FIV CU OVOCITE DONATE (9)
Raspunsuri - Pagina 11
blumoon spune:
Buna fetelor....e ceva timp de cand nu ne-am mai auzit.
Mult succes si noroc celor doua luptatoare Roadetot si Looana...sa va intoarceti trimufatoare si cu zambetul larg
Haha Roadetot aventurile sunt binevenite mai ales cand au si happy ending:)))
Laura mult noroc in continuare ....Apalina draga mea cum merge treaba?Cum te simti?Pupici
Va pup si va imbratisez pe toate
C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA
ella43 spune:
LOOANA drum bun
ROADETOT sa fie cu lipici
ALINA ALBA urmezi tu succes
Mamicilor voi cum mai sunteti???
toate fetele
apalina spune:
buna fetele ,n/am mai scris ca mi_am rezolvat laptop cu un virus si al sotului nu-mi place ca are tasstatura aiurea de nu gasesc nimic.Roadetot e bine cand se termina toate cu bine ,vestile sunt bune ,ovo multe ,endo super ,sa ne tii la curent cu evolutia embrionasilor.Looana bafta si tie si tre asteptam cu vesti bune .Mamivreau oare e bine? sper ca da .Eu merg joi la un control sa vad ce face puiutul ,sa stabilim varsta sarcinii si sa ma asigur ca totul e ok.Va pup si va doresc o seara faina
roadetot spune:
salut fetele,
Revin cu vesti, din 10 ovocite, 8 s-au maturizat, 7 s-au fertlizat. Ramane sa vedem mai departe. M-au programat pentru ET pe 3 martie.
Multumesc tuturor pentru incurajari si ganduri bune.
Doamne ajuta!
mai vb
roadetot
irilac31 spune:
Buna fetelor,
Roadetot bravos, bravos...super vestile din partea ta, oo multe, endo super si el...e totul la superlativ. Doamne ajuta pe mai departe sa ne dai si tu vesti bune. Ai apucat poate sa intrebi cat e clexanul la clinica? Sa inteleg ca nu se merita sa mergi la zoo acolo...bine de stiut
Looana sa ai drum buna, sa ajungi cu bine si asteptam si din partea ta vesti tot asa de bune. bafta multa
Alina_alba cu mine cred ca nu te intalnesti , cred ca numai ce ajung eu si pleci tu. oricum, bafta si tie, ce repede s-au rezolvat problemele, e super
Apalina
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Dragele mele, am o problema si cam intru in panica...mi- a venit CM...IAR (adica, cred ca e CM)
Oare de la ce? O fi de la diphereline? Eu am avut z1 pe 17.02, pe 20.02 am facut depotul. O fi normal asa am asa? Pe voi nu v am auzit sa ziceti de asa ceva..
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
roadetot spune:
irilac, iarta-ma nu am intrebat de clexane la farmacia clinicii, intreb insa zilele astea. Pentru CM scrie la clinica neaparat. e important sa vezi ce zic ei.
In alta ordine de idei, utrogestanul asta luat vaginal, ajunge mai mult de o gramada unde trebuie. Incerc sa-l pun si sa nu ma misc cat mai mult dar dimineata e cam naspa. Seara e mai bine,
Apalina, fetele care ati luat din asta, voi cum v-ati descurcat?
mai vb
roadetot
smaick spune:
buna seara fetele
looana drum bun
irilac scrie la clnica, poate te lamuresc ei
roadetot nici eu nu ma descrcam prea bine cu utrogestanul; bagam constiincioasa toata doza dar....se pare ca nu avem ce face