BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetele poate ma ajutati si pe mine cu un sfat......pe 5 martie am avut embriotransferul ,iar pe 17 martie ciclul ....deci fiv nereusit ,de atunci nu mi-a mai venit ciclul ...........sunt in ziua 53 si el nu da semne sa apara...........voua la cit timp va venit ciclul dupa un fiv nereusit?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna ziua fetele

as avea si eu nevoie de lamuriri privind o programare la dr Diakoumakos.am citit din urma o parte,mai am,si am vazut ca se recomanda si trimiterea unui mail pe adresa clinicii.credeti ca ar dura mult pana as primi o programare?noi acum am decis FIV.sidin ce am citit la voi cred ca aceasta clinica si echipa de medici greci ma vor ajuta.problema este ca as vrea sa apelezla subprogram,pt ca nu avem banutii necsari,dar azi am aflat ca nr dosarelor subventionate este limitat,din pacate.a mai facut cineva FIV prin subprogram?

va multumesc din suflet si va doresc numai bine

Mergi la inceput

fete

am scris aseara un mail la clinica si acum mi-au raspuns.domnul dr e in tara la sfarsitul lui mai.am mai trimis un mail pt a intreba cand pot suna pt programare.sunt ff emotionata.

mi-au scris acum si le-am dat nr de telefon.mi-au zis ca ma contacteaza in jur de 20 mai.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Velvet aici la clinica nu poti face cu programul de la stat din pacate

Mergi la inceput

adriana,iti multumesc de raspunsacum am citit.sunt fff suparata ca trebuie sa amanam,nu avem atatia banidesi mi-au raspuns la al 2 lea mail si mi-au cerut telefonul si mi-au zis ca ma contacteaza in jur de 22.acum...trebuie sa amanam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Angelica- vad ca nu ti-a raspuns nimeni .. nu stiu daca te ajuta .. dar eu am facut in ianuarie fiv - pe 08.02 mi-a venit ..

Apoi vreo 3 CM mi-au venit la 14 zile ... iar acum nu mi-a mai venit de pe 28 martie ... deci am vreo 45 zile ...

Cu siguranta s-a dereglat organismul ... nu te stresa ..
Insa in cazul meu - niciodata nu am avut un CM normal ... imi venea si la 3 luni .. am ovare micropolichisice...

Poate suni la clinica sa intrebi daca este ok si sa te vada un doctor ... ce bine ca dau sfaturi (caci eu nu fac asa)

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ELLY AM FOST LA DR IERI ,MI-A ZIS CA O SA IMI VINA ,AM UN CHIST HEMORAGIC ,DAR SE VA DUCE ODATA CU CICLUL ,INTIRZIEREA ESTE DIN CAUZA TRATAMENTELOR!MULTUMESC PT RASPUNS.

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adriana sunt aici! M-am mutat pentru tine. Ma mut si la odisee, chiar daca nu stiu cum sa ajung acolo....dar ma iei tu de mana, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica te vad fata draga, te vad si promit, te iau peste tot cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cap. nou

Mergi la inceput