La multi ani Anastasia, Vlad! Fluturasi 2011 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- La multi ani!!!
VLAD de RALUKAB, si ANASTASIA MARIA- de ROXY!!!!

-da, roxy- ai dreptate, eu zic ca esti o mama tare buna. si eu nu credeam ca pana la urma e atat de usor - treb grija, dragoste , un ochi si o ureche catre ei, si gata, reteta perfecta



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos pt comentariile de la poze!!! m ati facut sa zambesc!!
cu ocazia asta m am felicitat inca o data ca am ales un fotograf profi la botez si nu am mers pe ideea "face poze cine apuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Lavi, da vreau . Stii site-ul poisson rouge ?



Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-ailed- nu facem mare lucru- astept sa se topeasca mastodontii din zapada.am mamici langa mine, la 10-15 minute de mers cu carutul, la care suntem invitati, dar nu pot ajunge cu ei nici in brate, nici cu carutul.vreau aer proaspat-nu doar cel care intra pe fereastra- piticii fac bine, sunt linistiti-sergiu in premergator- de-abea acum 2 zile a descoperit ca poate "merge" cu el, si sonia isi face de lucru la sertare, dar parca unul fara altul bot in bot cand au o actiune de facut, nu e la fel.ei sunt obisnuiti sa mestereasca amandoi,iar mie imi place asa mult sa-i vad aproape unul de altul- exceptie cand il schimb pe unul, si celalalt vine si el deasupra, sau la marginea patului, vrea sa-i traga de pampers, de cocoselul lui sergiu, el se intinde spre ea s-o ia de par, si eu ma lupt sa schimb n copil, sa-l dau la o parte pe altul..greut, dar si distractiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss ce frumos povestesti!!! imi si imaginam

alexina ai fugit cu pozele????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- ca s-a vorbit despre lapte, nici eu nu m-am informat despre grasimi multe pro/contra, dar o s-o fac curand ca , dupa ce am cautat cateva zile in cora nan2, apoi 3,la carrefour, ca nu mai aveam decat ptr o seara, am zis ca o s-o dam si noi pe lapte de-ala, ma sfatuiesc si cu pediatra.pe de alta parte, grasimile sunt de mai multe feluri, vegetale, animale, si nu isi iau priocentul de grasimi doar din laptele baut, nu? au si alte mese pe zi..ma mai gandesc ca celulle sunt in formare, si nu as vrea sa-i dau peste cap cu sistemul endocrin,bla..bla..eu nici nu am dat zilnic ulei. smantana. unt..o perioada am uitat, o perioada, am dat o zi da, una- nu..alteori zilnic. si le merge creierul la ai mei- brici.dupa cum ziceam, ptr ca grasimile nu se gasesc doar in lapte..eu de ex. am dat zilnic branza multe luni, iaurt..si am sa mai dau inca..dar am sa si citesc, special, sa vad ce zic specialistii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Neata

La multi ani frumoasa Anastasia! Sa fii fericita si norocoasa!

Multumesc de cuvintele de sustinere.
Eu am reusit sa-mi fac cerere de program redus, asa ca la 3 sunt langa pisicuta mea. Azi o sa vedem cum facem ca o sa mergem si dupa R sa-l luam de la gradinitza.
Madutza Lulu ramane cu bunica, macar pana in toamna cand o dau la gradinita la Robert.

Timp sa intru, probabil doar de la servici, unde vad ca nu am accesul blocat la forum .
Am vazut pozicile cu sarbatoritii de zilele astea - superbi, iar mamicile.

Yasmi ce joculete ii dai Yasminei? Aaa, m-ai intrebat acum ceva timp daca l-am vaccinat pe R... Nu am ajuns, sper sa ajung in martie, cand o sa-i fac si Luizei vaccinul de 1 an.

Va pup si plec la hartoagele mele



Mad cu Robert si Lulu



Mad- super cu programul redus este la mica intelegere cu angajatorul sau avem noi acest drept pana implineste copilul 2 ani?



Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Lavi, da vreau . Stii site-ul poisson rouge ?



Mad cu Robert si Lulu



http://amazingworksheets.blogspot.com/2008/10/printable-math-worksheet-2-addition.html
http://www.kidzone.ws/kindergarten/abc/match/match1.asp#
http://www.freeprintable.com/
http://teaching-frenzy.blogspot.com/

nu stiu site-ul dat de tine.
acum intru sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank am inteles cu puii dar cum de-ti ajunge numai 6 portii dintr-un pui? mie imi ajunge mai mult, cam 10 asa. puii lui soacra-mea sunt mai marisori asa, ai tai sunt micuti?

ailed foarte bine ai zis despre ce trebuie sa insuflam copiilor, asa este

mandreeac sa stii ca nu plictisesti pe nimeni daca povestesti de Rares eu inteleg perfect, si eu as vorbi toata ziua despre buburuza, doar sunt puii nostrii, nu?

catank eu nu i-am mai dat calciu, o sa intreb joi cand merg daca mai trebuie sa-i dau. noi alaptam asa ca este posibil sa ne zica sa le mai dam. cel mai bine intrebi.
bine ca o inveti in patut la ea. trebuia de la inceput sa faci asa. eu o lasam sa doarma in patul mare cand era micuta si nu cadea jos apoi cand a inceput sa umble, in patut am pus-o si doarme mult si bine acolo

alina06 sper sa gasiti un dr bun si sa rezolve problema cu degetele sotului, tare rau asa sa nu le poate miste mai deloc

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Delia, mami tu ziceai ceva de o crema Bioderma Atoderma daca am retinut eu bine. Pentru ce era? Rares are niste bubite ca niste cosulete si ma intrebam daca nu o fi buna si pentru el? Astept raspuns. Sarut mana!

Nasterea miracolului meu


Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput