BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)
Raspunsuri - Pagina 16
diancic2002 spune:
Mihaela, imi pare tare rau, chiar nu ma asteptam... si la 5 embrioni... fii tare ca sunt sigura ca data viitoare va fi mult mai bine si Doamne Doamne te va rasplati pt tot efortul
Eu inca nu m-am gandit si la posibilitatea unei astfel de variante...cred ca ar treb sa reconsider toate planurile... sper sa nu fie nevoie...
mbadaran spune:
Tu trebuie sa ai incredere in sansele tale. Si eu am avut pana in ultimul moment, imi faceam probleme pentru endometru, ca nu crescuse asa cum doream. Nici prin gand nu imi trecea ca embrionasii mei nu o sa reziste. Chiar si in momentul in care dnul dr D m-a chemat si mi-a zis ca trebuie sa vorbim nu m-am gandit ca ar putea sa fie probleme cu embrionii, sa nu reziste niciunul.Si cand mi-a zis ca nu are vesti f bune pentru mine, ma gandeam k e posibil sa nu fi rezistat 1-2, dar nici prin gand nu mi-a trecut ca nu a rezistat niciunul.
Am incercat sa fiu tare, sa nu-mi arat emotiile, sa nu incep sa plang...si am reusit pret de 1-2 minute, pana cand a venit si sotul meu in cabinet. Si cand l-am vazut nu am mai rezistat, am inceput sa ma descarc, nici dr nu mai zicea nimic.
Sper din tot sufletul sa fie mai bine data viitoare.
Ai grija de tine, sa ai incredere in sansa ta. Cati mai ai congelati?
Mihaela
diancic2002 spune:
Mihaela, cred ca ai sperat pana in ultimul moment, si eu voi proceda la fel, sper sa fine bine, mai am 4 embrionasi congelati, i-as lua pe toti acasa, sper sa vrea si Doamne Doamne, sunt sigura ca va fi mult mai bine data viitoare la tine, vei vedea , ma gandesc la Catalinaexl, ca pt fiecare incercare i-a dat DD 3 bebei, o sa fie bine, ai incredere
catalinaexl spune:
Mihaela imi pare foarte rau pt ce s-a intamplat . Eu stiu insa ca vei reusi a treia oara ca si mine ( poate si cu cate unul pt fiecare incercare) . Ai grija de tine si pregatestete sufleteste si trupeste pt data viitoare.
honeys spune:
La multi ani pt Sasha Ingeras scump
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
19+
ingeras26a spune:
Multumim din tot sufletul!
Este cuminte (plange sa zicem, in medie, cam o data pe saptamana...), destept (normal, cum altfel?) si frumos. Are inca ochii albastri, oare or sa i se schimbe? Este un albastru clar, nu e gri de lapte cum i-a avut Maya...
ingeras26a spune:
Filipac, Tokyo, cum sunt bebelushii?? La multi ani si voua!
Fetelor, daca nu mai intru saptamana aceasta, va doresc Sarbatori Fericite si multa, multa bucurie si sanatate!
Sa aveti vreme buna si sa va bucurati de cei dragi!
Va pupam mult.
PS. Iar celor care inca nu si-au indeplinit visul de a avea unul sau mai multi copii, va doresc ca acesta sa se indeplineasca cat mai repede!