Strengari de Mar - Apr 2012 - 35 Hai Ruxandra!!
Raspunsuri - Pagina 7
dara76 spune:
Niko, merci, imi notez. La synevo mai scrie ca mai sunt unii virusi care dau "sindrom mononucleozic" unul din ei fiind, de ex, CMV.
Te rog, mai poti sa intrebi la farmacie de vaccin HBvax sau Engerix B pentru facut in spital la bebe? Ca as vrea sa ma duc cu vaccinul meu in loc de Euvax-ul lor.
32+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
nikoniko spune:
Sigur, Dara.
Oricand ai nevoie de cv, nu ezita, suna-ma.
Te sun eu cum am raspunsul de la prietena mea. E cu "sau" ori "si" la vaccinuri?
Niko, mami de Alex(1995) si 30+ cu
MTHFR C677 Homozigot
dara76 spune:
Niko, cica dr. Calistru ar fi foarte bun la Babes, pe infectioase.
Cu "sau" si ma duc eu sa il iau, nu tre' sa mai bati tu drumul, sarumana. Numai sa fie pt. bebei de facut in spital.
32+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
monna3 spune:
Buna fetele,
Ruxandra drumos numele, imediat il trec si-n listuta
Bia sa intelegem ca Rebeca ii va fi numele bebelinei? Fac update in lista
Aredwynn tensiunea cred ca ok, duminica era ok, nu o iau in fiecare zi ca n-am aparat acasa.
Mada stai putin ca inca mai e pana joi, cine stie ce se intampla pana atunci deci inca mai aveti timp si voi
Niko eu nu stiu ce sa spun cu rezultatele, asa stiam si eu ca daca IGG pozitiv ai imunitate si daca IGM e pozitiv ai boala in prezent. Acu nu stiu daca si la asta e la fel
Pup fetele
Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei
AMR: 5 saptamani
megbeng spune:
va pup, fetele!
ruxandra, abia astept vestile bune de joi,
bia, ne-ai dat ceva emotii ieri...
eu azi am alergat o gramada (chiar la propriu, la un oment dat..); am fost sa ii iau lui matei un joc pe care si-l dorea, apoi am dus prenatalul la serviciu, apoi am mers in ikea sa ma uit de o saltea (vineri primesc mobila noua pentru camera lui matei, iar mobila lui ii revine surioarei, asa ne-am organizat), apoi l-am luat pe matei de la gradi, l-am hranit...pfuu...si am prins, mare norroc, o ora de somn de pranz..la capitolul dormit stau cam prost in ultima vreme.
aseara am avut o serie de contractii care incepusera sa fie nasoale, ceva mai intense ca niste crampe de la ciclu si care la schimbarea pozitiei nu se modificau, dar la un no-spa forte s-au potolit. azi insa am avut durerile mele de simfiza toata ziua..am si mers mult, nu am gasit loc de parcare si la un moment dat in curtea unei institutii am blocat 2 masini si AM FUGIT sa rezolv treaba pe are o aveam in 2 minute, sa nu incurc lumea..
despre cicatricile post-cezariana inca nu m-am documentat deloc si nici nu am de gand..vad ce zice dr..la fel cu dushul sau centura, ca mi-e ca dau peste info contradictorii si ma zapacesc.
pup gasca!
meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
monna3 spune:
fetelor pe unde sunteti? e cam liniste pe aici
J.D. spune:
Am primit vesti bune de la doctor azi si poze super! am si pus una pe facebook. Euan e bine, are 1565 gr - eu as fi vrut sa fie mai grasut, dar asta e - e cu capul in jos, dar asta stiam deja de acum 4 saptamani si cam atat. este sanatos iar deocamdata nu se stie cum va fi cu nasterea. La 38 de saptamani se va face o masuratoare a peretelui uterin in dreptul cicatricei si in functie de asta si de greutatea estimata a fatului se va decide. Greutatea lui Euan ar trebui sa nu depaseasca 3800 gr. Oricum nu cred ca va ajunge atat de dolofan. Finn a a avut 3900 gr la 42 saptamani. Oricum e un frumos, are obrajii lui Dave si ai lui Finn. Acum chiar nu mai am rabdare !
Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor
monna3 spune:
J.D. felicitari pt vestile bune! Am vazut si eu frumosul
happylica spune:
JD, ce frumusel ai tu in burtica.
monna, io-s in zona.. dar n-am ce sa va spun. si am asa o stare de nervi.. m-as certa cu cineva.. dar n-am cu cine
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Happy nu gasesti nici un vecin enervant?