FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Brigit, tu cat ai cheltuit cu totul pe deplasarea la Brno? Acum incerc sa imi stabilesc bugetul, sa vad cum ma incadrez, ca dupa ultimele cheltuieli cu interventia de la tiroida, am cam sarit putin din schema... Tu la ce hotel/pensiune ai stat?
Apalina, pune te rog, site-ul pensiunii unde ai stat, ca pretul e super bun.
Si, Brigit, nu cred ca e cazul sa te stresezi, daca nu ai sangerare puternica, nu cred ca e nimic grav.
Roadetot, bafta la punctie si te asteptam cu vesti despre multi blastocisti.
Looana, tu urmezi cu plecatul. Drumuri bune si emotii minime si doar de alea constructive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

roadetot, tu esti din campina?
odihna placuta si te mai asteptam cu impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

alina uite ceva mai modest dar si mult mai ieftin; este recomandat de blumoon
http://www.uzb.cz/en/accommodation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

alina, sa iti spun cum a fost la noi

- deplasarea am facut-o cu masina, iar costul dus-intors a fost in jur de 300 de eur- benzina, vignete- dar noi veneam dinspre bucuresti

- am stat 4 nopti in brno ca am avut programata o consultatie cu o zi inainte de transfer si ne-am luat si 1 zi marja de siguranta- era fix in perioada viscolelor

-ne-am cazat la apartamentul din linkul de mai jos, e la 500 m de clinica, are si bucatarie si am economisit astfel cu mesele
- am dat 210 eur pe 4 nopti, rezervare facuta de pe booking, dupa aia ei ne-au trimis si linkul direct de la site-ul lor, ma gandesc ca poate incerci sa negociezi, pe booking nu se poate

http://www.apartmanybrno.cz/en/

-restul au fost cheltuieli nesemnificative, astea au fost cele importante

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

looana- progesteron injectabil am in casa DAR am inteles ca in aceasta formula creste activitatea NK si deocamdata nu vreau sa risc nimik, nicio reactie autoimuna a organismului

insa recunosc ca mi-am instruit sotul si suntem pregatiti sa infigem acul intramuscular in caz ca mai apare spotting- ca sangerare e mult spus

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Brigit e dragut apt unde ati stat si noi am gasit o pensiune draguta, langa ea e supermarketul Tesco plus o multime de restaurante, dar sincer nu mai tin minte cum se cheama...am sa-l intreb maine pe sotul meu ca acum el doarme
Spune-mi te rog la apt asta oferea si parcare, voi v-ati deplasat pe acolo cu masina sau cu mijloacele lor de transport?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
Am intrat putin sa va spun "pa" vreo 3 zile....plec din tare cu sotul pentru ceva treburile de-ale lui si ma duc si eu cum el!mergem pana in Spania, mergem cu avionul si venim cu o masina....avem timp sa vedem si tarile prin care trecem!...abiaa astept!
Roadetot, succes maine...sa ai parte de multe ovule de cea mai buna calitate si sa veniti acasa impreuna!...
Looana, pentru tine in primul rand drum bun, sa ai grija de tine, pozitiva esti, increzazoare esti, cu DD inainte!...eu stiu ca apalina zicea ca e buna o abstinenta la sot de cateva zile...vreo 3 cred ca zicea atunci...nu stiu daca gresesc ma corecteaza ele!....succes...sa venti acasa grvidutze!!!
apalina, te pup si fii cuminte, nu-i mai da bebelului motive de stres, ca nu sunt!...acuma esti o gravidutza dragtza si trebuie sa fii ok!
brigit, la fel si pentru tine....nu te mai stresa, petele rozalii sunt de bine....ai auzit ce zic fetele...n-are rost sa te stresezi pentru nici un motiv intemeiat!...tine injectiile alea langa tine...si totul va fi bine!...
va pup pe toate si va doresc o duminica placuta, fara stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
miracol11 foarte bine faci ca pleci cite zile,te ajuta mult sa te relaxezi un pic chiar daca e scurta iesirea,alt aer,alte fetze ma bucur ca te-ai hotarit sa pleci cu el.Si eu mai ies cind pot cu el meu dar cum la noi fiecare are o afacere atunci cind se potriveste timpul cu al lui nu stau pe ginduri...vorba mea ,uraaa si gara ca plec.
O duminica frumoasa va doresc fetelor.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Roadetot, succes pentr azi...iti tin pumni si ma rog pt.tine sa ai parte de ovule de cea mai buna calitate si la sfirsit de saptaminasa vii cu 2 lipiciosi.
Va doresc un inceput de saptamana bun ,linistit si serviciu usor la toate fetele.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare fetele,

Dupa punctie, 10 ovocite, sperma fresh mai buna, , ecografie ,endometrul 13.
cica-i bine!
smaick, ti-am luat medicamentul, cand am vazut ca costa numai 3.76 eur am inceput sa ma gandesc de ce ti-am cerut sa-mi pui bani in cont... eu facusem socoteala 30 tb * 3.76... ce te innebunesc emotiile astea!!!!
Iti dai seama ce ridicola situatie si cat am mai cautat contul, am verificat arhiva din mailuri... scuze smaick.
toate bune! mai vb!
roadetot

Mergi la inceput