BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)
Raspunsuri - Pagina 17
sper spune:
Mihaela imi pare foarte rau te imbratisez
Fetelor voi cand incepeti prednisonul? Din zi 1 de stimulare sau de la punctie? Il cresteti treptat sau luati din prima 10mg?
Speranta
mbadaran spune:
Hristos a inviat!
Sper, o sa ma uit diseara pe schema de sustinere si o sa te anunt cat prednison am avut.
Mihaela
mbadaran spune:
Buna,
Am avut prednison de 5 mg, cate 2 pastile/zi, incepand cu ziua punctiei.
Citat: |
citat din mesajul lui sper Mihaela imi pare foarte rau te imbratisez Fetelor voi cand incepeti prednisonul? Din zi 1 de stimulare sau de la punctie? Il cresteti treptat sau luati din prima 10mg? Speranta |
Mihaela
noi2 spune:
Buna seara,
as avea o intrebare.. stiti cumva daca dl. dr. D. face FIV cu ovocite donate in Grecia? La spital sau vreo clinica privata? Daca da, imi puteti da ceva detalii sau o adresa de mail?
Multumesc frumos,
mbadaran spune:
1 dim, 1 seara
citat din mesajul lui sper Mihaela multumesc LE: amadoua odata sau 1 dimineata si 1 seara? <hr noshade size="1" /> Speranta |
Mihaela
mbadaran spune:
Buna,
Poti sa suni la clinica la Biogenesis si sa le intrebi pe fete. Ele cu siguranta o sa ia legatura cu dr D si o sa te anunte.
Tel:0311040482;
citat din mesajul lui noi2 Buna seara, as avea o intrebare.. stiti cumva daca dl. dr. D. face FIV cu ovocite donate in Grecia? La spital sau vreo clinica privata? Daca da, imi puteti da ceva detalii sau o adresa de mail? Multumesc frumos, Noi2 POZELE NOASTRE |
Mihaela
diancic2002 spune:
Salut Mihaela, ma oboseste enorm naveta asta, nu mai am timp de nimic, ba la servici ba la clinica, si trezitul cu noaptea in cap... e cel mai dureros...sper sa fie totul bine si sa nu influenteze cu nimic faptul ca sunt cam epuizata... si nu mai reusesc sa recuperez. Oricum voi recupera suficient, cred si sper , dupa ET.