BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)
Raspunsuri - Pagina 18
mbadaran spune:
Imi imaginez ca iti este greu, dar uneori trebuie sa depunem mai mult efort, intampinam mai multe greutati pana sa obtinem ceea ce vrem.
Iti tin pumnii stransi pentru reusita ta!
Cand va fi FET-ul?
Mihaela
diancic2002 spune:
Doamne ajuta Mihaela, sa fie bine la toate fetele ca numai noi stim cat facem ca sa avem visul implinit
FET-ul inca nu s-a decis cand, sau sambata sau duminica, functie de analizele de maine....vedem...orcium, data asta simt mai mult tratamentul, chiar daca e mai usor, dar starile emotionale sunt mai accentuate, poate ca si faptul ca sunt cumulate cu oboseala, dar... nu e usor. La FIV eram mai vesela, pt ca stiam ca va fi bine, data asta...incerc sa fiu cu "picioarele pe pamant", mai ancorata de realitate decat de vise, cu toate ca ele ne motiveaza
ingeras26a spune:
Diancic, bafta multa, tinem pumnii!
Marti, pe 24, am operat-o pe Maya la ochisor (avea un muschi oblic foarte contractat, care ii facea ochiul sa fuga in sus putin cand era foarte obosita - se vedea).
I-am facut anestezie generala, cu gaz cu miros de capsuni.
Ea este foarte bine, a doua zi i-au scos bandajul de la ochisor, tb sa punem picaturi in ochi f des. Ochiul este foarte rosu acum, aparent s-a rezolvat problema, insa 100% vom sti peste 3 luni, cand se va fixa muschiul cum trebuie.
Nu are voie o luna efort, lovituri, cazaturi etc; tb supravegheata permanent sa nu se loveasca.
Ea a fost de nota 25, nemaipomenita, ma incuraja pe mine cand s-a vazut in oglinda "hai mami, ca e bine, e un pic rosu, dar o sa treaca".
Eu am plans ca tuta cand au luat-o in sala, cand a iesit din sala, cand i-au scos bandajul...nu m-am putut controla (dar am plans in tacere, cu ea in brate, sa nu ma vada...). Pentru noi cred ca a fost mai greu decat pt ea. Acum mai are rar o jena "nisip in ochi" din cauza firelor, in rest este ok. In ziua operatiei a usturat-o seara putin mai tare.
Va pupam.
honeys spune:
Ingeras o sa fie bine, eu sunt sigura (sunt firesti sentimentele tale).
Va imbratisez cu drag
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
23+
Multumesc Doamne!
diancic2002 spune:
Fetele, am facut fet-ul, au rezistat toti,si s-au dezvoltat, multumesc Doamne!!! azi sunt in z5 de la et, am crampe si ma dor un pic sanii, nu mai tin minte cum a fost prima data, stiu ca am avut crampe, dar si dureri de san... nu mai tin minte, e normal, nu?
mbadaran spune:
Diancic, ma bucur mult pentru tine. Cati ai transferat?
Te astept cu vesti bune.
Mihaela
diancic2002 spune:
Mihaela, toti 4 i-am transferat, acum ma rog sa fie si testul pozitiv, cu toate ca mi-i tare frica sa-l fac, imi amintesc si acum ce fel m-am simtit cand am vazut rezultatul ultima data...n-as vrea sa trec iar prin asta, vedem...nu mai e mult pana la beta, sper sa revin cu vesti bune
diancic2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Dancic ia Mg B6 sa nu mai fii asa incordata, e f important acest aspect. Speranta |
Speranta, scuze , abia acum am vazut mesajul tau, bine ca a fost totul ok, chiar cred ca e important sa stai mai relaxat, mi-am luat si concediu toata saptamana, numai sa fie bine , vedem....