspunsuri - Pagina 13
irilac31 spune:
Uitasem....
Smaick, Apalina...multumesc de raspunsuri. Deci ei cer doar alea de HIV, Sifilis, si hepatitele...
Oricum cum am mai scris si sus, eu vroiam sa fac si pap testul si secretiile si chlamydia si microplasma/ureaplasma, sa fiu eu sigura ca totul e bine. Acum sa vad cum ma organizez sa-mi iasa si astea
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Roadetot nu fi suparata, e foarte bine...zic eu. Important e ca nu ai pierdut nici unul, ei evolueaza diferit unul fata de altul, e normal sa fie diferente intre ei. Eu zic ca stai f bine, serios. Relaxeaza-te ca ai sa vezi ca va fi bine, ai sa vezi ca vor creste mai mult, acum sunt si micuti...
Loooaanaaaaaaa Hai cu vestile buneeee, mi s-au lungit ochii dupa tine
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
cocolino2010 spune:
buna fete!
roadetot mai ai putintica rabdare, in 3 zile vor creste voinici. Fii optimista si vino acasa cu grasutii la purtator .
looana toate asteptam vesti bune de la tine
burtici frumoase apalina si brigit asteptam si de la voi vesti bune. Voi puteti sta acasa in CO sau CM. Eu imi fac griji ca nu m-as duce nici o zi la serviciu ca ma streseaza ingrozitor si sigur nu am nevoie de asta dupa atit chin si cheltuiala.
miracol bucura-te de liniste si relaxare ca sa fii pregatita de lupta.
cocolino2010 spune:
irilac eu am trimis la clinica toate analizele posibile pe care le aveam facute prin vara:
analize uzuale, examen secretie, dozari hormonale, serologie Torch,spermograma, anticorpi antispermatici, trombofilii, eco transvag. La majoritatea am avut rezultate foarte bune (mai putin AMH 0,13 si spermograma).
Dupa astea mi-au trimis de la clinica o lista cu analize specifice pe care banuiesc ca o trimit tuturor pacientilor:
Tests:
• female: transvaginal ultrasound 12-14 days into cycle: endometrial thickness, uterine cavity check for fibroids or scaring, etc. Testing should be carried out within 3-6 months of your planned treatment. Please start taking your monophasic BCP once your period starts AFTER you get your lining checked;
female: pap smear, prenatal check up, prenatal vitamins, folic acid, mammogram (if applicable)
male: sperm analysis – if never done or concerned that there may be issue with the sperm; blood testing for: *anti-HIV 1 / 2 ELISA *p24 HIV-1 ELISA *HBsAg ELISA *anti-HBc IgM
*anti-HBc total *anti-HCV total *Syphilis (RRR, TPHA or appropriate alternatives)
Eu nu am primit nimic de la medic referitor la tot ce i-am trimis: daca sunt OK? daca sunt suficiente?
nu am avut nici o colaborare cu medicul. cred ca o sa-l cunosc la clinica.
Looana spune:
Gata , sa nu va mai tzin pe jar
Deci sunt ok aseara am ajuns la Brno pe la 22:30 ne-am luat o camera la hotel Voronetz parca nu sunt sigura daca i-am scris corect numele e si pe pagina la clinica.
Deci totul a decurs bine ,donatoarea a raspuns bine la tratament dar sa nu tzipati ca nu stiu cite ovule a avut ca nu am mai asteptat dupa rezultat ,maine sunam la amiaza si voi afla concret si nr embrionilor care sunt.A zis ca putem sa mai asteptam daca vrem dar am zis ca nu are rost pt ca ce e sa fie tot aia e ori azi sau maine....am astepta atitea luni pt data de azi acuma mai astept inca o zi ca doar nu e foc ,nu!?
Asa deci endometru meu a zis ca e perfect numai bun de 9 mm nici nu are nevoie de mai mult ,uterul e perfect ptregatit pt pui mei sa- i primeasca la caldurica
Eu de azi incept cu 8 / zi utrogest,1/ zi Predison,1/zi Clexane 0,4 si luni voi face ET .
