FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Ma bucur pt rezultat, e super bine si endometru si nr ovocitelor la fel
,felicitari pt rezultat....acuma esti linistita pina acum e bine va fi si de aici incolo la fel de bine, cu un endometru asa de bun nici nu se mai pune problema .Te felicit si sa te rentorci acasa cu doi lipiciosi la purtator.
Eu azi i-mi rezerv camera la hotel ,maine plecam dar exact ora nu o stiu dar seara sunt acolo.Daca aveti chef ne putem vedea la o cafea.
O intrebare,ai achitat azi diferenta de suma?

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

salutare, fete dragi!
Looana, brum bun si sa fie cu noroc!
Roadetot, ai o productie foarte frumoasa! Sa ai bafta sa fie cu lipiciosi la purtator!
Eu azi am primit raspuns de la Dr. Machac, despre cum trebuie sa iau tratamentul. Inca vreo saptamana si hop si eu pe baricade. Abia astept! Cocolino, sanse mari sa ne intalnim pe acolo, ca eu intre 23 si 25 martie ar trebui sa am embrio-transferul! Poate sarbatorim cu un ceai! Tu cum esti cu moralul? Eu sunt super optimista si mega nerabdatoare. Mi se pare ca timpul nu trece destul de repede!
Mamicilor, voi ce mai ziceti? Totul ok?
Brigit, ai vazut mititeii la ecograf?
Va pup pe toate si va doresc o saptamana pozitiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Looana, voi la ce hotel stati? Ca mie nu imi raspund astia cu apartamentele...Probabil or fi ocupate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
roadetot multam mult; stai linistita nu este un efor mersul la banca :); tu acum relaxeazate pentru ce va veni; super productie
looana si alina va in pumnii
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Alina-alba ma bucur ca intri pe linie dreapta dupa noi si tu,eu inca nu am cautat hotel mai am timp unde vad hotel si are o camera libera acolo intru eu sunt spontana.Dar din pacate planul meu sa schimbat adica plec peste 2-3 ore azi pina in tara la Arad si maine pe la amiaza plec de acolo spre Brun,asa ca chestia cu hotelu rezervat a cazut .Daca e cazul gasesc eu un hotel si daca e scump nu conteaza pt ca e vorba de citeva ore pt un dusch si un pic de relaxare de pe drum ,inainte sa plec la clinica miercuri .
Va mai scriu eu sunt pe fuga si trebuie sa-mi pregatesc si hirtile pt clinica + medicamentele mele.
Aveti grija de voi eu ma voi duce sa ma rog si pt voi ca ma spovedesc marti dimineata ca suntem in postul pastelui ,aprind o lumanare si pt dorintele voastre

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

seara buna, fetelor!
roadetot toate bune, tine-o tot asa!
ET ramine stabilit la 5 zile sau te poate chema si la 3 zile?
In zilele urmatoare suni la clinica sa afli cum se dezvolta? sau mergi personal sa-i vezi? Doamne ajuta sa creasca mari, sanatosi si sa fie lipiciosi.
te intreb pentru ca eu plec la Praga dupa punctie si recoltare si ma mai intorc in Brno la ET.

Mergi la inceput

alina_alba si eu voi fi acolo intre 23-25. ne vedem cu placere (si eu ti-am propus cu multe pagini in urma). iti trimit tel. meu si stabilim.
Am rezervare la hotel Voronez, aproape de clinica.
Am emotii cit casa, timpul trece repede cind am multe de facut.

Mergi la inceput

looana bafta multa . sa ai drumuri bune, cu succes.
ma uimesti cit esti de energica, esti ca un spiridus: acum in Germania, si in Romania, si in Cehia.
te asteptam cu vesti bune

pup burtici si viitoare burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Looana, roadetot, va tin si eu pumnii si sunt cu gandul la voi!
Va pup cu mult drag

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salut fetele,

looana, am achitat diferenta adica 3500 eur pentru ca am vrut eu dar poti sa ii dai si in ziua ET.
Da un semn cand ajungi si vb pe forum.

cocolino, despre ET doctora m-a intrebat cum prefer, blastocist de ziua 3 sau de ziua 5, i-am rapuns ca nu stiu inca, vedem cum va fi mai bine. Sunt pareri ca locul prielnic este in pantecul mamei, se dezvolat mai bine dar sunt si cei care spun ca nu sunt inca bine dezvoltati ca sa le schimbi mediul. Oi vedea atunci cum se prezinta.
In privinta informatiilor despre ei, iti dau ei un nr. cand sa suni si sa pastrezi legatura cu coordonatoarea. Eu voi suna dar am rugat-o pe Svetlana sa-mi dea si mail cu informatiile astea. E bine sa am si scris.

In rest, fetele, ieri am fost la gradina zoo, nu prea multe animale am vazut, ori erau in custi ori erau prea plictisite. Singura felina vazuta pana acum este leopardul de la zoo.
Rasa canina, in special talie mica si medie este ffff. des vazuta pe aici dar numai la lesa cu stapan, adica stapanul cu catelul la lesa....

Am avut si ceva peripetii, ieri cand am plecat la clinica am uitat mobilul in apartament, cand am iesit de la clinica dau sa anunt acasa, caut mobil, nimic... ma intorc la apartament desi vroiam sa merg in centru... final fericit... statea frumos si ma astepta in husa rosie.
Pe seara, alta peripetie... cam naspa, pe la 8.30 cand sa intru pe webcam sa vb cu sora-mea se pare ca a crapat laptopul. Aoleu!!!! intru in panica, ii dam nu stiu cate comenzi, noroc ca se pricepe sotul si isi revine...
Azi dimineata cand ne trezim, surpriza, nu-mi mai gasesc un cercel, la care tineam, basca ca era din aur. Cauta in toata casa , pipaie covorul foarte pufos de n ori, intr-un final fericit l-am dibuit, cazuse de pe masuta.

va tin la curent fetele, o zi buna va doresc!
roadetot

Mergi la inceput