Am discutat despre ET cu 3 embrioni dar Dr nu ar vrea decit daca embrioni nu sunt de calitate foarte buna deci ea merge pe ideea cu unu sau maxim doi embrioni in cazul meu ,sansele la o calitate de embrioni de clasa buna sunt mari sa se prinda si doi dar 3 , asa ca vedem....dar eu vreau totusi 3 cu sotul meu pt ca el vrea gemeni Sa vedem dupa ce vedem calitatea lor si numarul desigur.
In rest nimic noutati decit am intrebat Dr pt a stii pe cite zile i-mi rezerv camera cind merg la ET luni si deci vom merge de duminca dupa amiaza ,seara sa fim acolo dar dupa transfer luni deja mi- a spus ca linistita pot sa plec acasa deci nu -si are sensul sa stau pina marti ori cum ei nu se prind de luni pina pe marti si uterul dupa 15 minute sa inchis,asa mi- a zis Dr....deci duminica plec ca sa fiu la prima ora si luni dupa amiaza sunt acasa la mine in pat....am nevoie de 5 ore de mers cu masina .
Deci am nevoie de gindire pozitiva mi- a zis Dr. pe care o am ....acuma ma pot duce la culcare si vedem maine ce ne rezerva destinul
Va pup ca va-ti gindit la mine si va doresc o seara frumoasa si linistita
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
irilac31 spune:
Looana, mult succes pe mai departe
Spune-mi si mie tie de ce ti-a dat prednison? Apalina, ai avut si tu in tratamentul de sustinere prednison?
Eu nu vad ca-l am in tabelul trimis de dr, oare mi-l da atunci sau nu-mi da deloc?
Coco mersi de detalii
Noapte buna dragele mele
Looana spune:
Irilac stiu ca e antinflamator si din cite am inteles eu este bun mai ales ca ai si tu vad probleme cu mutatile astea si pt NK ,ie mi-la dat pt nu respinge uterul embrionul.Am crezut ca il iau numai pina la test Bhcg dar azi am inteles ca mi-l da pina in saptamina 12 daca e pozitiv testul.
Noapte buna!
Looana
Looana spune:
Buna dimineata Dragele mele, o primavara frumoasa cu gindire pozitiva, insorita, vesela,multa sanatate, fericire, dorinte implinite si sa fiti optimiste mereu cu zambetul pe buze.
Looana
apalina spune:
buna dimi fetele ! la mine s-au schimbat lanurile si doar maine ajung la eco ca dr avea ceva urgente.Looana asteptam vesti bune ,bv pentru endometru!Roadetot ceva vesti noi? Hi cu moralul sus ca o sa fie bine.Cocolino mie nu mi-au cerut decat hiv ,sifilis ,hepatitele si spermograma la sot ,am inteles ca se cere mamografie si alte analize mai complicate celor peste 45 de ani ,acum nu stiu ce sa zic ,dar e bine sa faceti ce va indica ginecologul vostru ,eu cu el m-am consultat in privinta asta si mi-a indicat ce ar trebui facut inainte de sarcina.Irilac eu nu am prednison ...eu am doar utrogestan ,duphaston si estrofem ,eu nu am mutatii si alte probleme ,cred ca cei de la clinica stiu perfect ce sa dea fiecareia asa ca nu te stresa,trimite analizele si daca ai ceva probleme specifica si ei vor stii ce sa-ti dea.Va pup
miracol11 spune:
Buna fetelor si un 1 Martie fericit pentru toate!...sa aveti o primavara superba, plina de iubire si de multi bebei!!!
Roadetot, nu te mai stresa...eu zic ca scorul micutilor e supe!n-ai pierdut nici unul asta e important...si de crescut mai eu timp pana pe 3!!!...relax....tin pumnii!!
Looana, tin pumni tare stransi pentru tine!...sa aveti noroc si cu DD inainte!
Apalina, maine atunci asteptam vesti de la eco!
eu sunt bine, maine vreau sa-mi fac analiza de sange la hemograma, sa vad cum stau cu globulele alea...ca raceala mi-a trecut si medicul mi-a zis sa-mi refac analiza la 7-10 zile...Doamne, ma rog sa fie bine....sa fie cauza de infectia in organism ce-am avut-o de au scazut asa tare globulele albe...si sa nu fiu suspecta de vreo hepatita ca atunci chiar ca mor....vreau sa ma duc maine sau cel tarziu luni...acum e nebuneala cu inceput de luna, e plin de batrani la toate laboratoarele...
va pup si va doresc o zi frumoasa!